Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Би му кажала дека е најголем идиот.
    Де бре девојки, како може мажите да се замислуваат дека ако сме нивни девојки сме нивни робови.
    Како да сум предмет кој тој го купил и ме поседува.

И сега што? - Тој имал за учење, јас поради тоа да не одам на роденден. Па му фали нешто во глава дефинитивно!

А и онака само на роденденот ќе одев, не планирав да продолжувам во дискотека. Толку сум изморена што очите уште сега ми се затвараат. Ама многу другар ми е детето...и зошто? - Да, не одам поради него??

Толку ме изнервира. Па како сега човек да излезе и убаво да си помине??

Страшна работа! :)

3. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    И љубоморам на кошулата што ја носиш
    Им љубоморам на панталоните што ги носиш и на кашишот
    Сакам да те имам, премногу си ми потребен ;(

4. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Никогаш немам пишано во темава . Одамна ми тежи на срце. Да имам храброст би му рекла :

Извини што те навредив... Извини за се. Ми се чини почнуваш да ми се допаѓаш...

На kikav му/ѝ се допаѓа ова.
  5. x.bella.x

x.bella.x Активен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    10
    Изгледа баеги ќе ме чекаш вечерва.. ме мрзи да се спремам :tmi:

6. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    што ли јас нема да чујам и дознаам за тебе :x
    и после сакаш да ти изјавувам љубов и да те сакам-НИКОГАШ, најискрено не си ми ама ИЧ сигурен
    еден ГПС и решен проблем или приватен детектив да те следи најдобро, ама не вреди да се замарам толку многу заради тебе :) а и веке не се замарам бе братче :D

7. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    сега си готов-имам цврсти докази,еднаш ги најдов, ги сликав ги избришав
    ама ете пак ги најдов-за моја срека :D
    има да те наместам па незнам што да биде-да видиме колку ти мене ме сакаш преваро тешка со тапија :!:

8. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.797
    Допаѓања:
    2.564
    Грешиш кога велиш дека не ти требам кога и самиот знаеш дека секогаш на крајот ти прв ме бараш мене и едноставно вистината е дека неможеш без мене...

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  9. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Aj вечерва и јас да напишам нешто.
    Само што ебено да напишам кога ебеното искуство согласно ебените години создаваат ебена гледна точка која ти ги ебе сите ебени романтични навики каде ебено уживаш да страдаш ради ебени наметнати навики кои ебено се обратно пропорционални од ебената човечка природа која не ебе на секој чекор а без која сето ова ебење би немало ебена смисла...

10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.195
    Допаѓања:
    23.271
    Една недела ништо ти немам кажано, а нема ни одговор на пораката, а ти слободно пиши си статуси, демек ја немаш прочитано :) , те знам јас тебе многу убо, не знам шо да ти кажам, стварно не знам, не знам дали ми недостигаш или не, НЕ ЗНАМ ! а сеа Енџој ;)
    Заеби...

На новиот симпатија :wasntme:
    Срцка ми си, ми се допаѓа како ме викаш нагалено, ми се допаѓа многу кога ми ја пејш песната, ми се допаѓа и тоа што му кажа на другарка ти, ми се допаѓа шо ме викаш да седам до тебе, ми се допаѓа шо ги тераш другарите да седите во моја близина :wasntme: , ми се допаѓа шо се каравме за беџот, ми се допаѓа што навиваме за ист тим ! Ама стварно сме многу слични :wasntme:
    Сакам нешто поќе(искрена сум) ама се во свое време :) :wasntme:

На Mrs.Cuper му/ѝ се допаѓа ова.
  11. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    чекајќи те испив 4 кафиња е сега срце мое нема цела ноќ спиење

12. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
  13. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Уф вечерва ги поби сите мои сомнежи..Зарем е можно сето тоа да излезе од твојата устa..многу беше мил, ми покажа дека ти значам а верувај ми во последно време премногу се сомневав во тоа. Не ми се верува дека успеавме цела вечер да останеме заедно без да се испотепаме или да се фатиме за некоја ситница..па и што смеење падна накај дома кога ме носеше...
    Во вакви мигови сваќам колку јас би била мизерна без тебе... за вакви мигови вреди да се живее :* :*

На PinkGir123, Libera, Mrs.Cuper и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Море ти многу знаеш да си срце некогаш, да може секоја вечер да ми биде како изминатите 3 со тебе, јас би била најсреќна на цел свет. :inlove:

На Mrs.Cuper и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  15. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.413
    Што убави си бевме - млади(на духот мислам).

16. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.094
    На оној кој ме сака :
    Искрено воопшто не очекував дека ќе наидам на толку топлина и љубов одвнатре.
    Понекогаш потајно посакувам да не ме сакаше воопшто. Верувам дека тоа ќе ми го олеснеше животот на некој изопачен начин. Да не беше ти јас и понатаму ќе живеев мизерно секојдневие, оперирана од чувство.
    Те сакам на мој начин. Те сожалувам. Се мразам себеси што ти се пикнав под кожа. Не го направив тоа намерно.
    Уште сум шокирана од целата ситуација. Дај ми време да се навикнам. Се надевам нема да забележиш дека го сакам него. Се надевам нема. Тоа е толку очигледно, и ми се крши срцето што го кршам твоето. Ама нема да те оставам, ветувам.
    Просветли ме, како успеа да се заљубиш повторно, после она што ти се случи..а ми се случи и мене ?? Навистина сакам да знам. Мислев дека е неизводливо. Можеби до мене е, јас одговарам на телесна дразба, емоцијата ми пцовиса.

На оној што јас го сакам :

Тука ние се знаеме одамна па се дозволени прекумерни вербално нецензурирани испади и пцовки. Коп*ле едно, само јас знам да се објаснам на вака некултурен начин што ми работиш со крвотокот. Те сакам, лудо те сакам и единствено со тебе би се слекла гола на плоштад и би пробала риба со сирење. Секогаш, ама секогаш ќе никнуваш кај што не те посадив. Секогаш доаѓаш како виножито после дождот од солзи, штом се простам со тебе, ти веќе си зад аголот да ме потсетиш на минатото. Да ти еб*м виножитото да ти еб*м, и тебе да те еб*м со се него. И веќе останав без зборови. Исцрпена сум.
    Имаш плачено ?! Аман сега ќе ги собереме во шише и ќе му ги подарам на папата, исцелителна вода ќе се направи, уникат е. Дај еден млаз да си ја искапам душава, на скапано ми замириса. Знаеш зошто ?? Оти има некое време кај што сум мртва па црвосало.
    Секој спомен, секое сеќавање , дури и она кога ќе се сетам дека веројатно делиме воздишка или гледаме иста месечина ми предизвикува немир и нагони за детски плач.
    Те сакам. Те мразам. Се најубаво и Дедо Мраз.

На Tenkai и Nymeria им се допаѓа ова.
  17. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    3.770
    ПАЗИ ШТО ПРАВИШ и ЧУВАЈ СЕ ! :!:

Ќе ми фалиш... !!! ;( :l:

18. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.528
    Допаѓања:
    92.245
    Премногу си фин за мене :)

19. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.806
    Допаѓања:
    6.956
    ех ама ме израдува вечерва, алал да ти е.. :*

20. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    не ме виде во автобус м?? стоиме ма пола метар растојание и не ме гледаш .. бравос .. знаеш што од денес одлучив да се однесувам спрема тебе идиотски исто ко ти што праиш на моменти,па да видиш колку е убаво чуството да се осекаш запоставен.
    неможам да те сватам стварно преку пораки и моб и нет.. нон стоп ми праиш муабет а кога си со тие твои е*ани другарки дали се страмиш дали што ти е ,инаков си ми .

ме изнервира многу денес - лута сум ти да знаеш