Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Ja trpev kolku sto mozev probuvav da ne sum tolku paranoicna kulirav dovolno dolgo. Mislev deka si zamisluvam ama posle muabetov vecerva izgleda zaboravi sto mi preci i koja e pricinata za mnogu nasi karanici. Moite nervi se pri kraj tolerancija veke nema. Jas so tebe od denes drug odnos na taa tema.

Izvinete za latinica od mob.pisuvam

На thelittle17 и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  2. Luciano

Luciano Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    223
    Е не го очекував ова од тебе.. Замислете ислезен беше со друштвото (во кое сите ме познаваат) а и јас со другарките и сите негови другари кога се сретнавме се поздравија, а тој демек збори на телефон и јас се потргнав малку и му звонам и му писна телфеонот на ушето :D Ако му е! И после дојде да ми се извинува ма ајде марш у пм.!!!! И ајде некако оладив и потоа ме бакна пред другарите :$ Се засрамив малку (оти се фативме пред една недела и не сум уште навикната пред другарите да ме бакнува.) Потоа ми беше ладно и детето ги остави другарите и дојде со мене да ме испрати до дома :wasntme: И за крај би му кажала "Душичке моја што многу ме нервираш а сепак многу те сакам" :inlove: :*

3. Greeen

Greeen Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    728
    Допаѓања:
    568
    Мислам дека почнав да те мразам. Знаеш дека сум искрена. :!: Па гледам и не си заинтересиран да смениш нешто. :|

4. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Не знам што ќе биде..
    А се плашам, as hell.

I don't know why I'm scared, I've been here before,
    every feeling, every word.. I've imagined it all.

Бааааш, ама баш така! Проклети нека се претчуствата мои, мир не ми даваат и не ме оставаат да си бидам радосна. Немаат смисла зашто не гледам причина поради која би се случило нешто што не треба. Ај нека грешат..
    Еј и некако .. тешко ми е да се видам со тебе. Како да не сме на иста бранова должина, иако стомаков мој поинаку ми (по)кажува. До сношти не знаев дека постоеле пеперутки со тежина на слон. Чудно, да, ама така се осеќав. И убаво и некако тажно, тешко, истовремено..

Are you strong enough to stand protecting both your heart and mine?
    М?

На Hayley, Hipster, Tenkai и 9 други им се допаѓа ова.
  5. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    ммм, правиш да бидам ненаситна, да останам без воздух, да имам чувство како да се давам во големо море од...бакнежи :inlove:

6. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    иако цел ден бевме заедно ми недостигаш сакам да си до мене и вечерва заедно да заспиеме

7. Borjana

Borjana Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2012
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    9
    Ми недостасуваше... :inlove:

8. Macushkaa

Macushkaa Нов член

Се зачлени на:
    18 ноември 2011
    Пораки:
    608
    Допаѓања:
    155
  9. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Кој ѓавол влезе во тебе вечерва ,па што беше толку нерасположен?

10. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    На сликава сме јас и ти , само што во нашиот случај ти си женската :D :*

Прикачени фајлови:

На LilBaby и Libera им се допаѓа ова.
  11. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.941
    Допаѓања:
    11.104
    Не знам дали некој некогаш е спремен да остави сродна душа. Затоа може некои приказни траат повеќе од потребното. Како развлекување филм од 120минути во 240. Мачење и повторување, не?

Нам нема да ни стане досадно и никогаш нема да сум спремна да тргнам во спротивен правец.
    Ама знам дека би го направила.
    Колку цврсто си ги чувам чувствата за себе, како перниче кое би требало да ми ја намали болката од треснување на земја при пад од облаците.
    Научив да ти читам од допири, од воздишки и погледи. Ме сакаш на начин кој ми треба.
    Се плашам да те пуштам да отвориш уште некои врати зад кои сум најкревка, зошто мразам кога ги отворам картите и останувам без асови во ракавите.
    Те љубам и проклето ми требаш да ме гушнеш толку силно за момент да однемам воздух и да ти се предадам со секој атом од телото. Научив и учам се повеќе, како се сака, како јас преминува во ние.
    И не се менувај, никогаш, остани секогаш совршено несовршен.

На lilybeth, teddybear, Libera и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. lilybeth

lilybeth Активен член

Се зачлени на:
    31 мај 2012
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    14
    Потребна е многу љубов за да те мразам олку ... ако воопшто те мразам , уствари сакам да бидам рамнодушна, а ако треба да бирам да те сакам или да те мразам , полесно би било да те мразам... не знам ни јас што сакам...

13. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    На излегување стој подалеку од мене. :lol: Не ја ставај раката на мојата половина, не ме бакнувај. Пеперутките ми летаат како луди во стомакот. Ми доаѓа да те силувам таму во сред кафич. :wasntme:
    И не ме прашувај дали те сакам. Веќе го знаеш одговорот.:*

На LilBaby, teddybear и L-enna им се допаѓа ова.
  14. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.983
  15. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351

Прикачени фајлови:

16. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Многу сакам да те слушам кога зборуваш со таква страст за животот. Со таква желба за тоа што ќе направиш, што ќе бидеш. Сакам што си амбициозен и што имаш цел во животот.
    Знаеш ли во што најмногу уживам?
    Кога гледаме филм, а нашите раце не можат да се разделат и си ги допираме прстите, си ги чешкаме дланките.. Уживам кога сме занесени во филмот, а ти наеднаш ќе ме бакнеш во чело и ќе ми кажеш колку ме сакаш.И кога спиеме заедно, кога ќе се збуткаш во мене, во мојата прегратка како мало детенце на кое му е потребна љубов. И кога ќе ти зготвам нешто убаво, па цел ден ќе ме фалиш.
    Знаеш овие моменти се моменти кога сум сигурна во нашата љубов, кога не дозволувам ништо да не раздели, кога ти верувам само тебе и никој друг.. Посакувам да останеме засекогаш прегрнати на мојот или на твојот кревет, да си лежиме, да си играме со дланките,да се галиме по цело тело, да се бакнуваме по 100 пати и да си искажуваме љубов на секој можен начин.
    Но реалноста е премногу сурова нели?
    Ако некогаш се разделиме, барем ќе ги имаме овие убави моменти врежани во нашите срца.. и никогаш нема да ги избришиме. Нели?

17. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    - Дека не вимаваш на твоето здравје. А тоа толку ме боли. :worried:

18. PeaceLoveBasketball

PeaceLoveBasketball Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    1.177
    На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Moretti

Moretti Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    1.051
    Сакам да те нервирам да те тепам и не го правам тоа затоа шо не те сакам туку затоа шо те сакам бе коњу :D

20. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Кога ќе дадеш до знаење дека имаш толку многу сила да истрпиш навреди, карања, погрешни обвинувања, избрзани зборови, забораваме дека си човек од крв и месо. Забораваме на можноста дека ако 50 пати ти речеме да бегаш подалеку од нас, нема да не` послушаш. Но педесет и првиот, веќе ќе немаш сила. Ти да си тој кој ќе поправи се`, ти да ја кренеш слушалката, ти да запалиш кола и дојдеш, ти да не кренеш раце.
    Вистината е дека никогаш нема да те ценам доволно и се` што правиш за мене. Опкружен си со слабаци. Јас, пријателите... Ти си тој кој ја оддржува љубовта и пријателствата.

Ќе ти го дадам мирот. Ќе се повлечам. Бидејќи така прават кукавиците. :)

На lunicka и Serafima им се допаѓа ова.