Иако бевме прееска заедно баагичкум време сакам паааакк да си отидеме негде или да си легнеме,јадеме,гледаме филмчиња и заедно да си нанкаме
Добро де.. Ќе ми недостигаш.. Тоа ли сакаше да го чуеш? А што мислеше ти,дека нема.. Улаво мое мало..
што се криеш на фејсбук бе алоооо па и да сакаш не ти пишувам не ти праам муабет...доста ти беше до мене гитлааааааааааааааааааа
Ми се свиѓа што знаеш кога треба да си го задржиш малиот во гаќите :up: И еве ти едно ТЕ САКАМ да не се жалиш што не сум ти кажувала
Како дечињаааа, во кревет гушнати, не станувамееее а веќе пладне е.Тоа е ова, ова е тоа, тоа е тоааа, тоа е сеееее...
те има , па те нема , па те има , па пак те нема ..... па одлучи веќе еднаш што сакаш , како бебе се понашаш
Е ај сеа и јас да се направам паметна да дојдам само да се поздравам и да си заминам. Може? И јас имам бе некој кој би можела љубоморна да го направам, не си само ти еден и единствен. Но не сум до толку и не паѓам на твоето ниво.
ти кажав јас ќе видиш како е кога мене ќе ме нема , ќе и викаш пред малце на другарка ми поздрави ја девојката до тебе ...епа и мене ми беше криво кога ти глумеше фраер
Готово е меѓу нас. Крај. Како можев да помислам,добро си знаев јас...Нема мешање таму... Добро е што нема да те гледам повеќе. Како може еден момент се да смени.... Не оди тоа така. Не може да те удостојувам со убави зборови секогаш јас тебе,а ти мене некои банални работи да ми кажуваш за фала... Имаш женска. И не ми продавај филмови дека не ја сакаш. Да,не ја сакаш...Затоа си по пет саати дневно со неа. Од авион се гледа дека ја сакаш,само јас тоа малку бев слепа,па не го гледав... Се мразам самата што воопшто трошев време на тебе. И што пред се,самата на себе си дадов шанса,а потоа и тебе... Кретену! Ист си! ИСТ СИ КАКО ДРУГИТЕ,АКО НЕ И ПОЛОШ! Од ваквите како тебе не може мене да ме биде. Ама ете,уште еден на листата на типови кои успеваат да ме направат посилна. Тешко ми е. Не мислев дека олку ќе ме погоди сето ова. А толку сакав..Сакав да се изгубам во тие твои извајани усни,и во се друго твое... И ти тоа го знаеше... Јас сум крива. Не требаше воопшто да влегувам во тие води на неверство. Веќе ми беше поминато еднаш тоа,не ми требаше уште еднаш. Се надевам дека ќе цркнеш некаде сам,дркајќи си го на мене и врескајќи изговарајќи го моето име. Скапувај!
u momentot koga sakav da napisam odgovor mi se javi pertnerot i mu kazav toa sto sakav ne deka on ne znaese ama pak mu kazav... i love u