Подобро ми е дома да седам одколку цела вечер да мислам само на тебе...Кога тебе не ти е добро мене мие уште полошо...Па така да заедно ке ја надминеме оваа твоја кризна ситуација, незнам како но се надевам дека еден ден ке сватиш дека цело време сум со тебе и посакувам само најдобро за нас
Психички болен недоразвиен, недоносан, идиот.Помислувам на тебе, безразлика на тоа колку не вреди.Жалам за тие 4 бадијала неизживеани месеци со тебе ..Те гледам, и ти се восхитувам.Колку си само среќен,или пак колку добро го глумиш тоа. Сеуште жалам за денот кога те запознав. Врати ми се сега глупаку,па да видиш кој кого ќе понижува,и кој на кого ќе му биди робот. Истовремено би ти се заблагодарила , си отворив очи навреме , видов на која бранова должина сум , и што би можел да претвориш од мене.Ти се заблагодарувам затоа што ми помогна да искусам нешто , да научам лекција која што би ме служела понатаму во животот. А да, да ти се пофалам успат. Да ти кажам дека најдов Човек ,баш онаков за каков што сонував.Го најдов мојот принц, после жабата. Така оди процедурата, среќна сум сега и тоа. Биди ми поздравен монстрому
Well, I'd never want to see you unhappy... I thought you'd want the same for me... Jас сум си крива за се... Што ли да правам кога сум таква?? Не сакав ти да ме гледаш како одвратна личност, па затоа сега си патам jас... Ке потрае ова болка, ама и ке помине, времето лекува се, па после ке си бидам тип топ, ем чиста на душава, ем нема да жалам за тебе како сум те изгубила... Само го чекам моментот... Моментот...
Mе прегрна. Ги испружи рацете како мало дете и замолкна. Му го слушав само рамномерното дишење и го почувствував неговото спокојство. Како да знаеше дека беше само мој...
Ко ќе си дојдиш ќе те измавам со топки снег, сигурно снег ќе има. Си заслужи бе, ионака обожаваш снег. Сонце си
Те сакам најмногу од се..неможам да издржам без тебе,секоја секунда е како 1 век..секој ден сум се повеќе и повеќе заљубена во тебе и се повеќе мислам на тебе..со тебе е поубав денот..едноставно МИ НЕДОСТИГАШ ПРЕМНОГУ!
Колку си секси така извалкан од пиперки по рацете, од мелење, па и уште маицата ја соблече ти било жешко. И мене и е жешко, и мене
ме интересира твојата реакција кога ке дознаеш дека сум аплицирала за работа во странство-мнооооогу далеку од МК
Се трудам да ти помогнам ама ти не ми дозволуваш.Кажи ми што да направам да си срекен?Што? Ги губам нервите со тебе...и навистина ке се налутам ако продолжиш така...аман -.-
Многу ме изнервира синоќа кога рече дека сакаш да си одиш, атмосферата спласна веднаш после тоа. Ти недостига технологијата i get it. Како и да е, те сакам иако си партибрејкер.