Од каде пак сега излезе твојата романтика,многу си нежен спрема мене,тоа не го очекував никогаш од женскар како тебе,ми велиш ти си моја и ничија,а до вчера бев непостоечка за тебе...ме изненадува машкиот род
Ти подготвувам изненадување. Ќе ми треба малку повеќе време додека да соберам букви во точни димензии и бои, ама ќе вреди, верувам. Те љубам, толку искрено и безнадежно... Spoiler
Ти смета тоа кога на телефон ти викам Абе каај си ? си се чуствувал како да разговараш со другар епа извини ама не сум јас девојка од типот кај си срце кај си сонце мое најубо таква сум дива и прифатиме
Нека ме буди секое утро твојот глас. Макар и по телефон. Колку повеќе си спонтан, толку повеќе те сакам. Без клишеа. And there's no one else That knows me Like you do What I've done You've done too The walls I Hide behind You walk through You just walk through http://www.youtube.com/watch?v=mlFg2Bb_5gg
знам дека ке си легнеш ти на брашното ама верувај дека многу доцна ке ти биде сосема го имам загубено интересот за тебе-а тоа што понекогаш кај тебе пред зграда зиркам ко некое шпиунче навика уште од мала КРИВО МИ Е што мислев дека ке умрам без тебе о Боже каде ли ми беше паметот и што толку се нервирав, плачев а знаев дека ке биде вака-го имам слично ова во минатото доживеано и брани се со молчење-БАШ МИ Е ГАЈЛЕ
Самоо штооо го кажав тоа на телефон како и секое утрооо....Бубу мојјјјјјј ТЕ САКАМ највекеее на светов имај убав прекреасен ден за ноќта јас ке се погрижамм )) Гушкам гушкаммм !
Кога ти беше среќен, јас патев,додека ти беше на врв на успехот,јас пропаднав на дно.Но сега кога јас имам се ти немаш ништо.......................сега свати дека се во животот се враќа
In a manner of speaking I just want to say That I could never forget the way You told me everything By saying nothing... http://www.youtube.com/watch?v=-uZlvKXnYU4
Те чекам ајде да испаднеме сега, вечер пак шо ќе праиме дома Иначе ме изненаде тоа прееска шо ми го рече позитивно.
лосо ми е тој сто би сакал некого не би можел да го гледа да му е лосо и тажно и се тоа....знаЧи тебе не сум ти важна а??!!
Дојди си, да играме танго среде соба. Цуфки насекаде ти праќам. Фала ти за линкот прееска, ти си мој мачор на Љубовта
За една недела можи пак ќе ти дојдам на гости и ќе си играм со внук ти ,ќе играме заедно орце и валцерче на свадбата,ќе ме претставиш пред колегите како твоја девојка и идна вереница .Аххх со колку само ќеф го кажуваш тоа и плановите што си ги правиш,сакам многу сакам и ќе направам се за да ти ја исполнам таа желба и да го видам сјајот од задоволство и гордост во твоите очи и насмевката на твоето лице.
Gone their master, gone their son, Dark to light and light to dark, Three black carriages, three white carts, What brings us together is what pulls us apart, Gone our brother, gone our heart. Life..
знам,чувствувам дека од летово па понатаму нема да те гледам повеќе,нема да си близу but I want to hold your hand барем на подолго време.