1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.885
    Допаѓања:
    102.096
    Има ли во овој несреќен град ,нешто за нас,што сме плус size :o
    Бев денес нешто да си купам,имам крштевка во фамилија,мајко божја...не ми беше добро. :sweat:
    Едно тесно,друго кратко,трето бабесто,четвртото продавачката од мене го соблекуваше...Чевли најдов,ташничка имам,долна облека најдов среќа во Сара Фешн.Ама фустанче јок.Не можам да најдам,и готово ,ќе се бесам. :swear: Да ,сум крупна,ама сакам бре убаво да се облечам.Најдов една со убав крој ама имаше хоризонтални пруги...ќе ме направи како трокрилен шифоњер.И уште продавачката ми весла позади-Земи ја,еве земи ја,па види како ти стои дома....е сонце мое зар јас не знам што сакам... :emo:
    Ништо ќе си носам старо...

2. Hayley

Hayley Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    900
    Самата помисла на твоите раце околу мене ме топли на ова ладно време!

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  3. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Чоколадо мое. Црно чоколадо. :wasntme:

На Pelikuna му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.983
    Буце мое убаво,ТЕ САКАМ! :* Уште да имавме повеќе време :( Мило ми е што барем се смееме,се слушаме и се е ок. Ми недостига твојата прегратка... Дури мислев дека сум заборавила како се бакнува :D Ама ете,ме потсети пак :D Несакав да се капам за да мирисам уште на тебе :D Секогаш во автобус кога ќе тргнам од ко ќе се видиме,ми мириса на тебе и милион мисли ми поминуваат низ главата...Ама еден ден ќе дојдам и ќе останам :) Уствари не,ти ќе ме земиш,ич не ми е гајле :D :*

На cinderella5, Mrs.Cuper, ilipili и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.677
    Допаѓања:
    4.658
  6. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Те сакам заедно со сите пропратни нешта кои доаѓаат со тебе.

Сакам кога лежиме еден до друг, кога си го влечеме ќебето на различни страни, кога случајно ќе се допреме под ќебето, кога се превртуваме во кревет,кога се покриваме меѓусебно за да не ни е ладно, кога двајцата ќе замижиме на одредено време и освен музиката во позадина ништо друго не се слуша, кога се подбуцнуваме за да не заспиеме, кога си ги допираме дланките и стапалата под ќебе, кога си ги умирисуваме собите со нашите парфеми.

Сакам кога пиеме чај заедно, кога правиме искрен муабет, кога се задеваме, кога се расправаме што музика да слушаме, кога оговараме луѓе и сме злобни, кога си поставуваме безмислени прашања, кога зборуваме за минатото, иако тоа е болна тема и за двајцата, кога се зезаме на наша и на туѓа сметка, кога си кажуваме гадни работи и се смееме, кога ќе ми направиш „да пукне“ а јас ќе ти речам дека ми се испотени рацете, кога се караме чива соба е поубава, кога се маваме со перници...

Сакам кога ги поминувам студените утра со тебе под ќебе, со чај и добра музика. Во мојот или твојот кревет. И имам претходно кажано дека подобро функционираме кога времето е студено, нели?

http://www.youtube.com/watch?v=ub8J5SSn8DA

На Anabelle, innablood, Noemi и 5 други им се допаѓа ова.
  7. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.858
    Мојата замаеност и немарност те очае :) :$ прости :D ај шулд колл ју мор офн

Прикачени фајлови:

8. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678
    No more I love you's ? многу ми е жал затоа што е вака , ми фалиш..

9. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    Секој пат кога ќе ја видам, изгледа подобро од вчера. Тоа е проблем. Барем да беше тажна, пропадната, да се гледа дека пати што не сме заедно, ќе ми беше полесно. Она како да стана поубава откако ме нема. Некои фустани, некои лажни насмевки, некои чудни ликови, некои муабети и парфеми што мирисаат на иднина наместо на минато. Ми доаѓа да ја земам од сите и да ја однесам некаде далеку пред тоа да го направи некој друг. Ама ништо. Само си повторувам со себе:

- „ Ајде ма огрди, да те видам неубава барем еднаш. Нека ти плачат очите и нека да ти се натажи лицето, да бидеш обична ко’ секоја друга. Огрди убава. Сакам сите да те видат грда и така да те запамтат за да никогаш не се омажиш за друг.“

На Anabelle, Libera, Hipica и 8 други им се допаѓа ова.
  10. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Еуфоријата спласна како мала искра од голем оган и се стана рутина и навика.
    Некој ми беше спомнал "Ако е страст,кога тогаш ќе помине, ако не,тогаш љубов е".
    И помина..да ти кажам искрено ... :yawn:

11. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Просто ме заинтересира :$

12. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Фалиш hun, фалиш многу :lol:

13. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.305
    С. човек со ладни зборови ништо не постигнува.
    Не умеам да читам понекогаш од дела, побаво ги разбирам зборовите.

Муабетот од пред некој ден.

да создаваме, ти рече "Времето ни минува", затоа размислувај на што сме.

14. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    Немам ја цел живот слободен па да ти го посветам тебе за да се ти одлучиш дали имаш да ми кажеш нешто или не...

Ја продужувам со патов мој, не планирам да ти застанам уште еднаш . Шансава беше дадена, не ја искористи, и да се јавиш сега ке ми биде сеедно ...

Продужи слободно да си ќутиш и кога ке се гледаме на журки да зјапаш у мене и да гледаш секој миг да го користиш да застанеш до мене... А мене ке ми биде сеедно, исто ко што ми беше кога очиве ми беа затворени...
    Пак ке си ги затворам, не ми е проблем

ПРИЈАТНО !

Немам време, брзам .

15. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.993
    Просто, зборови не се доволни.

Мекостите на глетките, пивото низ чаршија, твоите прсти низ мојата коса, моите бакнежи на твојата ќелавица и ушите што сакам да ти ги грицкам, утринските мазење, триење грбови додека се тушираме, зборовите недоречени а почувствувани, грицкалката за нокти во облик на војниче, отварачот за пиво во облик на Тасманискиот ѓавол, младото кромитче исушено и гушнато со остатокот цвеќиња во ходник, мирисите на Нас, деновите одбројани и потчкртани со црти како во затвор, солзите во боја и виножитото од еден крај до друг крај на окото, музиката на Брајан Фери, Цезариа Евора, Куртис Мејнфилд, Дјуран Дјуран, Орбитал и скришум перверзиите додека Belfast ни го полнеше срцето, пливање во рајско езеро, а скоро цело полно со нејасни микроби, макаронот изеден по улици со тебе, интимата што ја делам како парче леб пред сиромаштија, сите одекнати мои емоции, навезени парчиња пачворк уметност што ме создава, ваква каква што сум, патетична, чекатор, инспиратор, плачка, лигавица, храбра, па кукавица, ѕвезда без краци, патоказ без знаци, рими и зими.
    Џез. Многу џез. Ќебе и Адидас патики, сите микро делови од една максимум целина.
    Јас и Ти.
    Ние.

Зборови, никогаш доволни. Солзи, ни тие.
    Ни животот не ми е доволен за олку Љубов.

На Trendafilka, La.Reina.Del.Sur и cinderella5 им се допаѓа ова.
  16. Nenasitni

Nenasitni Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    36
    кратко и јасно
    НЕМАМ ВЕКЕ СИЛА ЗА НИШТО.АМАН ВЕКЕ АМАН!ТЕ МРАЗААААААААМ И МРАЗАМ ШТО КОГА СИ КРИВ МЕСТО ДА СЕ ИЗВИНИШ И ШО ТИ НЕ ТИ СЕ КУ*ЧИШ И СЕ ПРАВИШ ПАМЕТЕН КАКО ДА СИ ТИ ВО ПРАВО ПА УШТЕ И ЛУТ УМРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil: :.devil:

17. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Еден знак...еден збор од тебе би го сменил целосно мојот живот!

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Idonea

Idonea Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    642
    Стварно посакувам да беше тука... или јас таму, до тебе...
    Силно сакам да те прегрнам сега. Сакам барем еднаш да почувствувам како е да се разбудам во твоите прегратки :(
    А ако има сега некоја до тебе, кажи и дека е среќница. И завидувам. Го сакам тоа место. Се надевам дека за разлика од мене, ќе сфати колку истото е вредно додека не стане предоцна.
    А има... те чувствувам...

На crazyinlove19 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    726
    Допаѓања:
    493
    Конечно ми се врати!!!!!! Конечно пак по старо јас и ти 24/7 заедно :D Цел месец разделени како цел живот ми изгледаше али ете пак си се сакаме :D И овој пат драги не те оставам и не правам глупости , ќе те чувам и не те давам на никоја!!!! те сакам најубааааав :*

20. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Немам потреба секој ден да ти пишувам посвети оти си знаеш, љубовче си.. мое! Мјауу!