Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Дури и татко ми вика дека сме се гледале по цели денови. Мене како и да е не ми смета тоа, напротив и тоа време малку ми е тоа со тебе :)

2. starbucks

starbucks Популарен член

Преска на предавање, додека седев таму, ми надојдеа моментите од синоќа. Ми се наежи секое влакно на телото, пеперутки ми летаат во стомакот,забрзано дишав, се смешкав и затварав очи барем за миг да го почувствувам она што го почувствував вчера. И знаеш, не би сакала да ги споделувам со било кој нашите моменти. Себично ги чувам во мене и за мене, за нас. Зашто така научив, колку помалку знаат дека си среќен, толку повеќе ќе бидеш. А, јас сакам да сме среќни. Мил мој :*

ilipili, Doozy, LilBaby and 6 others like this.
  3. francais

francais Популарен член

Да, да, да. Сје*ав јасно ми е. Виновна сум, признавам. Но, зарем ти не си?? Умееш ли некогаш да признаеш пораз?? Нема да ти се извинам, иако силно посакувам. Сум чула ли јас едно извини изговорено од твојата уста, а да не биде извадено со клешти? И знам дека ова беше еден оние последни, „збогум“ разговори. Па имам и јас свој живот, потреби.. нели? Не, не сум тип што би играл како што ќе му свират. Да, бев заљубена и го правев тоа, но самиот си свесен дека веќе не сум. Не ти одговара, нели? Тоа е тоа, кога се става гордоста на прво место. Разбуди се, во врските не постои гордост, постои почит. Но штом така сакаш, твојата валкана игра ќе ја играме. Драгиот ми професор по историја не за џабе кажува дека не сме луѓе ако не ги менуваме нашите мислења. Учиме, ги менуваме нашите ставови, се будиме. Јас сум човек, а ти?

4. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се замислувам да живеам со тебе, да те пречекам, да ти зготвам, да се грижам за тебе, да те масирам..
    Се замислувам да знаеш..
    Ич не ми се верува дека има точно само еден месец од кога се знаеме, ми се чини ко да се знаеме цел век, а времето лета кога сум со тебе..
    Бебе големо :lol: Те сакам

5. homealone

homealone Популарен член

Знам дека штотуку се разделивме но те молам дојди кај мене навистина си ми потребен несакам вечерва сама да заспиам

6. ljubam

ljubam Популарен член

7. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Знам дека ќе направам голема грешка.. и знам дека што и да биде повторно меѓу нас ке го има истиот тажен крај...
    но не можам да почнам од ново, не можам да те заборавам и колку да се трудам..
    Ќе те чекам!
    ... ќе те чекам повторно да се вратиш кога ке завршиш со сите други, ке те чекам затоа што после тебе не можев и сеуште не можам да погледнам некој друг, нема да засакам некој друг како тебе... не можам!
    ... се надевам дека ке се вратиш иако шансите се 99,9:0,1.. но токму тој 0,1% е за мене огромна надеж..
    Џабе се залажувам себеси велејки дека ке те заборавам и не ми значиш веќе ништо, тоа само докажува дека ми значиш се повеќе. Ако имаше барем ронка вистина во твоите зборови, ке се вратиш.. времето ке докажи се ;(

8. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Вечерва измрзнавме. Ама малери бевме, ништо не работеше. Тоа е, ајде за следниот пат ќе пробаме како шо се договоривме. Се надевам утре :lol:
    И место сега заедно да си спиеме да си се гушнеме и да си се стоплиме... ама нема :(
    Добра ноќ златичко :*

9. Skyfall

Skyfall Популарен член

Ги посакувам твоите бакнежи и твојата прегратка... Не си свесен колку ми недостасуваш!!! Да заспивам и да се будам покрај тебе. Не ми треба ништо друго, само ти! Уште колку време ќе заспивам сама во ладните ноќи? Уште колку време ќе живееме само во сништата и мечтите?
    Добра ноќ! Јас сум сеуште таму каде што ме остави. Ќе те чекам... Засекогаш :*

10. AmericanWoman

AmericanWoman Истакнат член

Ако го читаш ова, фак ју. Ако не, пак фак ју.

KalaV likes this.
  11. DeMelo

DeMelo Популарен член

Ке излажам ако кажам дека не ме трогнува на моменти што пишуваш песни во наше име.
    И знам немам право, а немаш ни ти..
    Нашата приказна заврши многу одамна, едноставно така мораше да биде, за доброто на сите ..

Знам дека сакаш да ми дадеш крила и да одлетаме испрплетени во боите на невозможното
    Нашиот свет ке постои само далеку од реалноста, далеку во наjдлабоките фантазии,но моето срце му припага нему, тоj коj можеби никогаш нема да ми симнува sвезди, но секогаш ке биде тука за мене.
    Ти благодарам за разбиранюето и тоа што тивко и далечно ме следиш, длабоко те почитувам и ти посакувам бескраjна срека.

Adi888, Doozy, Lilliana and 3 others like this.
  12. majicka

majicka Популарен член

те сакам......ама понекогаш ме вадиш од такт и не се трпиш :D :^)

t.i.n.k.e.r.b.e.l.l likes this.
  13. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Душо, почнува, м? :wasntme:

Леле ^_^ :l:

14. AliceInWonderland

AliceInWonderland Истакнат член

Дојди да се гушкаме. :hug:

15. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Јас знам да ги ценам некои работи кои ти ги правиш за мене,ама ти не ја цениш мојата љубов и затоа се лутиш без потреба,за една игра. |( Епа тоа е,јебига мора некој да губи се знае. Порасни еднаш злато мое. :*

16. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

...подобро е без тебе :]

thelittle17, zhap4e and SomeWhere like this.
  17. girl-miri

girl-miri Форумски идол

стварно имас Чудни родители,знаЧи за малце пари се маЧис секој ден а тие со тоа си уживат :( стварно мора да се најде ресение за ова :^)

18. machka1

machka1 Популарен член

Не сакам да си совршениот ,сакам да си вистинскиот.

19. ocila

ocila Истакнат член

ТИ беше силен ме скрши јас бев уште посилна и ти покажаав дека не сум скршена...Ама ти не си толку силен за истото да ми го покажеш....

20. zhap4e

zhap4e Форумски идол