ако не се вратиш за брзо време јас ќе дојдам, и ќе си нанкаме заедно така нели се договоривме? те сакам бе злато мое
Ајде маче оди подалеку од мене . НЕ немој да ме бараш не ти враќам ќе те игнорирам и со насмевка ќе те гледам како страдаш . Така ти треба кретену .Пукни
знам дека ми се изнасмеја вчера кога реков дека си најдов музика за свадба. знам дека се смееше затоа што има време, али мажуле има за било која цена да ни свират тие
Зошто мислиш дека ќе ме изнервираш кога знаеш дека не се нервирам за такви глупости? Малце си ми приглуп
Што би му кажала? Би му кажала дека љубовта наша е една и единствена и не смее да го заборави тоа никогаш. Би му кажала дека не постои никој друг освен него. Би му кажала дека никогаш нема да го оставам, а камоли да го заборавам. Би му кажала дека го љубам лудо и палаво, сериозно и скриено, само него пред секого... Би му кажала и би ме ислушал! Но и после толку време заедно, дали целосно би ми поверувал? Навидум да, но сепак и тој е само човек, колку и да не ми изгледа така! Сомнеж... Ах, тој сомнеж...
толку ми недостигаш злато мое, што ми доаѓа да ги запалам патиките и праааааво кај тебе се надевам ќе си дојдеш утре па не можам без тебе сакам да ме изгушкаш така палавко и да си наниме заедно убаво да ми спиеш златценце мое и знаеш што треба да сонуваш, нели? голи женски те сакаааааам
Се јави само за да ме слушнеш за добра ноќ и затоа што не си ме слушнал цел ден? Импресионирана сум. И тотално вљубена во тебе, и после 11 и кусур месеци, после повикот станав и играв низ соба. Оф будалетинка...
признавам до смрт те сакам залудно е да се лажам дека не ме боли што не си мој , зар е важно колку сакаш штом лажна љубов со душа плаќаш , немам сила да се борам и збогум да ти кажам морамм ...