Glupav, idiot, kreten, propalica, nikakov si no sepak te sakamm......... te sakammm i nemozam da te zaboravam iako me pravis da se custvuvam bezvredna i ne se odnesuvas kon mene kako sto zasluzuvam te sakam i neznam kolku dolgo ke prodolzi ova ludilo
Те нема...те немаше цела вечер...размислувам... која е таа на чие место сакам да сум сега... се тешам дека си со твоите другари... и наеднаш те гледам вклучен на чат...не, не ти се лутам што те немаше толку долго... ја пружам десната рака... го пружам показалецот...ја погалувам твојата малечка фотографија на десната страна од екранот ... но не те покриваш,..те гледам...како да си тука...му зборувам со мили зборови.. те прашувам каде беше... нема одговор... се изгубила зелената точка... каде замина најмило? зборуваше ли и ти со мене...врати се...барем тука да те имам... ...до следната изглумена рамнодушност...до следната лажно задоволна насмевка кога ќе те видам ...до следната зелена точка до последната буква од твоето презиме...
не се срами, признај. ќе дојдам со тебе. можеби тоа ќе биде последното наше патување.. последните наши заеднички неколку дена.. искористи ги, не ме оставај да заминам.
Не се надевав, ама ми недостигаш. Навистина. Се навикнав на твоето присуство, а сега ми е некако празно. Сакам да те видам. А тебе какво ти е?
М. среќен роденден. Ти посакувам само убави нешта, многу среќа, здравје, успех... и љубов. Можеби во некои други времиња ќе посакав торта, но сега не. Можеби во некои други времиња ќе ти пишев смс или ќе ти се јавев, но сега не. Можеби во некои други времиња сега би ти подарила нешто, но сега не. Сега не би си ја погазила гордоста
Хм.... Мислиш дека можеш да се играш со мене,со моите чувства...и дека си добар играч... Јас сум уште подобар тренер...
Ај да скајпаме, иако е доста грдо. Знам. Те имам, а те немам. Ме гледаш, а не ме гушкаш. Ама како што ми рече - штом си дојдам, цела ќе те душкам! Како глувче кога душка мачка додека таа спие. Леленце бре. Дојди си. Да си праиме Живот.
Би му кажала дека сум толку среќна со него и дека сум потполно исполнета дека секој ден ми го прави се поубав од претходниот дека кога не е тука ми недостасува и дека се грижам за него. Би му кажала дека кога во некоја прилика ги сретне бившите негови сакам да им каже едно големо ФАЛА од мое име,зошто не знеле да ценат и да ги сакаат и почитуваат тоа што го имале до нив (него) и уште поголемо ФАЛА што го оставиле за јас да го најдам и да бидам среќна со него. Те сакам
кога ги читам твоите зборови, убаво ми е, се гледа дека и ти чуствуваш нешто за мене ама кога ке ми текне на твоите сликички со жена ти и детенцето тешко ми е , болно ми е, за жал не можам да ги избришам тие постојат а дали уште ке постојат во твојот живот тоа зависи од тебе т.е. жена ти приметувам дека сакаш да го заборавиш минатото, кога ке те прашам нешто-ти молчиш, те свакам верувај не е лесно ама дозволи си да завртиш нова страница во животот за твое добро, те гледам колку ти е болно иако не го искажувам тоа,и навистина ми е тешко што те гледам како се мачиш
-На клупа седам и мастика џвакам, у пм колку те сакам. -Тебе те гледам, месечината не ја гледам, тебе те гледам, сонцето не го гледам, тебе те гледам небото не го гледам, абе тргни се да те ебам ништо не гледам... те заебавам, не се тргнувај. -Јас сум шеќер, ти си мед, заедно сме дијабет. -Розите се црвени, синоличките сини, дали ти ме сакаш најмногу, или така ми се чини? Полудев заради тебе се вратив едно 10 години поназад.
Ајде уште некоја недела, стрпи се љубави,после ќе си се топлиме под ќебето ќе си играме со зајчињата, и ќе си се шетаме секаде Љубим те, знаеш дека си најдобар на цел свет