овој пат не попуштам. Ќе терам по мое се додека не ти светне сијаличката. А ако ни тогаш не ти стане јасно ќе те претепам!
Ах колку сакам да си до мене, да ме гушниш онака како што само ти и никој друг не знае... Силно и нежно! Да се стопам на тебе. Секоја вечер те сонвам. Ама што ако те сонвам кога не можам да те видам... Ми требиш! Толку си совршен за мене... Знам дека нешто осеќаш ама не сакаш да признаеш, не сакаш да се предадеш... Времето нека каже дали сме еден за друг!
Одамна ништо не сум ти кажала... А и немам што, доволно е, се си знаеш... Навистина немам инспирација да ти посветам нешто посебно убаво од срце извадено само за тебе. Само знам дека ниту една патетична љубовна порака и ниту еден љубовен стих неможат да ја искажат љубовта што ја чувствувам за тебе. Те сакам, засекогаш муце мое мало
Идиоту! Сто души ме прашаа за тебе,сите ми доаѓаат и ми велат "абе слушна ли за тој твојот,се оженил?"... И како човек да те заборави? Се надевам дека скапуваш,дека се прашуваш за нас двете,тие што ти украдовме десет години од твојата и онака нецелосно искористена младост и дека се каеш,затоа што сега можеше убаво да си поминеш,ама ти ја одбра количката за бебиња... Ако,нека!
само за тебе мило...... Бев сама!Со скршено срце чекорев.... Несигурна талкав со надеж дека можеби ќе најдам момче кое што ќе го сакам и ќе му верувам.Без да знам дека честопати поинував покрај него.... Да....срценце мое тоа си ти,момчето по кое целев.Момчето кое ми ја украде љубовта и ме натера да направам чекор по детството Сега живеам во една стаклена грдина,во која живот ми дава твојта љубов,нежност и добрина.Спијам на перницаа во чии соништа си само ти.Секој час без тебе ми претставува вечност...но ќе те чекам.... сакам да те прегрнам силно,силно....не дозволувај ова да престане ќе останам без тебе ќе ме боли...
Те сакам и толку проклето ми недостасуваш! И ти благодарам што ми ја врати насмевката на лицето. После толку време повторно се почувствував среќна!
Добро бе гушкало едно! Некој ден така сочно ќе ме изнервираш со тоа твое скокоткање и гњавење Ти имам кажано, не ме оставаш да дишам раат. Мајка ми вика па кој да задева ако не тебе? Па аман! Неможам мирно да седам, или ме подбуцнуваш со прстот по половината, или ме кубеш, или ми ја мрсиш косата, или ме гмечиш! Неможам да дишам алооооо!!! Што милост ќе беше тоа?
сакам да те имам...макар на кратко знам дека не си тип кој може да биде само со една, барем засега.. ..ама.... МОЖЕ ДА ТЕ ПРОБАМ???
хехехех немој така греота е Јас би му кажала :Убаво да си поминеш со другарите ама ако шмекаш очи ке ти ископам
едноставно... те сакам не го прави тоа те молам, те сакам злато повеќе од животот ти си мојот живот, за тебе живеам знаеш и ако вака продолжиш.... зошто такви филмови? зошто не дозволиш да те сакам безусловно? зошто секогаш знаеш туку така да направиш нешто? зошто знаеш да ме изнервираш? можеби утре нема да се сеќаваш.... ама јас ќе те потсетам и на крај ќе ти кажам дека те сакам повеќе од се. колку само ми беше убавко кога ми кажа дека не можеш без мене и дека ме сакаш повеќе од се, дека твоите солзи го покажуваат тоа.... и требаше да западнеме во тоа глупо друштво за твоето расположение да падне на 0 и да се смени твојот однос кон мене? ма...........