и мене ми беше исто како на тебе цела ноќ. те барав да те гушнам но не беше до мене. ех сега и двајцата свативме колку е убаво да заспиваме заедно гушнати. ТЕ САКАМ
Јас: А мачор,што ти е тоа на вратот? Тој: (смеејќи се) Шливка. Мразам шливки. И многу се нервирам кога ми ги прават. Ама таа е .. Јас: Епа тогаш,со мене многу ќе се нервираш! Мачор мој... Вечер,вечер...
Буце дојди шо поскоро леле ми требаш ах леле колку само убаво ме гушкаш , силно Дојди знам дека и јас на тебе ти и фалам...Оф леле зш немма диплома пда одма да си дојдам кај тебе да ставеме крај на наште маки ?
Why you're lookin' like that I'm burning like fire I wanna be higher Just let me know Why you're lookin' like that You're driving me crazy You're lookin' amazïng
Абе мило шо ни се дешава? Зошто немаме шо да си кажиме леле какви глупи муабети прајме то чудо еееее абе појма немам ни јас шо да ти зборувам не си ни ти крив можи не ни е интересно појќе аааааа ќе плачам неможи мора да разбијам монотонија ќе видиш ќе те изненадам некако ииииии ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ МИЛО МОЕЕЕ И МИ ФАЛИШ