Срце убо поминиси вечерва со машко друштво.Најдиси некоја згодна риба ко за тебе. И фала што не ми се јави..само си памтам јас. Ќе бараш утре да идам на утакмица ама НЕМА ..нејчам да те гледам. Посвети ми само некој гол
ќе те гушкам,ќе те стискам,ќе те гњавам.таква желба имам.ќе те бакнувам и ќе те гушкам силно и немој да си ми рекол ништо.....
идиот си најголем ситничар си Уффффффф освести се и не биди толку голем ќутук,не биди толку ладен кога знам дека ме сакаш ептен ама баш ептен.Гомнаааааааррррррррр покажи а не се прајјјјјј !!!!!!!!!!!!
ах што си ти... Колку и да ме растажеш после одма ме и расположеш,душа моја си ти сакаш ме ама и јас тебе буце . Убо нанкај и сонувај ме .
Не е до тебе, до мене е... И до мојата тврдоглавост секогаш се да биде под конец. Извини... За ова денес што ти нарушив се ќе се надополнам... Несакам да ти досадам па да бараш други. Затоа што како што тргнало нема да ме зачуди. А не си ти крив, туку јас... Те сакам... Извини, идиот сум!
леле само да ми паднеш пак во раце леле душичката ке ти ја извадам,има да те изморам за 5 дена од кревет да не станеш
Незнам веќе колку пати те разочарав незнам колку пати се однесував како некоја нестабилна размазена девојка што можеби и сум...Сакам да ти кажам дека те мислам но веќе знаеш но незнам дали сега веќе веруваш ма не веруваш во збор веќе кој ќе го кажам,не те искористив неее мн ми е пријатно со тебе а и страсно кога имаме прилика....но искрена бев искрена како и да вртиш се избламирав пред тебе ништо повеќе ... дали вреди едно ИЗВИНИ?
Zlato,znaev deka ke se iznenadis so podarokot za rodenden,ama ne mislev deka celo vreme ke ja imas taa mila,zacudena facicka na tvoeto lice.Sinokja bev posrekjna i od tebe.Te sakam
Се јави твојот доле синоќа нели,кога ме виде со пеглана коса? Признај...!! Срце мое најубаво... Ти замрзна погледот синоќа. Не очекуваше да ме видеш во толку секси издание.. Јас секогаш така ќе те изненадувам. А ти...Ти само ќе продолжиш да се заљубуваш во мене... Не можам...Не можам да стојам до тебе,да те гледам подогло од две секунди...Опасно е ..Ми се тресат колената кога така ме погледнуваш,иако не изгледа така... Moжеби требаше да се случи гревот синоќа,но ептен беше кнап ситуацијата....Жал ми е што те оставив самичко,ама сето ќе ти го надокнадам... Ама признај,мило ти беше за пораката нели? Многу те сакам,многу ќе ми недостигаш...
Па кога ќе дојде денот јас и ти да останеме сами?! Веќе ми е смачено од сите тие луѓе околу нас, а јас имам желба да ти скокнам во раце! И ти кажав , ама ти пак не разбираш!! Не знам што е со тебе... сериозно не знам... И не знам што да ти купам за година, може едно тенџере, па од глава да ти го мавнам! Толку ме нервираш....