Како е можно толку да си глупав?! Изглеа дека ти не знаеш да го цениш времето што го поминуваме заедно, зошто да знаеше , немаше да правиш вака. Шетај си со твојот другар, ама потсети го дека тој не ти е женска!!!
Многу сум против тоа што во петок, нема да можеш. А ти кажав нема врска. Нејќам да одам без тебе паааа Ќе те видам во петок пред школо така?
Ај фатете се со другарот по рака и гонете се! Ја тука уште паничам да не стигнам на време а ти к.... си го играш! Ако ако така ми е кога сум проста!Офф ке си пукнам...
Направи голема грешка што не дојде. Дали ти тоа мене ми враќаш? Леее па уште прашувам. Тешко злопамтило си ти. Ма и боље е што не те видов.
Море бебуш се надмина со овој фудбалов кај ич не се гледаме па сега и со овооо плачиш за едно тегнење уши !!
Докажи. Одново заведи ме, додворувај ми се, додека не сум ја претворила оваа љубов во нешто многу грдо. А знаеш дека линијата меѓу љубовта и омарзата е многггуууу тенка.
од последниот пат бев наааајсреќна, највесела, ти верував бескрајно... ни беше убаво, и ти ќе го кажеш тоа знам... бевме како едно, не можевме ни минутка еден без друг, а кога бевме заедно не се одвојувавме од прегратките. беше толку искрен, нежен, полн со љубов, цело твое време го посветуваше само за мене, правеше се за да ми биде убаво... зошто ми ја тупи таа глупа лага? зошто рече дека не си ти, кога убаво знам? едно ќе ти кажам, знам дека ме сакаш повеќе од се, ти верувам дека ме сакаш, знам дека во овие години поминати заедно се смени само за мене, знаеш дека те сакам и јас... ама овој пат јас те оставам! претера!!! but the dumb's cap is off you don't know what you've lost and you wore all your lies till i'm gone, gone, gone.... but I was the one, witch one of us realy gone! I'm not stupid in love
Абе ќе те убииииииијам еднаш у месецот ти текне да пишеш убава љубовна порака... еееј цела година ги собирав тие пораки немаш појма колку ми значеа, а ти СИТЕ си ми ги избришал. НИКОГАШ ПОВЕЌЕ НЕМА ДА ОСТАНААМ НАЈАВЕНА ФЕЈСБУК ДОДЕКА СИ ВО БЛИЗИНА НА КОПЈУТЕРОТ.
плачам да знаеш, се давам во моите солзи... ама пред тебе има да останам насмеана срцето да ти се сокине. те боле знам, ама требаше порано да мислиш!!! ме повреди алооооо, те оставив и се надевам дека ќе издржам без тебе и додека разговараме на телефон плачам, ама не можеш да ме осетиш.... и никогаш нема ни да ме осетиш, никогаш нема да заплачам веќе пред тебе. ти си било едно големо лажгоманчиште!!! http://www.youtube.com/watch?v=0cM_DbW-GTw&NR=1
Фала ти на преубавата вечер. Кога ме изненади со свеќите и колачето што ти кажав дека би сакала да го јадам , на прегратките , бакнежите Ми беше многу убаво кога ме галеше за да заспијам .. штета што требаше да се разбудиме .. Те сакам
^^^Бројче, и ти ли? Аман бе, ко небаре црнила да го фатиле форумов, жени, мора да сме јаки. Инаку, би му кажала, дај продолжи да ми ја држиш раката, да ме гледаш со очичките, да ме галиш и кажуваш дека ме сакаш. Продолжи да ме љубиш, само немој да ме изневеруваш. Не оставај лузни на мене, не заслужив Кажи ми дека ти требам уште еднаш. А срамота ми е, пак јас те молам, не можам без тебе, а не смеам ова да ти го кажам. Затоа тука ти кажувам.Очи в очи е малку поинаку А би ти кажала... офффффф...