знам дека ти се допадна ова љубави-не го мислив навистина, тоа е фраза што ја користи една познаничка и ете ми текна ефектот можам да замислам штета , јас нема да се заљубам во тебе НИКОГАШ, не можам болно ми е самата помислам за она што го знам за тебе па како утеха ми е фразата ,роба втора класа, па така да гледам да не се замарам многу многу со тебе,животот си тече и понатаму не можеш бе ти со мене, јас сум ЖЕНА
Имам едно прашање - со каков омекнувач пере мајка ти ? Не дека е толку убав мирисот, ама страшно ме потсетува на тебе. Си ја носам тренеркава 2 пати поголема и не ми е гајле ако ми се смеат, битно ќе замислувам дека си тука. И... не сакам да се земеме и да живееме заедно. Повеќе сакам да ми недостигаш секој пат кога ќе ме напуштиш, да се надевам дека ќе ме изненадиш и ќе го потрошиш времето кое го немаш за да дојдеш кај мене, да готвиме заедно... Затоа, не ме запросувај, важи?
http://www.youtube.com/watch?v=1hHSH9sJUEo Во принцип, со големо Љ. За Љубов. Те сонував гол вчера, и многу ми се направи меракот. За тебе секогаш имам време во сон. Мјау. Те сакам, ај чао.
И вчера ја отворив темата,ама денес се решив некако.. Јас немам што да ти кажам Зошто Давид? Зошто заборавам да ти се јавам? Зошто срцето не ми чука како некогаш кога доаѓам накај тебе? Зошто 100 пати ме прашуваш што не е во ред со мене,а јас не го знам одговорот? Се случува ли нешто со мене? Каде е големата љубов? Не...вака не пишува заљубено девојче.Вака не се однесува заљубено девојче.. Време ли е за не се залажувам самата?Време ли е да сфатам дека не се гледам себеси со тебе во иднина? Многу прашања имам јас.Изгледа вечер нема да имаме средба каква што ти би посакал.Изгледа на повидок е нов прекин. Ова се случува кога една врска ќе се прекине и пак ќе започне.Баш ова.А не требаше да прекинеме.Уствари воопшто не требаше да продолжиме.
bi mu pratila seksi poraka i ke go cekam doma vo crvena cipka na spalna mmmm slatko neliii i ke bide divo
Ах сонце, сонував дека ми те нема, знајш колкава тага беше тоа, никогаш не би издржала. Вчера ми требаше време, ми требаше пауза за да сфатам дали ми недостигаш, а денес би сакала да се земиме и никогаш да не се одделиме.......... Ќе ми дојди ли умот мене некогаш? Ќе знам ли некогаш да се однесувам соодветно спрема тебе? Жал ми е сонце, жал ми е.
... Ти завидувам што не ти прилега да бришеш солзи со ракав и плачеш за крај а и таков си убав знај... Ах, каде по ѓаволите оди оваа наша врска? Не, не ми требаат твоите солзи, со нив не докажуваш дека ме сакаш, напротив со нив ме тераш да мислам дека толку многу си згрешил и сега се каеш.. Имам некое чувство.. Лошо чувство.. Не знам каде оди оваа наша врска, за што се бориме.. Сакам да сум безгрижна.. Да сум засекогаш дете. Кој не би сакал, зар не? Ама тука на оваа животна сцена не е така.
Ех, да можам ноќва би ја дал вселената повторно од твојте усни да се опијам, на гради да ти заспијам...
Дај бе излези ми од глава веќе. Или нека се случи тоа нешто што го чувствувам, и да завршиме. Еднаш, за секогаш. http://www.youtube.com/watch?v=2rraW9w0 ... re=related
Зошто повторно те сретнав, зошто мораше баш сега кога полека почнав да се враќам назад, да бидам старата јас. Ме праша како сум? Молчев, собрав сила и реков дека сум во ред, дека го чекам дечко ми па да одиме на пица. Ме бакна во чело како и порано, ми рече дека брзаш и замина. Те следев, но со се повеќе замаглен поглед, солзите почнаа една по една да паѓаат, баш како и капките дожд. Посакав да врескам на сред улица, да викнам по тебе и да ти истрчам во прегратка, пак да ги почувствувам твоите раце и усни. Не успеав, немав глас, одев бавно не гледајќи пред себе. Средбата со тебе боли, не умеам јас без тебе. Не!
Ми фалиш, ми требаш, те посакувам... Сакам да те бакнувам, да спијам во твојата прегратка... ама далеку си
Ајде уште денес и од утре пак заедно. Ме излудува оваа работава твоја аман веќе. Таман ќе се навикнам на тебе ОП заминуваш 4-5 дена. Многу ми фалиш бе злато, незнаеш колку многу. Ајде дојди си побрзо да видиш што ти купив.
aман веќе престани да прашуваш дали јас ти титкам со прекриен број.Немам јас др.работа па ко мало дете ќе се играм со телефон ајде ти се молам.И ич немој да мислиш дека сум љубоморна гајле ми е за се.Ти ќе изгубиш јас нема што да изгубам
Знаеш што е лошото во целата наша приказна? Што ми го подигна критериумот за машки до бесвест. Дури и да сакам да најдам друг никој не е доволно добар, доволно паметен, доволно привлечен, доволно страстен, доволно ти... Уште само неколку дена па да се претопиме одново и одново во едно... Меѓу воздишки и допири, таму сме вистинските ние.... http://www.youtube.com/watch?v=zirZAR_h3Cg