уффффффф колку си сладок добар мил со таа разбушавената коса и со усните напрчени нагоре за да ме бакнеш и со очите затворени ќе те изедам ветувам знам знам дека ќе те изедам иако не ми даваш пополека ќе те јадам.... лелелелелее колку проклето ми фалиш!!!!! сакам утре одма! p.s тажна сум кога ѓе размисслам дека од среда си на факс.
Мислам дека знаеш што се дешава кога ми даваш време да размислувам . Знаеш каква бев коа не ме виде 4 дена тогаш . Знаеш и сеа каква бев кога не се видовме недела дена . Пак да не се гледаме ?
Би му кажала дека ужасно мноооогу ми недостига и дека време е малку повеќе внимание да ми посвети. ДОСТА е од работа и патување.........сакам малку повеќе гушкање,милување,водење љубов...........
срце знам дека сега си осамен,ама утре летам во скопје и право до тебе да те гушнам,уф не сум навикната без тебе,ми недостигаш многу, леле вечер сам ќе спиеш и тоа во студентски дом.неееееееееее (љубоморна сум ).идам утре чекај ме.ТЕ САКААААААААААМ. Спојлер а синоќа беше најсупер досега,никогаш нема да го заборавам изненадувањето,и тоа колку си страствееееееен
АКО САКАШ ДА СЕ ПОЗДРАВИМЕ,ЈАВИ СЕ.АКО НЕ,ОДИ И ПРЕСТАНИ ДА МЕ ЗАМАРАШ. НИШТО НЕ МИ ЗНАЧИШ.ПРЕСТАНИ ПРЕКУ ДРУГИ ДА КАЖУВАШ ДЕКА САКАШ ДА СЕ ПОЗДРАВИШ СО МЕНЕ .
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world Like I'm the only one that you'll ever love Like I'm the only one who knows your heart Only girl in the world...
Ајде дојди, да се ... чачкаме. Ќе си мрткаме заедно под ќебето. Ќе ти дадам и чоколадо, ајде ајде... Донеси ми лижавче
има нешто ама знаеш од каде ќе го извлечаааам ? хммм, ни ти нема да знаеш и ајде сега јави ми се те чекам златоооо
Мило, неможам да укапирам??? Што се случува...Се е толку убаво...толку си ми мил..абе комплициран си знаеш?????????????
Сега ќе си премолчам и ќе го бацам. Не, не сакам да му кажам дека сакам пак да ме сврти така во вис и пак да ме љуља на љуљашки
мора ли секој убав момент да го искомплицираш ???? абе тебе денот не ти е убав ако не забегаш малку од колосек