Боли бе мил мој, ужасно болат твоите зборови, ужасно. Да замижам ли, да почекам ли да помине се? Ќе помине ли, знам ќе помине, ама не сакам веќе така, нема потреба од проблеми бутнати под чергиче. Печат твоите зборови, зарем е вистина, зарем осиромаше и емотивно кон мене, зарем ја изгуби некаде попат љубовта кон мене, каде згрешивме За прв пат плачев а знаев дека немам никој позади себе. Изгубив голем дел во себе, го фрлив на ветрот, не го сакам, како ти твоите проклети пари кои никогаш нема да успеам да ти ги вратам. Исчисти ги сите сметки, биди среќен, ќе бидеш ли повеќе со нив или со мене. Ќе фрлиш ли и ти на ветрот се? Ќе заборавиме ли се за една ноќ? Душата ми се кине, боли како да ја жариш со жезло, баш ти, оној кој најмалку сакам. И ќе помине се, само да бидеме ние подобри личности, тоа сакам, но јас нема да бидам онаа која ја сакаше, одсега и јас љубовта ќе ја дозирам, исто како и ти.
Кој друг може да ми го расипе денот освен тебе? НИКОЈ. Сум била мизерна, да мизерна сум. Кога ке ми ги плаќаш ти, или кога ке си ги плаќам јас сметките за телефон тогаш ке имаш право да се лутиш, и да ми бараш да се јавиш некаде. А до тогаш ке сум штедлива и дури ни бесплатните нема на тебе да ги трошам веќе! Е така, само ти мислеше дека си изнервиран? Не ни ја знаеш цела приказна зошто сум “мизерна“ овој месец, ама ти не си ти ако не избрзаш со заклучоци и не ме направиш мене најголема циција на свет. Требаше јас да се лутам што дремев пола саат и ти не ме ни праша како сум? Поинтересни ти беа рекла-казала муабети. И кога дојде зорт, дај да се јавам. Треба јас ова вака да го сфатам и да се лутам сега? И велиш дека се работи за гестот? -Да, за гестот се работи, самото тоа што си дозволи да се налутиш без да знаеш зошто така постапив, е благоречено глупо, глуп гест. глуп. Ај бришка и ти и таа што работи 2 работи пд рака да се фатите и да си ѕвонете! Мрш!
edno odvratno sustestvo si ti grozno koe za nikoj ne beri gajle osven za sebe si ke zivees do 100 i nazad zalosno ke gi umres site okolu tebe.......................... tolku bezmilosno nesto ne sum videla
Знам дека вчера вечер тоа што го виде те повреди... но барем можеше денес да нр бегаш од мене... Знам дека никој не би останал рамнодушен ... но тој ми е само парнтер на латино и ништо повеќе... Синоќе кога излегувавме пробувавме ден елемент и затоа јас бев со него за рака фатена и назат прекршена... се поздрави но не ти беше до поздравување.... Затоа денес цел ден не ми правеше маабет и бегаше од мене??????
Го будиш лошото во мене!До ТЕБЕ ЕЕЕЕ,ти ме инспирираш на лошо,негативно,а потоа ги вртиш работите да се чувствувам виновна!Незнам дали ќе успееш да ја извадиш „најдобрата јас“ од мене,си ја видел,но не си ја запознал онака од блиску,пробај многу ќе ти се допадне. п.с Еднаш многу одамна некој успеа да ја види и запознае,значи постои
Зарем очекуваше да не забележам? Можеби секој трет збор ми е саркастичен и не мислам се што зборувам -- да, во тоа сме исти. Зарем една личност како тебе, толку блиска на мене, да не ја забележам? Ама слатко ми е што се изненади. И така што ме погледнуваш, божем неусетно, а сакаш да видам. Јас сум таква, романтичарка по дефиниција. А општеството не ни е такво. Вака требало, онака требало. Зошто така мислиш? Зошто признаваш грешка? Карај се, тепај се. Кој е погласен. Тебе подобра ти е маската. И, сакам да ти се заблагодарам што денес ме поддржа и ме потсети дека не вреди да одам контра, дека е доволно само да ја објаснам својата страна, а дали другите ќе го разберат тоа како што јас го разбирам не е мој проблем. Кога го заборавив јас тоа? Најверојатно некаде помеѓу обидувањето да се прилагодам и критиките на родителите. Како е тоа можно да излезе човек што не знае да се кара од фамилијата на карачите... ах бе. А ти? Како ти успева толку вешто да се претвориш во стереотипот, а толку различно да гледаш на се? Колку сакав да ја имав способноста да ги гледав работите како што се, а не како што сакам да се. Дали некој ја има? Сите само право да тераат, гледај осуди кој било друг колку да си тргнеш внимание од себе си. Ти не. Ти се восхитувам. За се те бива... Колку безнадежно само посакувам почесто да разговараме како што разговаравме денес.
Уффффффффффф, знаеш од такт во секунда да ме извадиш!!!! Љубоморно говедо еднооо!!!!!! Кој ти е овој колегаа???? Ааа ти се свигал ли НЕКОГАШ??? ААА ??? Згоден ее????? - Иди бреее мувај го ако сакаш!!!!!! У п.м, веќе!!!!!!Ко да ти е малку СЕЕЕ што прави човек за тебее!!! Што делам до себе за да ти дадам на тебе!!!!! Ѓубре неблагодарноо!!!! Ме полуде!!!!!!!
стварно веќе неможам.како само можеш да ми го правиш ова? зарем немаш ни малку чувства? а утре ќе ми дојдеш на врата и ќе ми кажеш дека ме сакаш и сакаш да бидеме повторно заедно. е маче мое,овојпат нема да попуштам па и земјата да се преокрене.
Јас не разбирам како функционира таа ваша машка логика. Штом човек ја покаже својата ладна, да не речам бесчувствителна страна, одма се вртите за 180 степени (не велам 360, бидејќи би се вратил на истата почетна точка). Значи, може да му се покаже на човек дека е сакан, може да се одвојува време дури и кога тоа е невозможно... Ахм, да видам што уште можеш... Не попуштам така лесно
If it's loving that you want Then you should make me your girl, your girl If it's loving that you need Baby come and share my world, share my world If it's loving that you want Then come and take a walk with me, walk with me Cause, everything that you need, I got it right here baby, baby
Дури вчера сватив колку ми е празно и глупо без тебе ! Спојлер И ајде не ми се лути веќе,знаеш дека само тебе те сакам
Не сум знаела дека покрај тоа што си убав знаеш и убав муабет да направиш Таков квалитетен разговор како денешниов не сум направила со никој во последно време