Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Ќе го иступам уште со ова и ќе паузирам едно недела дена од темава :D

Знаеш ли зошто најмногу те сакам? Бидејќи го бараш коренот на сите мои проблеми. Ако се домашни, се обидуваш да дознаеш што предизвикало таква реакција. Ако се искарале со мене, го бараш изворот на нивната фрустрација. Ако е тоа поради проблем на работа и потоа неосновано урлање врз мене, повторно бараш начин сите да бидат среќни и задоволни и да нема кавги. Ако мајка ми има мизерни услови за работа, гарантирам дека ќе и` обезбедиш соодветно затоплување на просторијата. Ако и` доцни платата, па мислам дека би се снашол за пари и би позајмил. Ако се чувствува немоќна за работа, би нашол и вработување за мене. Твојот оптимизам и верба немаат граници.

Ете дотаму одиш. Те љубам поради бесконечната грижа и обидот да пронајдеш решение за се`, таму каде што и не е твоја работа. :*

На Divinebutterfly, Mishela, Ilusionist и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    480
    Спанко мој,принцезо моја заспана... |-) :lol: да видиш какво пакетче ти спремам за Новата Година хохохохо :).Како ли само ќе те изненади твојата баба мразица.Те сакуфкам :P :* :inlove: :l: :nod:

3. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.912
    Епа дојде тешкото прашање. Каде за Нова Година.

Од кога заедно чекаме Нова година, цело време ја поминувам со непознати личности. Твои пријатели. Само јас странец.
    Не велам дека тоа ми смета, јас сакам да запознавам нови личности...На пример како летово поминавме прекрасен викенд со твоите колешки од факултет. Ми беа многу пријатни, навистина. Но, те познавав тебе, твојот колега со кого претходно бевме заедно на одмор и едната од колешките.

Сега велиш да одиме за Нова година во Белград. Да, многу ми се допаѓа идејата. Го сакам Белград, ама...
    Да спиеме кај некој твој пријател. Океј, твојот пријател со девојка, јас и ти дечко и девојка...добро си реков може...е потоа нов план тие ќе си чекале 5-6 другари сите со девојките и плус ние двајца. Повторно јас таму каде што никого не познавам...

Минатата година пак тие друштво си чекаат Нова година плус јас и ти. Овој пат ги познавав луѓето, онака. Ама не беа наш стил. Тие инаку си ја замислиле таа вечер...се чувствував како да не припаѓаме таму.

Епа повторно ли и оваа година така ќе се мачам.
    Или ќе седам дома таа вечер или ќе ја чекам околу мои луѓе. Каде што се чувствувам опуштено и да играм и да пеам и да пијам....и се останато.

Пак нервози...туку ајде. Ми се :puke: од оваа Нова година веќе

4. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Не можам веќе вака ...стварно ја претеруваш
    Секој пат кога ќе се налутам тоа се глупости ;) а кога ти ќе се налутиш тоа се стварно за некоја сериозна работа ...да да секако ;)
    Аман размисли малку! Не се врти светот околу тебе! Не си секогаш ти во право!!!
    Види ги работите од моја гледна точка.

На lilybeth му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Miss-Angie92

Miss-Angie92 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    736
    Многу пријатно ме изненади вчера. Благодарам за вниманието што ми го посвети :)

6. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.797
    Допаѓања:
    2.564
    Уф колку сакам во моментов да ти влепам една шлаканица :D

На thelittle17, Divinebutterfly и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  7. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    ^ Јас две :rofl:

На joana18, thelittle17 и Mrs.Cuper им се допаѓа ова.
  8. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Бело винце на маса и неколку новогодишни украси. Кучето ни се топли до печката. Уплата за едно бескрајно патување. Се е добро. Далеку од одлично.
    Зашто, зашто кога те најдов тебе почнаа некои од женскиот пол да се однесуваат различно со мене? Дури и јавно си ги покажуваат своите флертувачки вештини без ни грам срам. И дали кога ја најдов љубовта сите си ставија нови маски? Дали убавината која ја носиме ние како двојка на другите им предизвикува невидена љубомора? Зашто се желни да не уништат некои? Всушност ова не би му го кажала. Многу е безвезално, машко никогаш не би го сфатил. Би пуштила само една песна од Бијонсе.

9. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Јас, ти, и мачката за Нова Година, во домашна атмосфера звучи перфектно. :wasntme:

сакам, многу сакам. :wasntme:

На lilybeth му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.983
    А шо мислеше ти? Дека ќе те трпам уште со глупостите? Е нема! Се ќе си кажам! И мене многу работи ме нервираат! Абе немаш право да ми преречиш бе,пошто не си во право,па колку сакаш лути се! Преку гла ми е од се! Ако сакаш ич не се труди,не мораш,ама и јас па неморам да сум со тебе. Оди скриј се бе,срам треба да ти е за постапките! :envy:
    Место да се радваш бе,тебе ти е сеедно...Се е кажано,се се гледа.

11. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.673
    Не те можам човек, би ти шлапнала не шлаканица,туку една цигла врз глава, ма џабе и тогаш не би сфатил!
    Мрш од тука!

На Mrs.Cuper и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  12. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Ахх кога ми кажа дека ќе одиш да се капиш посакав да ти дојдам таму ,да ти се пикнам филмски во купатилото и да те изненадам :lol: :wasntme: ,па заедно да се капиме во топла купка,да си отворме шише вино и да уживаме цела вечер така, а после? Хммм шшшт не кажвам што после само јас и ти ќе си знајме,нее за во јавност тоа :wasntme: :$ :D .

13. offtopic15

offtopic15 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    102
    јави ми сеее ..не јадам луге :D

14. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Да знаеш дека те меркам од далеку

На thelittle17, Stoimenovska, Mrs.Cuper и 11 други им се допаѓа ова.
  15. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Би му кажала на Јипи дека многу ги погодува сликичкиве :rofl:

16. alessandraaa

alessandraaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    189
    кренат си, идиот си, не ја заслужуваш мојата љубов... но ете јас те сакам што да правам кога неможам против самата себе!

17. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Зошто мислам дека почнуваш да ме подлажнуваш? :?:

18. Greeen

Greeen Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    728
    Допаѓања:
    568
    Знам дека е тешко.Сега изгледам како некоја што е во облаци,ама не е така.А и да е,ти го направи тоа да биде така.
    И мене ми е доста од проблеми и сакам да те гушнам силно и да не те пуштам,ама мораш да смениш некои работи :sweat: :hai:

19. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Уф! Ти се изнакажав се што ми лежеше на душичката, сега ми е многу убаво :D Епа, тоа ти е кога ме нервираш.. Ама пак ме сакаш, знам ;)

20. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Наминав да ти кажам уште нешто.Ме изненади со изјавата дека од кога ќе се земиме сакаш да имаме куќе и маче :angel:.Знаеш дека е тоа мојот сон ми кажа па и твојот,ахх мил мој не замисувам нас двата заедно со нашите дечиња во куќичка како си го живееме нашиот сон,а околу нас трчкаат кученцето и маченцето :inlove: .Зликаат е совршена нели?Се надевам дека тоа ќе биде реалност мој мил ангелу за кој што би го дала и животот :* ти праќам еден тон вакви гушки :hug: