Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.901
    Епа душо то сам ја ,
    мало добра више зла
    ак кат споиш два и два
    јас сам ипак најбоља :*

2. t.i.n.k.e.r.b.e.l.l

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    335
    Што си ми купил за нова година бе пааа???????????? Кажи мии???
    Неможам да спијам, сега, само на тоа мислам!!!
    Кажи мии..........

На karenin му/ѝ се допаѓа ова.
  3. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Јас едвај чекам да дојде 28 декември. А и 15! Кога сме јас, ти, водата и планината - тогаш сум најсреќна. Знаеш ли дека го обожавам мирисот на зимзелените дрвја? Осеќаш ли колку сум мирна во мисливе кога ме водиш на планина? Борчињата во Берово опијануваат. За 2 дена и на нас ни се појавија црвени обравчиња. Лани зимата! Незаборавната Венеција, кога ти се налутив бидејќи гулабите ми го украдоа мојот сендвич од 25 евра. Циција сум признавам! И дете сум. Ама затоа ме љубиш. А Лани кога како попарени трчавме, јас напред ти позади мене, за да ги видиме сите цркви, а да не ни избега групата. Ти сакашe да си пијуцкаш кафе во rock and roll venezia, а јас нееее, ама нема да го видиме ова, ајде да одиме! Идиотка мала, само за себе си мислам. Ама нели кафе имаме во Мк? Ама не е тоа - тоа знам. Ах!!! Сега го гледам Петре Прличко, нели е многу мил човек. Славејче! Може и ти таков дедо да бидеш. Како што е тој во филмот Мис Стоун.

На ilipili и Libera им се допаѓа ова.
  4. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    На добар пат си да те замразам од дното на душата..
    И после не да молиш, свеќи да ми палиш ќе те газам под нозе и ќе те фрлам како стара крпа, за да сватиш колку солзи си и донел на таа што животот би го дала за тебе!

На Tenkai, zhap4e, Mrs.Cuper и 2 други им се допаѓа ова.
  5. offtopic15

offtopic15 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    102
  6. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    И навистина знам дека си повлечен и тоа е во ред но те молам немој многу да бидеш зошто премногу ќе се затвориш во себе. Те знам. Оди спријатели се со повеќе другари нема да се лутам само знам и дека ти нешто криеш од мене нешто лошо штом збориш премногу малку.
    Иначе фала за погледите какви и да биле што ми ги упати кога ме виде. Да знаеш и јас те видов. Кога беше чекај тоа? Средата?? МХМ кога дојде и ме слушаше што имало на тестот знаеш само колку радосна бев тој ден а се што не ми се случи? Денес исто. Није да било некој поглед :wasntme: ама баш ме погледна нешто вака слично :wasntme:. Иако знам дека секое утро кога ќе се разбудам ја чуствувам теживата на денот на тебе кога ќе помислам тоа било боза. Ќе ти кажам и прашања и ако треба ќе го решам тестот за тебе само мило мое знај. Спобудалев јас. [​IMG]
    Те сакам, I love you, Ek is lief vir jou, Mən səni sevirəm, Я люблю цябе, обичам те, Et vull, 我爱你,Volim te, Miluji tě, Jeg elsker dig, Ik hou van je, Mi amas vin, Ma armastan sind, Mahal kita, Rakastan sinua, Je t'aime, Eu te amo, მიყვარხარ, Ich liebe dich, Mwen renmen ou, אני אוהב אותך, मैं तुमसे प्यार करता हूँ, Szeretlek, Ég elska þig, Aku mencintaimu, Is breá liom tú, Ti amo, 私は、あなたを愛して, ಐ ಲವ್ ಯೂ, 난 당신을 사랑, ຂ້ອຍຮັກເຈົ້າ, Te amo, Es mīlu tevi, Aš myliu tave, Jeg elsker deg, Kocham cię, Eu te amo, Te iubesc, Я люблю тебя, Ја те волим, Ljubim te, Milujem ťa, Te quiero, Ben, seni seviyorum, Я люблю тебе, Anh yêu em, Dwi'n dy garu di, איך ליבע איר,

7. Greeen

Greeen Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    728
    Допаѓања:
    568
    Се мислев со кои зборови да напишам нешто слично,ама ти многу убаво го објасни тоа што сакав да го кажам.

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Ај разбирам да се заебаваш ама ти за сериозно?
    Ај што си ја заебавал дека си ‘‘женет‘‘ па уште ти рекла е ако си женет не значи дека ти е сменет. :fubar:
    Боже господе како може вакви личности да постојат.Го кажала на заебанција ама те добила.
    Ако е минато, ако ама кога ќе кажуваш некои работи кажувај ги до крај, доколку не сакаш да знам не ни спомнувај ќути си.
    Поле јас крива зошто ме прашуваш епа како да не те прашувам кога спомнуваш и кога не докажуваш. Оставите вие тие муабети не е битно минатото. Кога ќе слушнеш некои муабети не знаеш со кого си, е сменет е абе жими п**** сменет ист си е. Само што со тебе не го правел тоа што го правел со другите. Ти си посебна, сериозно е. Жими столета.

9. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Мојот и твојот карактер совршено се совпаѓаа. Можевме да си ги читаме мислите без да кажеме еден збор и заедно ги делевме сите добри и лоши моменти, заедно плачевме и се смеевме.

Еуфоријата спласна како мала искра од голем оган и се' стана рутина и навика. Некој беше ми спомнал: "Ако е страст кога тогаш - ќе помине,ако не, тогаш - љубов е".
    Со сигурност знам дека ти си заљубен од начинот на кој ме гледаш и после месец дена бојата на твојот глас кога ќе ми речеш "Те сакам".
    Се почесто размислувам за нашиот крај, за забави, неверства.
    Но нема, нема да ти вратам така на почитта и љубовта кон мене.

Но не ми даваш избор..
    Правиш планови за нашата иднина,дури и за нашите деца.
    Само се насмевнувам на тоа, а всушност не ми се допаѓа тоа што слушам.
    Пробав да ставам крај на измачувањето, но ти не ми дозволи.

Мојата слобода ми ја зеде твојата уцена дека ќе си сторил нешто себеси ако не останам со тебе.
    Велиш: "Ми требаш". Ти верувам, бидејќи имаш големи семејни проблеми како јас некогаш.
    Останав,само од сожалување, а можев и како пријателка истото да го правам за тебе, да те сослушам, да ти дадам совет.

Ден по ден, моето трпение и љубов целосно згаснаа.
    Твојата љубов почна да ме боли.
    КРАЈ.
    Нема да бидам одговорна за моите постапки. Ми се допаѓа чувството на слобода.

Се најдобро.

10. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Проклето ми недостигаш денес цел ден.Знам дека си зафатен и те разбирам совршено ама не сум навикната јас да не те слушнам цел ден без да знам дали си добро,без да го слушнам твоето смеење и да си ја замислам твојата преубава насмевка која што ми го прави светот совршен.Од првата плата ќе ти купам книга,знам кои ги сакаш и се ќе направам за да ти ја исполнам твојата желба па така од секоја ќе ти купувам минимум по една.
    Сакам да одиме некаде далеку само ние двајца,да ги оставиме телефоните дома,да заборавиме на се останато,да се стуткаме под ќебе и така да потониме во длабок сон.Утрото да се разбудам пред тебе,да те милувам и гледам како мирно спиеш ангелу мој.Потоа да ти подготвам појадок-твоето омилено и да те разбудам со мирисот на свежо сварениот чај и миризбата на топлиот леб.Ај се надевам дека некогаш ќе ми се исполни таа желба.

На senza.parole, Katerinceee и rosebush им се допаѓа ова.
  11. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    11.589
    многу е погрешно ова шо го чувствувам за тебе...

12. rosebush

rosebush Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2012
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    886
    Љубен мој.

Ти си скапоцен за мене,дури и премногу. Не сакам да знаеш колку.
    Сеуште немам доверба во тебе. Но се навикнав да живеам вака.
    Јас можам се,кога љубам. Верувај ми.

На Libera, Springy и senza.parole им се допаѓа ова.
  13. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.594
    Допаѓања:
    14.219
    Ме повредуваш, толку ли не забележуваш?
    Што ти е? Каде си?
    Не си до мене, далеку си. Раката ти е студена, а душава моја замрзната.
    Усните камен, а погледот вкопан во земја.
    Што ти е? Зарем заслужив?
    Што душата ја давав за тебе, што се правев за нас.
    Не заслужив, свесна сум дека вредам повеќе.
    Велиш само ќутам, не сакам да ме гушнеш. Ме срони како замок од песок, знаеш ли?

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    а не можат сите да ида УПм само јас и ти да сме заедно и никој и нисто да не ни казуват сто да правиме :!: аман веке :devil:

15. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.993
    Сакам да ти се шмугнам во меѓупросторот на папокот и ластикот од боксериците.

Мјау. Онака :*

16. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.924
    :o Не очекував ваква реакција од тебе :o :o

17. sweat2

sweat2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    80
    Kако бре да те заборавам,а гледам тебе веке сеедно ти стана
    не ме сакаш веке...можеби имаш и друга.

18. AliceInWonderland

AliceInWonderland Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    10
    Ми недостигаш...

19. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.797
    Допаѓања:
    2.564
    Колку само не те бива за романтика тоа е чудо едно. Не те разбирам што сакаш да правиш на моменти. Само научи се помалку да ме нервираш...

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. nepoznaata

nepoznaata Активен член

Се зачлени на:
    17 август 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    6
    Фала ти што ми го скрши срцето , што неможам да те заборавам , што со солзи се будам и со солзи заспивам . Никогаш сигурно нема да те заборавам затоа што едноставно премногу те сакам :(