еден ден ќе е излудиш! Не е во ред ти да добиваш се што сакаш, а јас да чекам ... ама многу си срцка коа ме глеаш така и со твојон глуп осмех. У п**** матер, многу те сакам!
Де ма ! Па и нема што да му кажам , делата зборуваат повеќе од зборовите ! Телесен говор ..веројатно разбра дека сум му лута кога си заминав , како да ми е баш сеедно , ама не е ..
Смеј се ќе те .... Ах бе дете само да знајш колку те сакам, само да знајш... ама не знајш. Просто си...
ОВА:Kao stihija ceo zivot pred ocima sad vidim, ti i ja sta smo imali nekada jedan svet je pukao na sveta dva sad pusta a nedodirljiva.....
Милоо тоа љубоморноо ми беше вчера нештоо Како гледаше кога некој ќе ме погледне хаха глупчо мој Ајде гомце не ми се секирај да сакав да бидам со друг ќе бев немаше со тебе да бидам
Ептен си гомнар , немаш потреба од таа глупа твоја љубомора (шо не ја признаваш де ) Педерррр не биди толку смотаннн , јас за тебе се ризикувам смао тебе те сакам ,дееее разбери веќе . Уффффф
Леле колку убаво ќе си играме вечер. Јас ќе бидам... најубава , а ти биди... разбојник (арамија). Донеси ми и http://www.youtube.com/watch?v=J3d_rgGWk7E
не сакам да те видам сега . подобри не си иди уствариии.... сакам да го чујам оправдувањето уууу како ме инетерсира што ќе ми кажеееееш