Дебел, доста јадеш. И не ми се прави хипстер и не ми постирај инстаграмирани слики од твојата храна. И океј ако имате два аеродроми, не мора цел ден да правите „шеги“ за тоа со твоите пријатели, беше смешно првите 50 пати, повеќе не е. И очигледно те сталкам по социјалниве мрежи, дај некако да го смениме тоа П.С. Гризов ми помина и не сум сигурна дали сакам нов. Те немам видено веќе некое време, дури почна и да ми недостасуваш по малку. Сакам да ти ја видам смотаната насмевка, ништо повеќе. Кога?
Ти ќе ме умриш мене, само ме нервираш.. а не ти е гајле како ми е мене, ама што да ти правам кога те сакам... со тебе ке биде вака, ама тоа е.. ќе трпам!
Зборот извини има големо значење. Но, не може да избрише ни дел од тоа што јас го осеќав долг период.
На симпатијата од факултет: Те гушнаввввввв Не мом да повервам Срцеее борчиш торта На мојов: Ме загрижваш
Even thought I really love you, I'm gonna smile cuz I deserve to...! http://www.youtube.com/watch?feature=en ... SB7wA&NR=1
Знаеш што сакам најмногу кај тебе? Тоа што ти си човекот на кој можам да му се обратам во секое време, било да сум среќна, било да сум тажна. И најбитно од се ти си човекот кој неизмерно го сакам
Ххахахах добив коментар од тебе дека сум ула многу, поќе од тебе Не не ти си дефинитивно по улав од мене и то премногу Сигурно, ама ти излеа од љубов си напраен, а можда и СВ. Трифун славеле твојте. ХАХАХАХХАХАХАХХАХА Ќе видиш јас утре шо мајтапи ќе ти удрам :evil: Ај уше еднаш Среќен роденден
Ако ме гледаш со тие очи порано што ме гледаше ќе видеш колку многу ми си ми битен, а ако во меѓувреме си го променил начинот на кој си ме гледал е тогаш ... да ти бев битна колку ти на мене, сигурно немаше вака да биде, да си играме топло-ладно. Па не сме деца, да си играме игрички. Или грешка сум, јас не сум дете, а ти ?
Знаеш во животот љубев многу, некогаш горко, некогаш слатко. Бев и среќна и тажна. Многу љубови-малки вистински. Сега овие двајца мажи дома ми се се', за нив се будам, за нив живеам. Сигурно се прашуваш што си ми ти и што е ова што ни се случува. Јас искрено, од толку проблеми низ кои поминавме, немав ни време многу да размислувам, да анализирам. Има еден филозоф кој ти и не мора да го знаеш затоа што и без тоа си толку умен. Е тој, Ерих Фром, ова нашево го нарекува замисли-братска љубов. Те сакам безусловно, длабоко. Можеби и љубов е премал збор. Го допрев исконското-среќна сум и горда сум на себе. Ти велиш пријатели-засекогаш и знам дека ги делиме истите чувства.
Уште малку ќе имаш гостинче,ам знајш какво? Бугарско .Те сакам и одвај чекам да те видам мило мое единсветно