1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.173
    До екс симпатијата бр1.
    - И сеа као треба еден лајк да ти мавнам онака нигерски од позади, за љубовниот статус ??? |(

До симп. бр2.
    - Абе ај на уште некој филм ... м м м м ?
    Гушкало си, затоа ми требаш :)

2. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    после 2.5 год сега ли најде да се појавиш,само незнам со кое лице од многуте што ги имаш,а дека сеуште ме сакаш сигурно е дека не ти верувам,не сум таа наивка што бев,кога те сакав и те молев баш те беше гајле,не ми одговори ни на една порака тогаш си го ладеше со мене,а да не ги спомнувам оние лоши работи кои ги имам доживеано заради тебе несакам да ги пишам и потсетувам,губре едно,знаеш ли што заслужуваш една гоооооооооолема корпа колку твојата глава,ама штета што не сум злобна и лоша
    едно ооогромно фала идиоту,ме направи неверојатно силна и издржлива

3. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Додека к*рвичето се меша ништо нема да ни успее |(

На rosebush, karenin и creshicka им се допаѓа ова.
  4. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Месечниот хороскоп за Декември, ни најавува прекин на врската. :o

5. rosebush

rosebush Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2012
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    886
  6. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    ми доајга да пукнам од внатре :@ :@ аман веке некои работи не се трпат :@

7. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Посакувам да те љубам.
    Да ме љубиш.
    http://www.youtube.com/watch?v=CC_mgVMAOwc

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.617
    Ах, на љубовта не смее да прекине да се работи никогаш.
    Како да ти појаснам, тоа е вложување, труд, волја, ама треба да потекнува искрено и од срце, а не изнасилено и со напнување.
    Мене ме фасцинира тоа што изгледаш така едноставен, а си толку проклето, замрсено сложен.
    И мислам дека знам се` за тебе, а не знам ништо.
    И обратно, мислам дека не знам ништо, а знам СЕ`.

Не ми замерувај, јас сум со побеснети хормони, и во некој период од годината си барам екстра нега и внимание, како ова твоето да не е доволно... доволно е, ама ете, јас сум ЖЕНА, слоЖЕНА, и што можам против себе.
    Не се луди каприци, не знам што е, ти биди доволно умен и изиграј тактички, својствено за тебе, препознај ги моите симптоми на лудо вљубена смртничка и - пружи ми го светот, макар бил и бонбонче во шарена хартија, како Зоки Поки и симпатијата кога си ги делеа.

И толку имав да ти кажам.
    Те љубам, си знаеш.
    :l:

На Mishela, Sexybaby86, L-enna и 6 други им се допаѓа ова.
  9. Serafima

Serafima Форумски идол

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    1.229
    Допаѓања:
    21.275
    Без тебе, немаше денес да бидам ни половина од она што сум. Ти си мојата свеќичка која непрестајно гори за мене и ми го осветлува патот.
    Јас ќе горам за тебе, а ти за мене.
    Знам.
    Двајцата сме еден силен пламен. Ти жарот, јас огнените јазици.
    Еден без друг не можеме :f: :f: :f: .

На green.eyes, Micheleljubov, lunicka и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    480
    СРАМ ДА ТИ Е ЗА ТВОЕТО ОДНЕСУВАЊЕ ВЕЧЕРВА.

али и покрај се те сакам

11. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.993
    Те сакам многу. Го слушам албумот на Џорџ Мајкл, тој лелеавиот, и ми текнува како си се љубевме на него во соба, со парно пуштено и кревет распослан.

Ми недостигаш, до бол.

12. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Среќна сум што имам крај себе МАЖ како тебе.Ти си толку посветен на ,мил,нежен,совршен.Секој ден ми го подаруваш целиот свет и правиш јас да треперам како лист во твоите прегратки.Ти никогаш не велиш не можам за нешто што ќе побарам од тебе,никогаш не си ми рекол подоцна,секогаш си правел се за да ми удоволиш мене.Си оставал се само за да ме слушниш,видиш,бакниш.Ми фали твојот мирис,чувството кога моите прсти поминуваат низ твојата коса и осеќам дека си само мој засекогаш.Ми недостигаат твоите милувања,а богами и твоето касање и штипење на моите обравчиња :$ :D :inlove:

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  13. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.665
    Цела вечер со тебе ми е малку. Малку ми е.

На alessandraaa, Stoimenovska, L-enna и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Денес ме направи среќна, онака како што само ти знаеш да ме направиш! Е ваков да си секој ден, ваков сакам да бидеш секој ден :inlove:

15. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.984
    Видете јас да ви кажам на двајцата по нешто... :geek:

На едниот, ти друже ме испушти, уште одамна. Прееска читав стари разговори, не знаев ни дека ги имам воопшто зачувано во хистори, ама... ама гледаш ли колку кликнало тогаш, сме си пишувале реферати, сме зборувале со саати, и кога бевме заедно не можевме да се изназборуваме, и уште кога ќе те видам можеме да зборуваме и да зборуваме и да зборуваме.

Јас сакам луѓе со кои можам да зборувам, да рипам од една на друга тема, да ми тропаш глупости, да ти тропам и јас, и да ми викаш дека те смеам, затоа што реално, и ти мене ме смееш. А мене ми е лесно да ги насмеам другите, ама тешко е да ме насмее мене некој. :|

Оти на крајот, кога по некое време ќе го снемаше тоа магичното ако ми ја држиш раката и ќе ги снемаше пеперутките, ќе ни останеше муабетот и шегите.. Јас и ти можеме до крајот на векот да зборуваме, и никогаш да не ни биде досадно.

АМА НЕ. Ама ти си одбра друго нешто... И сега, со мојата интиуција која досега ниеднаш не погрешила, гледам дека ти е криво, и полека сакаш назад. Како да те пуштам назад, кога сега мислам дека до мене има човек што никогаш не би ме испуштил ако ме добие?

Да, тврдам дека јас и ти најдобро кликавме досега, ама како да одбијам нова шанса кога некој е толку добар, и внимателен, и никогаш нема да се двоуми помеѓу мене и нешто друго. Ете тоа е работата со тебе и искрено тоа е болната точка што ти секогаш ќе ме споредуваш и ќе ме мериш со нешто друго. (камоли женски да беа во прашање |( ) Оти не се преценувам, ама по милионити пат ти докажувам и покажувам дека подобро од мене не наоѓаш. Точка.

Нумеро два. :D

Ти, па, ти... знаев дека немаше ништо да пипнам за учење ако останев, знаев дека ќе ме прелажеше и ќе се акав цел ден... и сега знам некако дека ми е криво. :D Ах, леле. :tmi:

На green.eyes, LilBaby, lunicka и 3 други им се допаѓа ова.
  16. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Гледај сега, ако не се нацрташ во рок од 3 минути во собава готов си. Љубовта е различна. Се менува - расте, се шири, фаќа чудни антени. Таа е почит, таа е жртва, созревање. Ни помага да научиме нешто многу плус. Дали јас и ти сме Љубов? Секако. Секој нелажлив пар е љубов.

На Libera му/ѝ се допаѓа ова.
  17. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.780
    Допаѓања:
    17.793
    Абе шо мајка ти те родила толку години пред мене мајка ми? :^)
    ГЛУПОСТИ!

А да, многу си убав, многу убав глас имаш, многу убаво се смееш и многу убаво ти паѓа пакетчето од цедевита кога ми зјапаш у цицки (они смотани испаднале кај шо не им е место :fubar: ). :rofl:
    Ког рече „Дојдете пак“, си реков во себе „море, ја и дома би ти дошла, него ај“.
    Е така.

П.С. Ова е за новиот келнер, симпатија воедно. :)

На Sanjichka007 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
  19. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.442
    Допаѓања:
    5.006
    За мене си многу повеќе од љубов...

На Tenkai, Mishela, Stoimenovska и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.797
    Допаѓања:
    2.564
    Имавме убава вечер гледај да се повтори во блиска иднина. И утре очекувај ме од сабајле на гости, морам да и помогнам на мајка ти за колачињата :D