Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Знаеш, вчера кога те слушав како зборуваш за своите соништа, душата ми се смееше. Те гледав како ми објаснуваш, те гледав во очите, ти ја гледав желбата, ти ја гледав љубовта кон тоа што сакаш да го постигнеш. Со колку голема желба зборуваше за својата соба, за тоа како ќе ја средиш. Тоа таму ќе си го ставил, тоа ваму.. па и мене ме има во сите твои идни планови. Горда сум на тебе што си толку амбициозен и што имаш цел во животот.
    И уште повеќе уживав кога те гледав како ги правиш палачинките и како се гордееш со секоја нова направена палачинка, затоа што убаво излегла. Па дури и се радуваше, како дете на играчка. Се заљубив во твојата гордост.
    Сакам кога си таков. Сакам да имаш цел во животот и да сакаш да си ја исполниш. Сакам да направиш нешто од својот живот за што ќе ме направиш горда. И сакам што ме гледаш и мене во твојата иднина..

На kravce, thelittle17 и Libera им се допаѓа ова.
  2. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.413
    Вртам одоколу, го избегнувам разумот, го избегнувам срцето... Се избегнувам сама себе.
    Е вечерва после 2 пати поминување пред твојата куќа, не можам веќе да се избегнам. Не можам да вртам одоколу.
    Да, тоа што беше, беше како во некој друг живот, како за некои други луѓе.
    Ама тоа убавото што го имавме, а имавме многу, е сеуште тука на моменти. Толку блиско и реално, а и толку болно и реално ми недостига.
    Да, тешко ми е да ги слушам сите, апсолутно СИТЕ околу мене да зборат лошо за тебе, а ја сум таа што треба да збори најлошо за тебе.
    Но не, јас немам лошо мислење за тебе, никогаш не сум го ни имала, дури и да звучело како да го имам.
    Не верувам дека многу си се сменил за овие 10 месеци. Колку и на сите да им изгледаш глуп и наивен, знам дека таа не допрела толку до тебе. Знам дека помислуваш на мене.
    Денес имав некое чувство... Сеуште го имам, всушност затоа и пишувам за тебе...
    Како некое значење да има денов, или како да нешто ќе се случи.
    Знаеш? Памтиш? Дека претходната и есента 2010 беа нашите најубави мигови поминати заедно? Те потсеќа ли и тебе есен на мене?
    Памтам колку работеше лани ова време и дека многу често преспиваше кај мене.
    Ги разгледав своите постови на фемина од лани овој ден... Бевме среќни ****. Беше и ти.
    Сакам... Посакувам... Многу посакувам еден ден да седнеме и ко луѓе да направиме муабет... Онака како што знаевме...
    Сакам... Посакувам .... Иако ми е тешко да признаам, ама многу посакувам да те имам покрај себе, онака како што те имав, па дури и повеќе од тоа... Длабоко во мене посакувам да си мој, ама само ако останеш мој засекогаш.
    Те посакувам до болка. Ми фали мирисот на твојата кожа, допирот од твоите рапави дланки... Ми фалат тие чудни мали и меки уснички што ми беа доручек, ручек и вечера скоро секој ден... Ми фалат тие локнички и тие веѓи за кубење... и тие тажни очи.
    Те посакувам онака, знаеш, на оној начин. Ми фали да бидеме едно. Со тебе. Со никој друг.
    Ми фалат дури и ситните караница кога се прашуваше дали сум нормална...
    Ми фалат слатките ветувања дека и на 50 години кај и да не однесат патиштата ние ќе се среќаваме и многу други такви смешни, ситни, небитни работи во кои двајцата наивно верувавме...
    Јас сеуште те сакам... Бидејќи тебе те познавам подобро од себеси. И ти мене ме познаваш подобро отколку самиот себе, бидејќи се изгубивме еден во друг. И сеуште се бараме.
    До наредно наоѓање.
    Те сакам.

На Miss.Ricci, teddybear, Butterfly15 и 5 други им се допаѓа ова.
  3. Greeen

Greeen Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    728
    Допаѓања:
    568
    Би му посакала добра ноќ и да не се замара многу со проблеми,зашто и онака морам јас сите ги решавам. ;) |(

4. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.406
    Допаѓања:
    82.111
    Не сакам да ми купиш нов пар обетки, ниту парфемот за кој пекам со месеци, ниту козметиката која со недели ја мислам ...
    Само биди тука до мене, дури и тогаш кога не треба.
    Сакам да ме смееш. И да те смеам, онака глупаво како што умеам.
    Сакам, многу сакам.

На L-enna, Libera, kravce и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Многу се каам...премногу...
    Не требаше да ти ја дадам оваа шанса,со тоа се зафркнав самата.
    Ти си можда среќен,но јас...?
    Ахх само кога ќе ми текне...како ли можеше...како???

Прикачени фајлови:

6. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678
    Ти си моето сонце ! Те сакам :*

7. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.257
    Допаѓања:
    125.328
    Ти си мојот најголем подарок во животот.
    Секое утро,секоја вечер кога те гледам до мене во кревет,му благодарам на Господ што ми те подари тебе.

На Libera, thinkerbell, marama и 5 други им се допаѓа ова.
  8. theAristoCat

theAristoCat Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    442
    Допаѓања:
    384
    Конечно повторно можеме да зборуваме како некогаш!
    Ми фалеше бесконечно многу и среќна сум што повторно те имам во животот..
    Иако сега не си во главната улога, сега си ми другар.

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.993
    Tи и ноџичките на нашето јуниорче. :*

Прикачени фајлови:

10. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    216
    ех....и после десет год. те сакам многу и неможам да си го замислам животот без тебе,ти си мојата втора половина без која неможам да постојам :inlove: :inlove: :inlove:

11. Thebestone

Thebestone Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    63
    Ништо не би ти кажала сега,се што имав си кажав вчера..Сакам да забележат сите останати како е да се пати по женска.. До сега не си пател, очигледно ама од сега..да се видиме која сум јас а кој-а ти. :) Добра идеа...мммм

12. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318

Прикачени фајлови:

• thCAGWLDCL.jpg
      thCAGWLDCL.jpg
      Големина на фајлот:
      6,9 KB
      Прегледи:
      157
    На Marbella му/ѝ се допаѓа ова.
  13. BabyD0ll

BabyD0ll Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2011
    Пораки:
    2.372
    Допаѓања:
    8.328
    It's too late baby...

Знаев дека ќе се вратиш, знаев! Добро те познавам, ама бебје овој пат залудно ти беше... :)
    Душата ми се исполни, друго немам што да кажам...

14. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    Никогаш нема да ти простам што ме заборави и што отиде без да помислиш на мене...
    до мојот сакан папагал Жако :wasntme:

15. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
  16. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Ги слушав кога велеа дека прерано врската ни станала сериозна. Додека тие после неколку годишни врски, ги избегнуваат родителите на партнерот, бидејќи нели со старци нема што да се прави муабет и ова се модерни времиња, не е потребно никакво поврзување, јас уживам во друштвото на твоите. На шегите на татко ти, постојаната насмеаност, меѓусебното ребрање на сите во фамилијата и именувањето на мене и тебе со "дечиња". Убаво ми е што ме прифатија, што ќе ме замолат за помош ко да сум нивна и не мора пред нив да глумам нешто што не сум. Не ми е веќе толку битна културата и што ќе кажат луѓето, сакам да преспиваме еден крај друг бидејќи јас и немам толку многу можности доцна да се вратам дома. Сакам да се будам покрај тебе секое утро и со тоа ама ич не гледам дека сум нешто помалку примерна од останатите.

А тие, нека си гураат во долги врски, нека се лутат зошто партнерот не говори за ништо сериозно, а јас ќе си смешкам што уште кога се фативме ти беше одлучен да ти бидам жена. Ќе се смешкам што ме запозна со сите, што моето име го има на поканите за свадба... И слободно нека ми се смеат и нека велат дека сум се променила, се` додека јас сум среќна ради твоите сериозни намери.

На Neytiri, Mishela, lunicka и 4 други им се допаѓа ова.
  17. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Чевлите и лудите одат во пар :* :* :*
    [​IMG] [​IMG]

18. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
  19. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    аххххххх срценце едвај чекам да дојде вечаер и баш како што би рекол другарти (ноч за грех створена ) .........

20. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Во последен период многу се каравме но се надевам дека сето тоа сега е минато...Ке успееме знам...нема да те напуштам.Само требаше да ми се искажеш на време за да не ми се врти се во главата.
    Те сакам среко моја...те сакам како што никој до сега немам сакано.Те сакам е голем збор како што викаш но ти го заслужуваш тоа.Љубовта која досега сум ја давала на останатите била залудна.
    Ама јас се гледам со тебе заедно во иднината.И ке бидам покрај тебе секогаш. :*

На PinkGir123 му/ѝ се допаѓа ова.