Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    уффф, лелее кате ме расплака сето ова шо си го пишала ;( ;(
    сакам и јас да му кажам толку убави работи... ;( ама не заслужува ;(
    и нека ја осети болката без мене, тоа и само заслужува :doh:

http://www.youtube.com/watch?v=x-ude1bU ... re=related

2. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Навистина не сум саглам знам! :$ Но тоа го направив од љубов и за никој друг не би го направила тоа. Се поразив самата себе. Изгубена сум. Само чекам одговор. Ако е позитивен, идам кај тебе па макар и пеш да треба да дојдам. Ако е негативен, ќе те молам ако НЕКОГАШ се сретнеме повторно...само погледни ме во очи и не зборувај ништо. За возврат јас секогаш ќе бидам тука за тебе, во било кој момент од живото, за било што, во било кое време. Сепак се надевам на позитивен одговор. П.С. Размислувај со срцето, а не со разумот! :angel:

На padme1517 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.450
    Допаѓања:
    22.915
    Не очекував таква порака од тебе!Ме изненади..Не сакам да ме сожалуваш за ништо,само сакав да ти кажам како ми е оваа вечер..за никаде..Знаеш и ти зошто токму тебе ти пишав..Благодарам што направи да се чувствувам уште полошо ;) Не сакам ниту утеха и лажни зборови..Сакам само да бидам старата јас..и да ги имам лугето околу мене што ме правеа среќна,насмеана..Не дека со тебе не сум(далеку од тоа),ама ми требаат и други ликови околу мене.Ми треба да знам што се случува во мојата околина,не можам да продолжам вака во ова сивило од маски и лицемерие на сите страни.Ми фали искреност,другарски збор,комуникација со останатиот свет ;( А добро знам дека никој не ми е виновен за мојава ситуација.Најмалку ти!И не знам зошто се ставаш во прв план дека нешто си ми згрешил или дека поради тебе станав вака отуѓена од се и сешто,дека поради тебе се оддалечив од другари,другарки,од сите..
    Не паметам кога последен пат излегов среќна и вистински насмеана со другарките..Не знам ни дали сеуште ги имам за мои..Се изгубив по патот на љубовта,си дозволив себеси работи кои не смеев,останав сама..сосем сама..И тешко е..А уште потешко е кога ќе се сетам дека јас бев таа што го сакаше ова :@ :@ :@

4. plavusha21

plavusha21 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 мај 2010
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    4
    katastrofa si ,tvojot neizivejan karakter mepovreduva,si mislis deka si nekoj a ne vredis mi ja unisti samodoverbata,i najubavite goini,glavata mi pukna od tebe,koga se e ok zosto isplivuva idiotot vo tebe na povrsina,ne me pravis srekna i sakam da se razdeliume....no zosto nemam hrabrost luta sum sama na sebe :@ :envy:

На anab му/ѝ се допаѓа ова.
  5. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    391
    ЕЕе редно беше и ова. Ќутев цело време, трпев се ама ја помина секоја граница.
    Јас прва пишував, се глупирав. Зошто ? Оти те сакам а ти тоа ни на г*зот не си го ставаше. :@ :@ :@

6. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
  7. BlackXSs

BlackXSs Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    20
    Кога би имала можност за тоа,би ти кажала многу работи...
    И после се,сеуште те сакам и премногу ми недостигаш.Можеби и јас сум виновна што испадна вака,но ти си уште повеќе!Те молев да не ме повредиш затоа што нема да можам да го поднесам тоа,а и не сум ти направила ништо лошо за така да ми вратиш,не заслужувам. ;(
    Знам дека беше многу лут и нервозен,и кажа многу работи што ме повредија.Само сакав да се видиме и да разговараме за проблемот што се појави.Не помислував да барам никаква друга помош од тебе,освен да ме ислушаш зошто навистина немам со кого да го споделам ова,а многу ми е потребен разговор.
    Бев лута и реков дека те мразам и дека жалам за се што имав со тебе,дека никогаш нема да ти простам....но знаеш дека не е така и дека не можам без тебе :'( :'( :'(

8. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    сакаш да излезиме? :^) ајде важи, има се во лице да ти кажам ]:)

9. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Престани да се глупираш , можеш да ме изгубиш .

10. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Ти си најголема душичка :* :* фалеш ми

11. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Извини злато мое?! Хм... па ти мислиш дека само со два збора можеш да решиш се? Знаеш дека додека ти сношти слатко си спиеше јас плачев покрај тебе идиоту? Абер си немаш! :@
    И уште јас сум виновна што те предизвикувам кога тебе не ти е денот... а што е со мене? Што е кога мене не ми е денот?! :@
    Не сакам да идиш кај мене, не сакам да те видам вечерва. Ни утре! :@
    Сакам само да ти вратам некако... би уживала само ако те повредам! Уф колку сакам да го видам твоето лице како ме моли! :@ :@ :@ :@

На Dushica-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  12. katakomba24

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Ај ај ај врати на пораката не можам да чекам појќе... Не знам ни што да мислам веќе.... :?:

13. thatsmysecret

thatsmysecret Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2010
    Пораки:
    452
    Допаѓања:
    215
    Не се оптеретувај со глупости, фокусирај се на што ти е најбитно во моментов, ќе видиш како се ќе се подобри. Тука сум за што и да ти треба, се ќе средиме. :sun:

14. Bluebell

Bluebell Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    11
    Што е на тебе, почна секој ден да ме нервираш? :devil:
    Еднаш во неделата се гледаме, преубаво беше денеска ти благодарам за секоја минута но што ти стана кога си замина? во автобусот ли виде некоја? :sweat: :@

15. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Ај утре шетни малце навака.
    Те сакамммм најмнногуууууу ! Морам да те видам. :inlove:

16. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    срцка си бе :rofl:
    вчера на пијано се издаде ;)
    ако ако....врти сучи....темата е таа (безобразната) :$

17. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.435
    Допаѓања:
    5.394
    знаев дека неможеш без мене. ајде побргу прави го плакарчето и да се селам хехехе те сакам мажуле

18. katakomba24

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Уууф ме мачиш вака... Дај кажи барем еднаш: ДА или НЕ?! :worried:

19. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на: