Сонце, знаеш дека со тебе секаде би одела и се' би направила Не велам дека би било лесно, тешко би било, ама би се навикнала......се' додека си ти покрај мене Заедно би влегле во тоа, заедно би се справувале со сите проблеми и тешкотии кои би дошле. Иако мислам дека брзо би се привикнале Сакам да успее, да знаеш! Со тебе сум, секогаш, секаде, во секое време.
Јас не сум навикната некој толку да ми посветува внимание, некој толку да се гриже за мене, не сум навикната некој да ми се јавува по 5-6 пати во денот да ми кажува каде ќе оде, со кој, што праве. Не сум навикната некој да праве да ми е убаво исто колку нему што му е. Не сум навикната некој да ме праве волку среќна. Како ти што правеш. Фала ти.
Колку сум среќна што те имам љубов моја.Остани така,се додека не остареме,додека косата не ни побели и додека не се збрчкаме .ТЕ САКАМ
Џабе ти е се!Стореното не се поправа!Сам се испонаша ко најголем сељак!Знам дека ти е жал,си и кажал на другарка ми си, сакал пак да излеземе и се да биде како порано ама нече мочи ове ночи.Сега јас на тебе ти викам ЗБОГУМ!!
Немој да бидеш досаден со тие прашања и потпрашања од типот Зошто те сакам. Не сме деца, не сме од вчера заедно, не туку се сомневај и верувај во себе, верувај во нас. Се е тоа убаво што ме фалиш и ме китиш со 93609183 комплименти, it's okay.
Можеби си до мене, но си милион километри подалеку. Ме гушкаш, но повеќе не ја чувствувам длабочината на твојата душа. Ми недостасуваш. Врати се ! Врати се во деновите кога неможеше без мене, врати се во деновите кога не постоеше ништо друго освен ние двајца. А повеќе не сме ние..
Знам дека си ми лут ама иам збрки и дома,неможам да дојдам сеа. Биди трпелив уше некој ден,после кој ќе е како нас,заедно,ќе шетаме кај ли не,ќе правиме неуспешни обиди да зготвиме нешто ама пак ке лижеме прсти од шо ни е слатко,ќе се гушкаме во нашата дома на топло и ќе си гледаме некое филмче,ќе ти правам сендвич за на работа со два три реда повеќе од твојата шунка,ќе станам рано рано со тебе само за да те гушнам за убав ден и лесна работа. Само нека се стишат работите дома и ќе дојде и на тоа ред. Гушки
е стварно незнам како би разбрал ти како да сватис дека моите Чуства не се како ти сто Чуствувас само онака... сето тоа е од сета јас бас сета јас и внатре од мене и надвор... само свати или остави.. само кажи тебе како ти е и остави.. немој лаги немој!!!!