Памет за друг пат, кога ќе раскажуваш такви деликатни приказни,раскажи ги детално и дообјасни ги обавезно до крај,бидејќи гледаш ако не се доискажеш некои работи звучат многу,МНОГУ погрешно... Или ќути,не започнувај со зборување пред поголемо друштво ако знаеш дека нештото не е за пред сите,па јас и ти после ќе си направиме муабет насамо,отколку да објаснуваш скратени верзии,кои како што кажав звучат погрешно. Е така.
ноќва ќе ја амтам цел живо благодарение на тебе сум сеште жива ти благодарма што ме спаси.......Те сакам си знаеш нели
Ајде да си купиме карти до непознат град. Да го освоиме. Да бидеме странци и да се запознаеме пак. Да се сликаме. Да го наречеме наш. Да сонуваме на улица. Гушнати. Ајде да облечеме исти маици и да викаме дека сме брат и сестра. Да се тепаме како брат и сестра. Да ми истуриш чаша сок врз новата маица. Јас да беснеам, ти да се кикотиш. Па да се бркаме. Да се возиме на рингишпил. Да се гаѓаме со пуканки. Да ми ја бушавиш косата, а јас да те спречувам. Ајде да одиме на концерт на непознат изведувач и да се трескаме од земја како да ни е омилен на двајцата. Да му покажеме на светот дека вкусовите се менуваат. Ајде да одиме кај езерото на полноќ. Да се соблечеме голи и да се бањаме. Да врискаме од студ. Да се грееме со телата. Ајде да дуваме глуварчиња, да станеме глуви за лошите луѓе. И да пееме на цел глас. Ајде да јадеме сладолед со раце и цели да се измачкаме. Ајде да учиме да скијаме. Да паѓаме и да не не’ боли. Да се смееме. Ајде да ги прекршиме правилата и да им се радуваме на казните. Да замислиме дека е Нова Година и само ние да ја славиме. Ајде да избегаме од реалноста, трчајќи, фатени за раце. Па да јаваме на зебри, да летаме до ѕвездите, да преспиеме на месечината. Никој да не знае каде сме. Па да напишеме горе во универзумот дека вечно ќе се сакаме и само таму да стојат доказите. Ајде да се вратиме во нашиот град. Да си ги смениме броевите и да не ги размениме новите за да не си ѕвониме беспотребно. Да се наоѓаме случајно. Да ја предизвикуваме судбината. Ајде да не бидеме досадни. Да се сакаме по нашки. Да ни биде убаво…
Преку глава ми е да се лутиш за секоја ситница.. сакам до мене човек на кој можам се да му кажам, не човек кој ќе се лути за ситница..!!!!!
АААААААААА што се замислуваш бе ти .. ке трчам по тебе.. аха нема грешка.. ке сонуваш Такви како ти немаат М од МАШКО а не па да се понашат како тоа. 18 години дошол а гледаш како теле ,телосано ! ДЕЧКО ПОРАСНИИИ ПОРАЦИ НЕ СИ ВЕКЕ ПРВО ОДДЕЛЕНИЕ ај сега чао
http://www.youtube.com/watch?v=cGs8vtjD ... re=related I'm not a perfect person, there's many things I wish i didn't do , But i continue learning I never meant to do those things to you..
Немој да се јавиш, ниту па да пишеш.. Не заслужувам да ми кажеш која е причината за твоето глупаво однесување.. Да можев, ќе дојдев сега пред зграда и не знам што ќе ти направев Спојлер асдфгхјиугтѕиуѕр9834рфхдскјгхсбвхксадхфњуекфгиофкјсдхгифсдјгфјса
Металика ме потсетува на тебе. Агресија помешана со длабоки чувства. Знај,да сакаш некого е да му ја дадеш моќта да те уништи надевајки се дека тој нема да го направи тоа
Јас и ти сме ко Маршал и Лили. Мatchmakers из снова. Уште да бидне работата помеѓу другарката и другарот. Сега за сега ќе ја слушаме All by ourselves. И морам да најдам начин како да ја скријам возбудата, оти брука сум жими мајка.
Многу ме разнежни денеска Многу сум среќна што помина тој лош период,ама немој премногу да мислиш на мене,ќе му ја расипеш работата на стрико ти Ако секогаш кога ти бараат рум им даваш пелинковец,ќе те избрка од работа и нема веќе да те носи кај мене
Вчера убаво беше нели, музиката се погоди не за друго јас многу убаво си поминав цела вечер а ти? Се надевам и ти
Добро би било да го погледнеш телефонот... А и добро што ти текнало сабајле за промена нешто убаво да напишеш и без јас да тврдам, сам да сфатиш дека не си во право...ме изненади
И после кажи не те чувам и не се грижам за тебе! Станав во 8 сабајле да се избањам и да направам палачинки со крем и бананки и со раширени раце да те пречекам да дојдеш кај мене да се гушкаме Е многу убаво ми беше И многу те сакам Добро,можеби не толку лудо и толку бескрајно,но те сакам Ке го повториме денов,сигурно
Уште се осмелуваш да прашаш што ми е? Епа злато како се понашаш ти спрема мене,така и јас спрема тебе-е тоа ми е!