Студените вечери ме потсетија дека иде зима. А зимата е за нас, викендичката и каминот, црвеното вино и 9ипол недели на репертоарот. Ми делуваш на целиот организам.
ладно му било на мечето, сакало да се гушка реков незнам колку пати и пак ке кажам тешка превара си ти ама не можеш мене да ме измамиш, те читам ко книга
прекрасно е утротО што почнува со бакнежи и прегратки, прекрасен си што ме милуваш толку и ме бакнуваш како да не сме се виделе со месеци а се разделуваме само за на работа. ти благодарам што скокаш како лав да ме спасиш кога ќе се пожалам за проблем од работа.... те сакам толку многу знаеш ли ?
Ти не ме заслужуваш, тоа го знам.. сите го знаат и постојано ми го повторуваат. Ти си еден подмолен лажго, како можев да ти поверувам на тие излитени лаги и зборови? Те мразам и 1000 пати се каам што и јас станав твоја жртва и уште една цртичка на листата. ти верував и покрај тоа што сите ми го откриваа твоето вистинско лице јас мижев и слепо те следев, и на крајот дочекав да ми се случи ова.. да те засакам, толку многу што не поминува ни час да не помислам на тебе и покрај тоа што постојано си ги повторувам во главата зборовите кои ми ги кажа, тие зборови кои докажуваат дека ти бев само играчка. Ти си го живееш животот, правиш што сакаш со која сакаш и кога сакаш.. не ти е грижа за ничии чувства, се обидувам да се помирам со тоа ама повторно се ме влече накај тебе.. Едно знам, пак ке се вратиш.. пак ке ја побараш играчката која ја фрли во ќошот кога ке ти здосадат другите ама овој пат нема да ја најдеш таму! Сега ми е ред на мене да си поиграм со тебе, можеби твојот план добро го направи и одигра ама чекај да го видиш мојот план, ќе ме запамтиш ти мене!!!!!!!!!!!!
Сакам кога во ноќта, додека спијам , ми заѕвони телефонот и ми стигне порака "Те сакам". Или пак го слушам тоа слатко гласче кое ми вели тивко сакам да ти кажам дека те сакам!!! Сакам кога ме разбудуваш навечер, така послатко спијам. Така е посладок животот. Ти си сладок. Ти си мој живот **********
Утре очекувај ме на ручек нема шанси да ја пропуштам јас питата од баба ти Ах да, го сакам и моментот кога дува ветренце и ние шетаме по кеј прегрнати...
Жал ми е.. Навистина ми е жал... Ова вечерва што ми го направи навистина не го очекував! Ме разочара.. Премногу ме разочара. Полош си од две годишно дете... Зашто правиш вака? ЗАШТООООО? ...... Готово... Готовооо е!! Не можам да си поверувам.. Целата се тресам... Таа твоја проклета љубомора ја донесе нашава врска до тука... Горд си на тоа што го направи вечерва? Епа повели љубов моја.. Повели сега гордеј се... Си докажа себеси дека можеш да испаднеш голем кретен што се сомневаш во онаа што најмногу те сака!.. Оди по ѓаволите! АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ЌЕ ПОЛУДАМ
Како ќе издржам јас до НЕДЕЛА ??? Проклета је Турција Едвај чекам да дојдеш, да те бубнам, гушнам најсилноооо!! Па ти вчера си отиде а јас уште сега паѓам во депресија некаква без тебе. Вчера ич ама ич не ми беше убаво. Има година и нешто откако ја имам таа навика да те слушнам барем пред спиење.. А вчера Се вртам налево - надесно, џабееееееее! Неможам да заспијам! Сакав добра ноќ да ми кажеш за да ми биде добра, ме разбираш ли ти? Те мислам па, ми фалиш глувче. Ептенски!!!
имаш 33 години, а во паметот си ДЕТЕ , постојано за се и сешто се лутиш па би ти кажала- љути се љути љути до смрти, ал пусти сукњу да се заврти верувај дека ти и само ти ке се каеш што вака се однесуваш кон мене, бидејки јас немислам ниту со мал прст да мрднам а и си дадов на себе си нова шанса за една малку поинаква страница во љубовта значи од која страна и да анализираш, ТИ губиш
Велиш силно ти недостигам. Ми недостигаш и ти мене... Епа, ајде бе да се изгубиме некаде викендов. Во некоја куќичка на планина... Сами јас, ти и романтиката. Уствари не...јас, ти и ќебенцето преку нас. Да не топли.
значи колку ме нервира тое твое гнасно скапано неподносливо однесување, толку ме вадиш од такт што неможам ни да се контролирам, ќе пукнам од нервоза и лутина и бес!!!!!!!! болен иди у ку*ац, не се може веќе со тебе, колку и да се пробува џабеее еееееее!!!! ист си како таа мајка ти гнасна, ненормална, болна, луда, проста!! аааааааааах, неможам веќе.. готово е крааај!! ако не денес - утре, ама со тебе веќе не се може!!!!!!!!!!!!!
Тоа твое денешно кратко обраќање со *љубов* и топлата прегратка ми го разубавија денот уште од рано наутро. Само не знам како да го сфатам тоа. Кога си ти во прашање многу сум лоша со дешифрирање! Знаеш нели? И намерно ми го правиш ова. Доброоо е, успеа. Ајде сеа сериозно и да знам што правиме. Ми рече правиме, така? Ах...