Ме боли душава. Ме боли срцево. Дали ќе се вразумиш? Ништо не било колку пати да ти повторам. Ќе се обидувам да не ме оставиш. Те молам, не ќе издржам.
Абе цел ден се договараме за вечерва кај кој да одиме но јас имам подобра идеа ај сите дојдете кај мене по после кај ќе не дувне ветерот
Што е тоа во тебе, што уште од првиот поглед, од првиот твој збор ме натера да мислам на тебе и да не престанам? Што е тоа во тебе, што иако и покрај сите правила, дека си забранет, ме тера да се борам за тебе? Што е тоа во тебе, што со секој нов ден, ме убедува дека сè уште има надеж, за нас.. Што е тоа во тебе, што секој твој поглед, секој твој збор, ме вознемирува секој пат.. Што е тоа во тебе, што со секое твое враќање кај мене, ме влече... да се заљубам во тебе, од ново и од ново... Што е тоа во тебе..? Или е само до мене.. Кој знае?
што си запнал да се видиме е човече ми одиш на нерви свати дека ЈАС ТЕБЕ НЕ ТЕ САКАМ т.е. НИШТО НЕ ЧУСТВУВАМ ЗА ТЕБЕ е бог да чува-еден куп има девојки во градов ти за мене си се запнал и не се откажуваш капацитет си
Со тебе,заборавив какво значење имаат зборовите ТЕ САКАМ... Заборавив какво е чувството да си среќен,исполнет,задоволен... Само не заборавив какво е чувството да си заљубен,а повреден!
Сакала или нејќела да признаам, кога онака разбацана, размуабетена и хиперактивна ќе ти испаднам пред тебе, и кога ќе ме погледнеш онака, (не можам да го објаснам ова ОНАКА ), инстантно ме смируваш и ме збунуваш до тој степен да не знам што да кажам. Што би рекол еден мој другар, пропаѓаш кога ќе те гушне, а не признаваш дека ти е убаво пропаѓањето. Не знам, видеќемо.
Мразам што секоја врска е поделена на периоди, бидејќи има и такви абе кога нејќе нејќе..се наопаку... Не дека сме единствени, ама или нека минува периодов што побргу или одам од тебе полека..
Ти секогаш имаше трпение за мене, а јас се направив за да те тргнам. Немав трпение ни за твоето трпение. Жал ми е!
Не ми се верува, дојде, ме изгушка, ми рече дека плачам за ќотек бидејќи сум те нервирала, па ме тераше да те бакнувам и да те гушкам силно. Да не ми го прочита преходново мислење вака наеднаш што јави желба да ме видиш на 5 минути? А и овој круг што ми го нацрта на образов со забите, како што ме посматра татко ми моментално ако го запримети утре ќе шеташ посинет
Истото душо,истото... Дури ми се чини и лани во ова време беше вака П.С.Ме претрка со второто мислење,мило ми е шо барем твојот има совест и се поправил Веќе ниту ти пишам,ниту ти кажувам,ама ниту сакам ти да ми пишиш.Ко требаше да се јавиш не се јави,сега не ни мораш! Ме туркаш од тебе,ме туркаш! Веќе незнам кај се наоѓам,веќе незнам ни дали воопшто постојам во твоето срце