Ако ти се допаѓа капата ако треба и во лето ќе ја носам. Ах крадачу еден мислиш дека не гледам како ми крадеш поглед. Фала мило ми годи. И да знаеш дека на "Дедо Мраз" за подарок ќе му посакам да ја држам твојата рака заедно до мојата без ракавизи на -100 степени во ладниот ден. Те сакам ама и јас сум крадачка и тоа поголема од тебе.
малце си ми Чуден да знаес глава ми боли од тоа вака онака ајде малце љубов сто ке е ова............ е тоа де
Во последно време чудни мисли ми поминуваат низ глава во врска со тебе. Те молам докажи ми дека грешам...
Ми го врати срцето,но ми го украде преостанатиот ум...изгледа ќе ти треба,ќе ти помогне да распарчиш уште многу чувства. Задржи си го. Мене ми е се поубаво и поубаво без него,
иако не ти кажав дека тоа ми смета ти сам забележа..маче те сакам најмногу!(не ми е лоша идеата и да му пишам пораче)
Знам прееска можеби малку грубо изреагирав но не мислев ништо лошо и мислев дека ми се лутиш дури и солзи ми дојдоа на очите но ти си сонцето мое не се лутиш за глупости затоа те сакам посебен си во секоја смисла златце мое те сакам премногу
Ме нервира тој твој ладен однос спрема мене. Да почнам и јас да бидам ладна спрема тебе, ќе се смениш ли?
МАЖИТЕ што се фалат дека многу ДЕВОЈКИ трчаат по нив... не треба да заборават дека НИСКИТЕ ЦЕНИ привлекуваат многу МУШТЕРИИ !!!