Понекогаш во животот многу боли кога сакаш да расчистиш со нешто што ти е неиздржлив товар, ама едноставно не можеш. Не знаеш како. И како за инает, според некое непишано правило му се спротивставуваш на она невозможното.
што друго да кажам When you're gone The pieces of my heart are missing you And when you're gone The face I came to know is missing too And when you're gone The words I need to hear to always get me through The day and make it ok I miss you We were made for each other Out here forever I know http://www.youtube.com/watch?feature=en ... G3_kG5FFfQ
Зошто? Се можам да сватам,ама неможам да сватам З-О-Ш-Т-О ми го направи ова? Зарем заслужив? Посреќен си без мене? Ама ако,јас не игубив ништо,туку ти.Мислиш дека никој др не ме сака? Ги има и тоа мн,а јас будала со тебе време сум трошела.Ама како и да е убаво да си поминеш и ти посакувам мн среќа со тие твои курви,ама ниедна не би го направила тоа што јас го направив за тебе.Самата се понижував заради тебе пред сите,а ти ни збор не кажа,епа господине утре тие ке те понижуват ТЕБЕ....
Фала што ме почести хеланки, едвај чекам да видам како ке ми ги соблекуваш :geek: . И многу убаво денес си поминавме а? Размена малку монотоно беше ептен. Кис мис
Шо ти е бе тебе? Демек се налути оти така ти реков, јас немам право да речам ништо?.. А ти ко викаше и ко беше љубоморен се беше арно? Јас тргав за се. Епа види како е сеа, или ќе се смениш или
Те љубам тебе и твојот избувлив карактер. Те љубам кога нежно ја напрчуваш долната усна за да ми покажеш дека си ми лут во оние моменти кога премногу зборам. Те љубам, многу.
незнам зошто но во последно време осеќам дека нешто ми матиш со мајка ти иако мојте сомневања се точни дека се спремаш да ме побараш за жена само ќе ти кажам дека ќе почекаш да го завршам факултетот те молам не брзај рано е јас и вака и така ќе те сакам
Уште еднаш јас погрешив,и ќе грешам и понатака ,ама ќе ги прекршувам правилата,свесно ќе ги правам тие грешки само ако ти бидеш тука крај мене.
Те молам другпат во супата да не ми ставаш многу бибер, поубава ми е и без бибер Како и да е фала за убавиов ден
Знаеш што сакам? Сакам да сум безчувствителна кучка. Сакам да си играм со твоите чувства. Сакам да не чувствувам болка кога ќе ме навредиш. Да не чувствувам болка кога ќе згрешиш нешто, а ќе ме обвинуваш мене. Сакам да ти велам НЕ на некои работи. Не сакам да бидам добра. Не сакам да ме боли душата ако те повредам. Не сакам да ми е тешко кога сме скарани или кога не се јавуваш. Не сакам кога ќе ми заѕвони телефонот да мислам дека си ти и да се разочарам кога видам дека не си. Сакам да сум среќна и без тебе. И кога се се` распаѓа, јас сакам да сум среќна. И не сакам да сум твоја секогаш кога и да посакаш. Сакам да ти недостигам.. сакам да ме бараш.. сакам да ме сакаш како ниедна друга. А јас.. јас да си играм со тебе. Може да го направиме тоа?
Имам облини за тебе и за раѓање бебе. Те чекам, и посебно те љубам деновиве тоа ме одржува во живот. На некој чуден начин, ми дава сила што сама по себе сигурно нема да ја изнајдам. Добри се сите дома, да не се секираш. Тука сум за се’ што ќе треба!
Aко бе,продолжи ти со тоа темпо и нема да слушнеш ништо за мене повеке...терај си ти,и онака изгуби многу поени..
...one day, you're going to wake up and realize how much you care about me and when that day comes, i'll be waking up with the guy that already knew...