Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. ilipili

ilipili Популарен член

Ми кажа дека ќе ми дојдеш со тапани наскоро :angel: :D .Иако звучеше смешно и не ми се верува сепак се сомневам дека си толку брлив па да доаѓаш цели 3 часа само поради тоа.МОжеби желбата да ми пееш серенада под прозор се манифестира со чукање на тапани ама ако битно и то е некаква музика ;) :wasntme: :D .Ме изнасмеа денес е така да си знајш и секој ден без разлика колку и да ми е тешко ми узнудуваш насмевка,а тоа ми е доволно за јас да заборавам на се и секој ден да се заљубувам во тебе се повеќе и повеќе.Едноставно ти си ми мое се и те сакам како што пчелките го сакаат медот :*

2. gingerchild

gingerchild Популарен член

Си седиш така скришно позади мене - којзнае дали ѕиркаш, нема да должам многу, имаме други работи поважни од форумов сега. :wasntme: 8)

буБКа :$ :l:

3. girl-miri

girl-miri Форумски идол

понекогас и со некој збор ме повредувас ама си знам дека сум си многу ама ептен Чуствителна сто да прам ;( :)
    ах бе те сакам ама како и да е,сто да правам тоа е :$

4. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Срамота :x :x

5. kettygirl

kettygirl Истакнат член

Далеку си ми од очиве,но од срево не си,со разумот те мразам,а со душава едвај чекам да те видам...да можам да те гушнам силно и никогаш да не се разделиме повеќе,ех да можам да ти кажам едно ТЕ САКАМ а да не чувствувам никакво каење во себе...................................

6. Noemi

Noemi Популарен член

Уште 6 недели... Боже колку ми недостигаш.
    Имам некое гадно претчувство деновиве и само ти можеш да ми помогнеш. Ме разбираш кога не сакам да зборувам или не можам да објаснам, ме гушкаш, ме бакнуваш на челото и доволно ми е.
    Да се смирам и да не се плашам.

thelittle17 likes this.
  7. homealone

homealone Популарен член

едноставно те обожавам твојот мирис насмевка очите зборовите што ми ги кажуваш едноставно се што поседуваш

8. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Браво сонце, не очекував да си толку послушно момче и се врати дома пред полноќ. :clap:

9. teddybear

teddybear Популарен член

Те сакам колку што не сум мислела дека некој може да се сака.
    Искрено, наивно, детски, со целото срце... бескрајно, и малку себично затоа што те сакам постојано до мене, и никогаш нема да ми е доста од тебе.

Ти си разумен, јас сум тотално неразумна.
    Ти си мирен, јас сум избувлива.
    Ти ќе премолчиш, јас ќе дрдорам без престан.
    Ти си внимателен, јас сум трапавко.
    Ти ќе разбереш, јас ќе си снимам шпанска серија.
    Ти си поорганизиран, а јас сум неретко тотално расеана.
    Ти имаш лоша нервоза, а јас немам.
    Ти си опуштен, а јас порезервирана.
    Ти си камен, а јас сум емотивна.
    Ти си затворен, додека јас сум отворена.

Толку те сакам затоа што имаш големо срце, затоа што си толку добра личност... затоа што совршено ме разбираш, совршено се поклопуваме и надополнуваме... буквално сме исти... а пак на некој чуден начин сме толку различни.

Многу грешиме двајцата... само се надевам дека се што учиме ќе не однесе на она скалило за кое сонуваме, онаа слика што си ја замисливме за нас... а дека нема да не опече.
    Греота би било да го изгубиме тоа што го имаме, имаме многу. За многу е неразбирливо, ама оние што не познаваат двајцата добро, знаат дека сме исти говеда што на ист начин се сакаат.

Во животот, кога ништо не оди како што треба, ти и да не си тука, тука си. И цела недела да не се слушнеме, знам дека си мој... знам, затоа што и јас сум твоја.

За моментите кога се гледаме во очи, кога ме гушкаш силно, кога ми ја мирисаш и галиш косата, кога се смееме без престан, кога се разбираме без зборови, кога срцето ми е полно додека те гледам со внуките, кога ќе се насмевнеме на нешто пред други и само ние знаеме што си мислиме, кога се смируваме без карање, кога не сме се виделе неколку дена и после ќе се видиме... вреди да се живее.

Има многу работи што немам сила да ти ги кажам во живо, што можам да ги нашкрабам тука или да ги преточам во зборови во тевтерчето додека сум на факултет... жал ми е што некако ми е страв а не знам од што... но ако нешто знам, тоа е дека среќата твоја ми е премногу битна во животот, и се додека можеме заедно да бидеме среќни ништо друго не е битно.

Here's to us, here's to love...
    http://www.youtube.com/watch?v=p22BfALgJpw

ines.h, LilBaby, Mishela and 7 others like this.
  10. duplo.a

duplo.a Истакнат член

Алал да ти е што беше со мене во моментите кога поддршка ми беше најпотребна. Не си свесен колку ми значиш и колку сум среќна што те имам :D

11. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Те знам малку, но доволно..
    Те чуствувам,знам дека си мој и знам дека сум твоја..
    Овој викенд беше прекрасен во секој поглед,мислам дека се зближивме повеќе..
    И видов дека ти значам :$
    ме правиш многу среќна
    и извини за тоа, знаеш дека не мислев да биде така, момент. Знаеш дека нема да се откажам
    Не сум најдобра но сакам тебе да ти бидам најдобра :)
    Знаеш дека не би направила ништо за да те изгубам..
    Верувам во нас..

12. EleMental

EleMental Популарен член

Од никаде почнавме да си пишуваме и за кратко време муабетите ни заличија како да се познаваме со години. Овој пост и не е за тука, бидејки немам кому да посветам неколку ретчиња, но пак ќе си кажам.

Интелектуално тука сме, и си флертаме, се смееме и се нарекуваме секси и ти ме присвојуваш, ме нарекуваш твој. Се е тоа убаво, но колку и да учествувам во муабетот, јас не сум присутен.

Сите чатови ми биле пропратени со песната

http://www.youtube.com/watch?v=2tes_NzOF7U

Мене ми се мислите со неа.

13. tweety26

tweety26 Популарен член

14. starbucks

starbucks Популарен член

Сонце си ти. :sun:
    Не ме разочарувај.

thelittle17 likes this.
  15. ljubam

ljubam Популарен член

Лелеее кој хрч го извадииии!! :D

16. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се лутам кога се интересираш за работи кои не се "од твојата бранша", не ти доликува тоа знаеш?
    Ме повредуваш кога ми солиш памет и искрено не знам која е поентата, ама се чувствувам понижено.

Не ме споредувај со други, зошто јас не сум Ојле а ни Дојле. Јас сум јас!

Не осудувај нешто пред време, цени го она што го правам зошто со само еден збор фрлаш во вода нешто во кое сум вложила многу љубов и труд. Боли тоа, ете тоа ме повредува!

Долгогодишното искуство си го прави своето не заборавај, јас сум уште почетник.
    Давам се од себе и добро ми оди. Се што ми треба е поддршка и по некој убав збор за сработеното, а не замерка за нешто небитно, незначајно.
    Прифаќам критика која држи вода, но ти не ме критикуваш ти ме обесхрабруваш!

Правиш да се чувствувам лошо, а не го сакаш тоа нели???
    Оваа особина МОРА да работиш на случајот да ја смениш!!!

И да.. И јас те сакам! Слатки сни.. :*

17. Tinushka

Tinushka Популарен член

Ми требаш :inlove:

18. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Искрено мислев дека никогаш нема да трае долго...но очигледно сум се излажала , за дете како тебе кое секој викенд одеше со различни ова е успех 4 месеци целосна подршка , прегратки за утеха , најдобрите бакнежи што можат да постојат и безусловно сакање.Те сакам многу , искрено незнам дали е можно да се сака еден човек толку многу.Убаво да спиеш , ќе се видиме утре :* :* :*

19. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

и што, ако ми напишеш дека ме сакаш мислиш дека ти верувам :^) :shake:
    значи јас донесов одлука-а тоа е дека веке нема да се гледаме и точка-прави што сакаш не ме интересира
    па ако сакаш сечи вени, изврши харикири :D знам дека нема, егото те држи чиче :D
    ти всушност си решил да ја изневереш жена ти,а дали ке бидам јас или не што е важно за тебе нели, ама :!: јас веке не сакам да си ја барам бељата со тебе-не дека бев којзнае колку затрескана па се повлекувам, и се разбира си го продолжувам СВОЈОТ живот :rock: :)

20. sweet25

sweet25 Истакнат член

Ако веќе се правиш толку силен, и реши да уништиш се,
    и покрај тоа што ти значам и ти мене,
    тогаш, ПРЕСТАНИ СО ТАЖНИТЕ ПЕСНИ НА ФБ!!! :envy:
    Бар глуми дека си среќен!!!!!! :swear:
    Јас толку добро го правам тоа.. :worried:hock: