1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    жал ми е што нема да можеме да се видиме неделава но знаеш колоквиумска недела е нека помине и твоја сум

2. N.Kety

N.Kety Популарен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    1.219
    Допаѓања:
    1.764
    ти ништо не разбираш :tmi: :x

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Ах зошто не се разбравме како што треба?Зошто јас не те разбрав,само да те слушнев што сакаш да ми кажеш,да не бев нема ,слепа и глува се ќе беше подобро.Јас сум виновна за се,не си ти,јас сум крива што не знаев да проценам,што не се обидов да те разберам.Не ја заслужувам твојата љубов,внимание,добрина,не те заслужувам тебе.Ветувам дека никогаш повеќе нема да те повредам,навредам,налутам,ќе те сослушувам до крај од збор до збор и секогаш ќе стојам до тебе и ќе те поддржувам без разлика јас како се чувствувам.Се ќе направам за да биде се како што беше,знам дека она што е скршено не можам да го залепам,но ти си толку добар што веќе ми прости и знам дека го заборави,но јас не заборавам, не заслужувам прошка и немам право да ја барам.Не знам зошто некогаш ко ѓаолот да е влезен во нас,односно во мене,јас ја носам цела вина и ќе ме јаде се додека сум жива.

На K.Mari4ka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Ме јаде нешто од внатре... На моменти те чувствувам толку далечен што дури ме плашиш..
    Дај Боже само да е некоја моја фарса и моментална глупост...

5. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.395
    Допаѓања:
    12.271
    Мало, мало усте, чпртаво, чпртаво носе. И каде со таа лептир машна бе драги? :)

Може да ги набројам сите твои несовршености. Ги има доста, сигурно и повеќе отколку што сум успеала да забележам. Но колку и клише, чизи и флафи ова да звучи, сите несовршености те прават она што си. А тоа е едно смотано детенце со смотана шишка и чпртаво носе и тенки усни и големи ушиња и два големи предни заби што понекогаш си игра возрасен носејќи лептир машни и бакенбарди. А и јас сум едно смотано девојче со бушава коса, криви долни запчиња, изгрицкани нокти и искинати фармерки што понекогаш се прави дама играјќи си со шминки и носејќи долги фустани.

И? Што сме ние заедно?

Не знам. Жал ми е што оние неколку пати што бевме заедно бев толку пијана, што не ни паметам како се бакнуваш. Ќе ме потсетиш? :D

На Trnche, La.Reina.Del.Sur и Libera им се допаѓа ова.
  6. sweet25

sweet25 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    318
    :angel:

Прикачени фајлови:

7. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    ооо кој се заљубил-ама јас во тебе НЕ
    па ти знаеш што е тоа :tmi:
    Црногорец, ме изненадуваш бе брат-искрено
    џабе ти е се, јас НИКОГАШ нема да сум твоја :!: тоа да ти е јасно како ден :)

8. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Не треба да те чекам а јас сепак го правам тоа.И утрово доволно видов а јас пак ке ти простам бидејки премногу те сакам.Знам дека се е на шала кажано но до таа мера не толерирам.Не сакам да верувам дека имаш друга.Зошто ако продолжиш така и јас ке почнам со мојата игра а знаеш дека тоа никаде нема да не доведе.
    Зошто ја користиш на ваков начин сета љубов која ти ја давам.Што сакаш повеке ти?Мислиш дека не можам да ти се налутам сериозно?Грешка си.
    Не знам како ке зборувам со тебе кога ке се видиме,дали ке сум таа која ја познаваш.Или сосема друга личност.Ке видиме,зависи од тебе.
    Прекрасен беше деновиве,не велам не но ова што го правиш моментално го засени сето она од претходно.

Уште чекам,ајде појави се и демантирај го моето мислење кое го имам моментално.

На mia9184 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    Му недостигаш на градов.
    Ај дојди си, а јас ќе те прошетам низ него. Да те види убаво.
    Може? :wasntme:

10. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    дојди кај мене можеби со тебе побрзо ќе научам иако неверувам но барем ќе пробаме

11. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    неможам неможам никако да се помирам !

12. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Ајде сонце ,стани да ме огрееш малку. Од спиење аир не гледаш :angel:

13. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Детеееее, не се врти светот околу тебе. Јес да многу сум транспарентна и се познава дека ми се допаѓаш ама нема да умрам, така да си знаеш..
    Да, бев во темина, паѓав се пониско и пониско за малку да допрам до тебе, со отворено срце, кое ти не го заслужи. и да глупа сум, и глупа бев и не знам како ги прочитав ѕвездите толку погрешно..
    И сега се ми е јасно, јасно ми е дека тоа што јас го гледам не го гледаш ти.. и дека предолго бев во заблуда..
    И посакувам да го знаев тогаш, тоа што го знам сега
    И сега те напуштам, готово е! Застанав на нозе, ти никогаш не можеше да ми го дадеш тоа што го сакав и барав..
    И да, преродена сум :) многу ми е мило што го сватив ова, дур е уште време..и не мора да се преправам, и готова сум со оваа приказна..немам више преголеми очекувања, нема више трошење време, едноставно знам дека пробав, пробав и сакав да ја гледам светлата страна, но веќе не!!
    Имај среќен живот и уживај во твојата мизерија ...

14. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Ми фалиш Д, не успевам без тебе, се трудам, давам се од себе, но безуспешно :doh:
    Месецов ми е пеколен, секојдневно плачки, каења и викање сама со себе.
    Ми фалиш тука до мене, ми фали да го чујам твојот глас, ми фали да те видам :|

http://www.youtube.com/watch?v=89aNlgdm ... r_embedded

На kikav му/ѝ се допаѓа ова.
  15. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    Моја е вината...
    Ама не сум од камен. Барем ако ништо друго се познавам себеси.
    Битно убаво ми беше, не жалам за ништо... Можеби само за тоа што траеше многу кратко.
    Но една од најважните работи е дека никогаш нема да го заборавам завчерашниот ден. Ни песните кои ми ги пееше и ми ги посвети, ни се што си поделивме.
    Сега јас ќе ти го посветам само ова, и знам дека ќе сватиш, ако некогаш прочиташ: Quisiera despertarme a tu lado, Sentir que nada puede separarnos. Yo te extraño Cuando me encuentro sin ti...

16. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Еднаш да продолжеше со телефонскиот разговор, а не да ми спуштиш некој кога ќе ти влезе во соба :devil:

17. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    С. мразам криења и игри. Биди маж кажи ДА пред некои личности.
    Да, имаш љубов во тебе, само имаш и многу страв од губење на слобода е така.Имав јас инат во мене, ти ми го украде. Пред тебе не умеам да кажам НЕ.

Сме ги замениле улогите од пред неколку години.
    Сега јас сакам да зборувам, а ти да си играш.
    Може треба да кажам стоп ? дека не ми е до игра м ?

18. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Мислев дека нема да ми недостигаш, ама сум се излажела.

На kikav и Libera им се допаѓа ова.
  19. Marina89

Marina89 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    42
    Ме нервираш што си тврдоглав, нека продолжи се како што беше порано! Само тоа сакам! ;(

20. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.885
    Допаѓања:
    102.096
    Кога би можел животов да ме почасти барем половина час да бидам во негова близина...имам толку многу да му кажам...
    ...Наближува нов месец,се сеќаваш ли на први ноември кога ми побара да ти ветам дека ќе бидам мајка на твоите деца.И ден денес не можам да ја заборавам раката во рака,сјајот во очите, и благодарноста на Бога дека те имам.
    Се прашувам често,каде ли си сега.Дали во некоја темнина ги вртиш сеќавањата како и јас..
    Минато си ,далечно....а јас и понатаму се мачам со мојата немирна коса,која признавам изгуби многу од својата раскош...не си гледам на кафе зашто знам дека нема да дојдеш....и не треба...нека остане се како што е...јас и без тебе одам понатаму низ животот...
    Ама ,ќе останам жедна за тебе се дури дишам...

На zarah, Divinebutterfly, Libera и 5 други им се допаѓа ова.