Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710

На Kathlin, Belieber163 и Libera им се допаѓа ова.
  2. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.864
    Допаѓања:
    32.487
    Ах колку сакам да те гушнам, ми фалиш...Како што ми велеше преска ,, времево е само за гушкање,, ... Ах таа работа , па и 3та смена , лошо.. Едвај чекам да те видам утре :* :inlove:

3. Lola-M

Lola-M Популарен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    416
    Допаѓања:
    536
    Боже, како влијаат на мене твоите осцилации во расположението...Понекогаш во сред бел ден мене ми е мрак и обратно, во сред ноќ - сонце ме грее.

4. Kathlin

Kathlin Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    232
    Неможам повеќе да ја поднесам оваа далечина меѓу мене и тебе.Фрижидеру,ти доаѓаш во мојата соба! :rofl:

5. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Ме бришеш од фб, а преска така убаво ме изгледа од позади, што дури и целиот се сврте..Знам што сакаш, ама нема. И затоа ме избриша од фб, нели? Оти не можам да ти го дадам она што сакаш да го добиеш. Пфф, па и ми вика ’ Не мора никој да знае, меѓу нас ќе остане.’ Мрш, не ми требаш. Убаво дете си, ама само сексот ти е во глава.

На creshicka му/ѝ се допаѓа ова.
  6. emocija

emocija Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    53
    требаше порано да се појавиш :(

7. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.797
    Допаѓања:
    2.564
    Јас веќе со тебе емисии за духови да гледам нема :shake: После да неможам да заспијам и да мислам на тоа цела вечер несакам |(
    И другпат кога имаш намера да ми кажеш дека ме сакаш не ми го кажувај тоа шепотејќи на уво барем не после емисијата :( :D

8. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Ех, да беше и ти со мене денес... :?:

9. arontt

arontt Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    528
    Допаѓања:
    1.835
    Ајде веќе еднаш пиши ми! Само поради тебе дремам цел ден на Фејсбук. А знам дека сакаш... или незнам... :^)
    Многу ми си убав... охх :hai:
    инаку не е за дечко ми.
    Знам дека сум гнаса. :devil:

10. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
  11. Belieber163

Belieber163 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    444
  12. Greeen

Greeen Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    728
    Допаѓања:
    568
    Те сакам мало и за НИШТО на светов не те менувам. :!: ;)

13. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Не ми се верува дека толку пораснавме. Не сум веќе дел од твојот живот, но би ти дала еден совет - пред да си поверуваш дека си верен, научи што значи поимот емоционално неверство. Научи да не се враќаш во минатото и сега штом си го ставил потписот на хартија се надевам ќе си посериозен. Не ради мене, ради неа. Поради вашата брачна среќа.

Смешно ми е да те гледам како нечиј маж, кога уште имам сеќавања на тебе, како детиште, на нашите разговори за твојата бивша, за твоето признавање дека никогаш нема да засакаш друга како неа. Но, штом си избрал некоја, потруди се. Не секоја на која ќе и се пушташ ќе ти кажува дека е срамота тоа што и го правиш на девојка/жена ти. Скроти го малку фраерот што го носиш во себе. И знаеш, веројатно мислиш дека со секој совет што ти го давав кога не го бараше, си го газев достоинството или пак премногу ми значеше. Не. Само го познавав и добриот во тебе и те поттикнував да бидеш истиот. Чувај си го паметот, еден ден ќе бидеш и татко. И пак би се вратила за да ти кажам што да не правиш, но не е веќе мое да се мешам. Не сум никоја. За луѓето со тажни стории имам потреба да се грижам, и посилно е од мене. Но сега, оставам на Господ. Не ги прави грешките на твоите родители или на Маја. Никоја не е доволно згодна како неа, ниту толку расипана. Ама верувам дека таа до тебе те љуби повеќе од секоја. Не си играј со тоа.

Ви ја посакувам цела среќа, од срце.

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.
  14. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    знам дека е касно ама сакам да дојдеш и заедно да спиеме

15. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Не си свесен какви сè реакции и емоции предизвикуваш кај мене.

Моментално целата се тресам од возбуда или среќа. Не знам точно што е.

На crazyinlove19 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Ајде изнервирај ме веќе еднаш!!!
    Не туку ја смирувај ситуацијата,не ми угодувај! :@

17. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.406
    Допаѓања:
    82.111
    Понекогаш имам толку мисли во главата, та ми тежи, ко планини да носам во неа.
    А твоето рамо е толку смирувачко, ко да ми вели дека „некој ден нештата ќе бидат подобри, а до тогаш ние двајцата секогаш ќе си бидеме поддршка еден на друг“.
    Знаеш, мислам дека кога ја наслонувам главата на твоето рамо, проблемите и лошите мисли си одат.
    Си одат, барем сè додека повторно не ја кренам главата.
    Убаво ми е кога си тука до мене и кога потонувам на твоето рамо. И кога ти го слушам издишувањето, придружено со срцебиењето. И кога ме бакнуваш во чело и ми шепотиш дека ме сакаш. И кога ми дишеш во врат. И кога ми ги бришеш солзите и ме нарекуваш плачка ...
    А знаеш, јас дури би плачела од среќа што те имам.

На Noemi, L-enna и Libera им се допаѓа ова.
  18. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    гомно големо си !

19. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Не знаеш да лажеш, не се труди. :D

20. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    171
    Знам дека ќе успееме и двајцата.
    Родени сме јас и ти за да бидеме засекогаш заедно. Едноставно не можеме еден без друг...
    И покрај сите кавги кои ги имавме и ќе ги имаме, покрај сите пречки кои ни застанаа пред патот и покрај се' јас секогаш ќе верувам во нас.
    Еден ден...ако не биде вака како што си замислувам јас за нашата иднина и ако не испадне онака како што треба ќе ми биде многу тешко. Не знам воопшто дали ќе се помирам со тоа, а знам дека нема ни ти.
    Тешко ми е срце кога ќе те гледам тажен. Знам дека многу пати претерував и јас, но тоа е бидејќи не те сфаќав или не сакав да верувам дека ти е така.
    Ти посакувам да успееш таму каде што си, колку и да ми е тешко што по втор пат оваа година се разделувам од тебе пак јас ќе го посакувам најдоброто за тебе.
    Толку си добар, душата моја си ти. Солзи ми течат... Се плашам! Не сакам да помислувам дека нема да успееш, но ете има во мене некоја мала несигурност што ме тера да помислам.
    Те сакам, премногу те сакам. Ми недостасуваш, а знам дека и јас тебе ти недостасувам. Иако не искажуваш премногу чувства, те познавам јас тебе многу добро.

Еден ден ќе бидеме среќни јас и ти. Што и да е ќе помине.. :*

На La.Reina.Del.Sur и Adi888 им се допаѓа ова.