кажии му ти тоа што мислиш,тоа што чувствуваш. Никоја од нас незнае повеќе од самата ти што чувствуваш ти во себе.
Зачи дали размисли што СЕ ми кажа????????????? Најверојатно НЕ, не ти е и толку грижа.. Ме погоди многу. Ме уништуваш пополека, освести се додека не е доцна!!!!!!!! Сепак не заборавај, јас те сакам...
Те сакам ..Ти си човекот што ме прави среќна.. сакам кога сум ти во прегратќи ...сакам кога ме бакнуваш сакам кога готвиш за нас ги сакам оние ноќи јас и ти сами на плажа ја гледаме месечината и морето сонуваме за нас...
Престани да ме усреќуваш,ме збунуваш. Знаеш дека не сум доволно зрела и силна за оваа игра. Или оди си од мене без чувства или остани и биди мој...само мој...бескрајно мој.
Денеска малце ме разочара,не очекував дека ќе го заборавиш тоа .Иако ми се извини повеќе пати сепак ти сум лута и не можам да разберам како може да ги забораваш нештата што мене ми се важни и ми значат.Не се случува ова често,но искрено ми смета тоа кога ќе се случи.Знам дека ти сум важна и дека се би направил за мене,но сепак ме повреде тоа.Знаеш колку ми значеше и бев возбудена,го чекав со голем ентузијазам,а сега и да го направиш нема да е исто,всушност не ни имам желба повеќе за тоа.
Ти си идиотче што секојдневно ме вади од кожа и ме крева до небо, али јас сум уште поголемо идиотче што ти простувам све. Те сакам без оглед на се и на цело наше минато
До Н.1, најважниот у листата. Цело лето нели ти бев срцка, брат, комши а сега нејќеш ни да ми пишеш бе, туу смотан. Ама ај, па си ми најглавен. Шо си ја објавил оваа песна, за мене е нели ? хаха http://www.youtube.com/watch?v=bpWAK750 ... ture=share
Ти ме научи да сакам. Уствари, и не баш, бидејќи јас многу сакав пред тебе. Дали фамилија, дали пријатели, дали предмети или што било, важно сакав. Да се поправам: ти ме натера да увидам колку многу сакам. Татко ми ми се смееше кога потрошив 50 евра за поклони и поштарина за интернет-другарките. Јас... не ни забележав дека толку пари сум дала. Не ми беше важно.. “Ти си безусловна другарка’’ ми рече. Ти ми рече, “Ти си безусловна љубовничка.’’ Се сеќаваш колку се смеев на тоа? Велат дека девојчето си бара љубовник што ја потсетува на татко и. Јас се чудев што ќе ми е уште еден таков карактер да сакам. Сега си мислам дека е затоа што познатаото ни е најсигурно. И те знам... те знам како од пелени да сме заедно. Извини. Тука сум за тебе, но не како што треба.. Нека ти се смејат за цртежите од девојки, 100 исти. И мене ми се смејат ко ќе пишувам за тебе. За нив не ќе живееме... За нас, така? Не знам како да ти го кажам тоа, тоа за нас. Дали има нас?