Спомените убиваат,но и лечат. Еднаш се живее мил мој,еднаш. Направи ја среќна,штом не успеа да ме усреќиш мене.
Сакам да те видам, но тоа ќе се случи само ако те замислам, сакам да те прегрнам, но ќе сватам дека моите раце се празни, сакам да те бакнам иако знам дека твоите усни се далеку. Затоа оваа ноќ длабоко во срцето ќе те чуствувам и сонувам. Со искрена љубов за добра ноќ....................!
Колку си откачен, колку си шекнат... ама јас пак те сакам. Прекрасна вечер, но ќе има и подобри, да знаеш.
По втор пат у живот пак се сретнавме и пак патиштата ни се разделија ... Може у некој др живот би ја имале шансата. А сега, сега биди среќен. Уживај во секој миг. Заслужуваш да си исполнет со љубов и среќа.
Те сакам баш таков каков што си и не менувај ништо никогаш кај тебе.Не сакам да се откажиш од нешто што сакаш само за да ги задоволиш моите потреби.Бидејќи гледам дека често го правиш тоа сакам да знаеш дека не сакам.Тоа што го сакам е кога правиме нешто заедно да ни е убаво и на двајцата.Ја обожавам твојата насмевка и сакам секогаш да ја има на твоето лице.Ми недостигаш премногу,само уште една недела и ќе те видам пак ,ќе можам да те прегрнам со цела сила и и да се впијам во тебе,да си присоберам бакнежи и прегратки до следното наше видување.
Замешал некои работи универзумот. Не сме јас и ти за ова поднебје. Ние сме за подалеку. Каде што ќе храниме гуски во паркот во досадни недели и ќе коментираме колку сме незрели за нашите години. Ти ќе готвиш вечери а јас појадоци, ќе се љубиме во секое ќоше од домот и ќе купиме милион миризливи свеќи. Јас ќе пијам чај со цимет, а ти со ванила. Секогаш ќе се будиш да ме покриеш, а јас ќе ти ја задржам раката на срцето. Ќе се будиме со подуени очиња со искри. Ќе цртам по замаглените прозорци од твојот автомобил, а ти ќе се муртиш дека треба да го чистиш. Створени сме за далеку од овде. You have peace, but I don't. You are my peace.
Зарем вака требаше да биди? Место да се радуваме и двата...Ај кажи ми! НЕ ми е ништо јасно! Шо се понашаш така незнам... Се ми е измешано... Ова...налетав на ова...Ме потсеќа на автобуската во Ск...Добро де,на тебе! http://www.youtube.com/watch?v=Hikf1qdn670
Ќе се видиме вечер, ако евентуално аромата од главата кромид што си ја смажав онака ќејфски изчезне. Spoiler пс. извини ,ама паднав во искушение :geek: . Те сакам