Абе иди у 3... Како не ти е срам?! Те барам, значи ми требиш нешто! Не можеше да ме слушниш ни една минута. Со душа чекаше да ти кажам чао... Признај! Ах да си ми сега пред мене, што би ти бабнала еден сочен шамар... Пет дена шет прсти да имаш на лице!!! Губи се идиотууу!
Јас имам црвено црна долна облека што ти ја немаш видено сеуште и немам повеќе менструација Тоа е еднакво на незнаеш што ќе ти се случи вечер!
Вечер ќе јадеш тортелии со болоњезе сос ти готвам италијанска кујна не сумд обра во готвењето но не се секирај мили нема да те отрујам можеби нема да се прекрасни но ќе се со полно љубов
Болката незначи, да се предадеш затоа не плачи.. Ме имаш мене и гушни ме, што и да е ќе помине. Те сакам сонце Извини за вчера
Тажна сум и збунета.... Нека помине проклетото време..не можам повеќе да чекам за една прегратка и бакнеж...ми требаш-запамти ми требаш!!!!!!!Дојди си мило...без тебе не сум цела,не ме оставај овде сама....не можам да се борам,ми требаш,ми треба потпора,цврстина,љубов...ми требаш ти!!!!!!!Те чекам......
Кога ти беше тебе лошо јас бев тука за тебе .. мене сега кога не ми е тебе те нема . Љубов со те сакам не се докажува ... Ме губиш .....
Мило поминав прекрасна вечер со тебе.Полека се средуваат работите.Навистина ни беше интересно нели? Ај што те сакам!
Мајмуне убо да си пројдеш вечерва ах леле колку ми е криво шо излаваш а јас дома (овоа не ти го кажувам) Имаш дозвола да гледаш некоја здрава типка ама само една секунда и толку пази да не те забележе оти може да те нападне е дури тогај ќе си во невоља Биди мирен!!!