значи можело убаво да се разговара а? е па вака се решава проблем злато имај среќа што разбирам некои работи те сакам ептен и сакам да се галиш со мене како оваа вечер... уфф што секс ќе беше ова?
зашто мораше да се комираш вчера? знаеш дека чекам нешто ама си *дочекав* јас марш го*едно едно не те сакам веќе се шалам бе будал, вечер ке ми платиш дупло ај ај
Дека зазема важен дел од мојот живот,покрај него научив како се одвива една врска,што е љубов,разбирање. Дека созреав покрај него,станав друга личност. И би му кажала дека без разлика што и да се случи никогаш нема да го заборавам. . .
sakam sekoe utro da se budam do tebe kako ova denesnovo,da me baknes pred da odes na rabota,i vecno da bidam zaljubena vo tebe........vecer pak ke te guskam silno
...мразам кога се чувствувам обврзана да ти купам нешто. Никогаш не можам да знам точно што ти би сакал... ама нема врска тоа, пак се радувам што успеавме заедно една година. Сакам да направам да ни биде најубаво...
кога ќе ти дојдам сега за викееенд има да те измачам максимално уффф сами во станчето, леле лелее па и нема да сме баш сами ама ако бе, ќе си се заклучиме сами во собата само ако зезнат цимерите мисли му ја... има да ги разлетам преку тераса ватрено бројче знаеш какво е нели? најлошо е
Добро бре, човече Божјо! Срам ми е да идам со вас, фамилијарно ќе си одите шо мајка барам јас таму у случајов... Ај па и јас, кај се согласив да отидам... Башка и снао ќе ми викаат таму, а јас нејќам нејќаммммммммммммммммммм
Е добро зошто не можам да ти држам лутина? Сакам да почувствуваш како ми беше мене! Ама сепак те сакам премногу паа...
Што и да се случи , што и да ни донесе животот, и да негирам длабоко во себе знам...искрено и безусловно те сакам . И да до крајот на животот ќе се трудам да ти го разубавам денот баш како овој денес
Кажи веќе еднаш! Кажи ми што мислиш и што сакаш. Ако е ДА добро, ако е НЕ да сме живи и здрави. Ама кажи ми сега, дури уште сум скршена. Знајш колку многу те сакам т.е. не знајш за жал... Само не ми е јасно: Би го напрајла она некоја друга?! Ни на сон! Само јас прам онакви глупости, добро е што ги правам од љубов. Од љубов према тебе ќелави! Се срамам сега и да ти се јавам.. Се срамам од самата себе...
те сакам бе срце мое слатко, беше причина + т.е главана причина за овој викенд да ми биде суперр, ма одличеен
I was made for loving you baby.. Ti si meni sve,ti mi dajesh sve & kad tebe nema tesko mi je.. The smile on your face let's me know that you need me,There's a truth in your eyes saying you'll never leave me,The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall,You say it best, when you say nothing at all .. I sanjarim o tebi, sve ljubim te u sebi,i patim, kako ne bi, jer volim te, my baby! Samo tvoja Luda i zaljubljena Samo tvoja i nicija Samo tvoja Vatrena, nezasitna Samo tvoja i nicija
Со тебе добив одговори на многу прашања. Научив кое е чувството што го врти светот. Научив дека треба да се искористи најдоброто од секоја ситуација. И дека животот со оптимизам треба да се поминува. Ти си ми живот. Ти си ми се. Би сакала да бев повеќе време со тебе. Животот е краток. Треба да се ужива во секој момент. Како би го вратила времето да ги надокнадам сите глупаво изгубени моменти со тебе! Се уште имам куп неодговорени прашања. Времето ќе покаже.
Те сакам најмногу на свет бебуш мој!!! When I lost my faith you gave it back to me,and you're the one who held me up and never let me fall.My world is a better place because of you