Ти си такво едно, на кое можам се да му кажам, и да ме прифати со сите weird страни и пориви. Срцка си!
Море ти не си мамина маза,ти си мамино мазиШТЕ! Толкава голема мамина маза не сум видела во мојов живот. Мамин СИН ! Ооооо бебе на мама тоа
Срцка. абе ти си срцка 80 посто од времето а останатите 20, ѓавол Ама додека не е обратно, добро е. Срцка.
Ти што си со тоа телефонот... Смрдле едно, од памет се извадив Ти си стигнал, а јас те мислам откако замина на пат Се’ сакам кај тебе, ама најголема маана ти е што не се јавуваш кога знаеш дека те мислам. Ќе те скршам И за казна, вечер нема да ти дозволам да ме гризнеш, иако знам дека сакаш И ајде спремај се и доаѓај, ми фалиш. И уште нешто. Многу сакам кога и ти си среќен за мене, дури и посреќен отколку јас Ти гледам во очите дека си среќен што коцките полека почнуваат да се редат и за мене, па дури и на сите раскажуваш Само те молам полека малку, ми е страв од толку убавини да не се изјалови се’ на крај... Прво нека биде, па после кажувај Вакви прекрасности не сме доживеале во нашите 9 години заедно. Те сакам бескрајно, ти си мојата втора половина без која не би била комплетна. Само те молам чувај се, зошто не би поднела ако не дај Боже нешто ти се случи и веќе те немам покрај себе... Само биди до мене засекогаш и чувај ме
Знаеш што направив ноќеска ? Сакав да те гушнам, силно, па станав, си ја облеков тренерката што ја носев вечерта. Целата ми мирисаше на тебе. Си легнав со неа, те имав, некако. Miss U.
Сонце мое Исто како што позитивно ме изненади со муабетот на пијано , уште попозитивно ме изненади продолжението на муабетот на трезно И секако, најмногу од се', причината за размислувањата твои Не си свесен каков интензитет на љубовни чувства поттикнуваш во мене. Правиш да се чувствувам сакано, исполнето, љубено, почитувано, и после толку време....Ти си моето единствено сонце што ме грее и во најмрачните и најстудените денови, а богами и ноќи
Еднаш попуштив, немав друг избор бидејки бев очајна да те видам.. ама веќе почнувам да ги менувам чувствата кон тебе... ти продолжи да се правиш дека не постојам, ама ко ке ме побараш немој да се чудиш ако сум заборавила дека ти постоиш!!!!!!
... и како празник секој почнуваше ден... ... помниш ли се што имавме... премногу среќа за да ТИ потрае...
Извини... Извини за тоа што се случи и за тоа сега што се случува. Знам дека не го заслужуваш ова што ти го правам.. :'(
Малку ми беше ..... мааалку. Ај после пак да излеземе? Има време...околу 9-10 саат да измеземе, па недела е утре може и до покасно да спиеме (не дека од понеделник сме на работа....ама пак... )