1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    дека го сакам по ѓаволите :D ама не попуштам овој пат :|

2. ice-cream

ice-cream Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    4
    Криво ми е....Криво ми е затоа што заедно можевме се, сега сме на различни патишта и само Господ знае каде ќе не одведат. Преубаво ми беше со тебе. Не се каам за ништо што се случи, ама имам мала надеж дека пак некогаш ќе ни се вкрстат патиштата, затоа што најтешко е кога знаеш дека сакаш да продолжиш, и ти и јас, но далечината си го прави своето..... Ќе ги чувам сите твои пораки, и ќе те чувам во срцево барем дури да дојдам таму.....или ќе пробам...потоа...што биде нека биде....Само едно ми е најмногу криво...Зошто баш кога те засакав??? ;( ;( ;( ;( ;(

3. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    која маска и да ја ставиш на лице јас ќе те познаам...затоа веќе знам каков си без маска :lol: :lol: :lol:
    затоа што тоа што го гледам не ми одговара....морам да ставам црвена линија....дечко ти веќе си во ОТПИШАНИТЕ....биди ми поздравен.....и не ова не е априлска шега.... :) :) :)

4. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    Извини. Зборувам од повеќе. Трескам зелени. Јадам буреци. Не можам да си ги вклопам мислите. Сум малце изгубена. Би ми подал рака - знам. Абе која мајка те родилаааааа... ах леле каков си! Другите нека зборуваат.. нека. Го мразам градов, знајш? Не, еве поубаво да се изразам - не ги сакам луѓево во градов.
    Извиниииииииии

5. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Вака чисто информативно:нормален си?!Со кој мислиш дека ќе се заебаваш?! :evil:

6. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.256
    Допаѓања:
    43.718
    Те сакам, ама себеси повеќе си се сакам.

:ugeek:

7. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.517
    прееска бев љубоморна. бесна.... хм.. изгледа стварно мноооогу ми значиш.
    Следниот пат кога ќе се видиме, ништо немат да ти речам, зш сепак си во право. Би те замолила уште малку да ми ги толерираш бубачките во мојата глава. (А)

8. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.820
    Еве го. Кај и да е, ќе дојде. Не биди и ти како рација сред кафич :lol: :lol:

9. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Te obozavam budalce moe :!: I milo mi e sto pokazuvas malku ljubomora sto me mislis ama dzabe se nerviras koga jas samo na tebe mislam i samo ti mi trebas i edvaj cekam da se vratis......TE SAKAM I TE POSAKUVAM MNOGU :!:

10. Winter.Girl

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Изгуби многу кај мене.Те сметав за некој што не си игра глупави игри,ама се покажува сосем спротивното....Заборави го бакнежот од вчера,прави се како да не си ме ни видел вчера.....

11. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Сонце, кој не тераше да пиеме, не можевме како децана мали, браво сокче да си тераме?

12. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    мило, ми треба внимание и љубов... ми требаат денови како оние кога се запознавме...кога знаеше да направиш се за мене... алоооооооо :twisted: ама прави се дека не гледаш додека не ти се слизне и тоа што го имаш од раце... :evil:

13. Winter.Girl

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Мразам што не можам да те исфрлам од срце и од ум.Си се гадам себеси затоа што си ја згазив гордоста за тебе,а ти така ладен.....Знам дека не ти е сеедно,ама сега веќе е крај на се.Не можам да чекам и ризикувам се за тебе повеќе.Да,плачев цела вечер и што?Тоа тебе ти годи или пак се гризеш себеси за тоа што го напиша?Сакам да те прашам ова:Зошто постојано си љубоморен и се врткаш околу мене ако ништо не ти значам?Ајде тргни се веќе еднаш од мене :evil: Покажа убаво какоб човек си....А те сметав за некој со срце.Тоа ми беше најголемата грешка....Оди си сега кај твоите фуфици :evil:

14. akaterina

akaterina Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Koga veke si sfatila za kakov covek stanuva zbor,ednostavno trgni se od nego,ignoriraj go na sekoj mozen nacin...iskluci go mobilniot ili najdobro kupi si nov broj,koga ke go vide=is begaj od nego na sto pogolema distanca,ne misli na nego,napisi si na list kolku losi raboti ti napravil a kolku dobri,i sporedi gi...ako ima poveke losi togas trgni se od nego i misli samo na losoto so ti go storil,izleguvaj pocesto so drugarki,prijateli,bidi postojano vo drustvo za da ne mislis na nego....pozz

15. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    истото имам и јас да го кажам на еден....ама + уште мноооогу повеќе од ова...цел роман да му прераскажам и пак џабе....него ич не му е гајле и несака да ги слушне моите зборови....затоа си заминав од неговиот живот :)

сега не би му кажала ни 1 буква а не пак цел збор...ако некогаш повторно ни се вкрстат патиштата и ни се сретнат погледите....од моите очи ќе разбере СЕ...нема да ми бидат потребни зборови :worried:ilent:

16. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Како можеш тоооооооолку многу да ме сакаш??????..да живееш само за мене ???...како можеш и покрај се...моите испади...лоши филмови...драми...6 години веќе......неможам да верувам дека толку многу и повеќе од тоа ме сакаш...и секоја секунда го покажуваш тоа....и да...и јас те сакам мноооооогу и неможам животот да си го замислам без тебе...но малку поиннаку го покажувам тоа :twisted:ама тоа сум јас нели......

17. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.040
    Допаѓања:
    66.624
    Истото... (само што се три години) И извини најмногу...знам дека кога ќе кажеш извини сто илјади пати го губи значењето, ама ете... не знам што друго да кажам или да направам. Само се надевам дека и по стоилјади пати пак ќе најдеш сила да ми простиш..

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.820
    Што ме гледаш така? Ти фалев? И после ти мене ќе ми кажуваш... Незнам јас кој е тука недозреан. Знам дека ти недостигам. И уживам во тоа :twisted: :twisted:

19. Winter.Girl

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Го проколнувам денот кога те запознав.Која иронија беше тоа....Вечерва се напив здраво и тоа од болка...Се надевам дека мирно и без солзи ќе можеш да заспиеш и кога ќе ме видиш нема глава да наведнеш.....Сепак после се што направи ова не ти бега зеленоок убавецу ;)

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.820
    Ах леле. Ќе си дојдеш ти знам јас. Се почувствува изоставен?? Епа ако. Дури и малце ти е :twisted: