Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Уф што го сакам моментов :angel:

2. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Како би сакала сега да ти се пикнам во кревет и да лежиме под ќебиња :) Да ти ги пикам нозеве во твоите зошто ми студи, а ти со тие лопатите твои да ми ги згрееш :D

Леле човече колкав си значи, многу си голем :tmi: Покрај тебе како џуџе се осеќам, ама убаво ми е, убав си ти, убави сме заедно :*

Баш ми е убаво така и се чувствувам сигурна и заштитена кога ме држиш за рачево со твојата огромна дланка, или кога со само едната твоја нога префрлена преку мене ми го топлиш пола тело :D Yo ma man, yo ma big man :rofl:

Јас го сакам мојот маж голем бре, крупен како тебе (не дебел :!: ) - го сакам баш каков што си ти. Тоа е маж бре, да те фати, да те згрее, да те прегрне силно, да те заштити, па дури и во дадени моменти на занес и страст да те грабне и да те фрли на кревет... :$

Ти си мојот човек :inlove:

kravce, Mishela and cinderella5 like this.
  3. ocila

ocila Истакнат член

Драгоцени спомени за мене, се само оние од кои ти имаш дупликат...

4. ljubam

ljubam Популарен член

Далеку од очи, ама не и од срце..

H.VAGA, Miss.Ricci, antonina and 2 others like this.
  5. ancetupance

ancetupance Истакнат член

аман стани од тоа ПС3, со другар ти се понашате ко да имате 13 а не 31 година. збрлавев веќе од досада а патем речено и ушните тупанчиња ми ги дупнавте дерејки се кој победил во играта....

6. francais

francais Популарен член

7. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

... не можам повеќе да се нервирам!!!!!!!!!!!!!!!! ова е последно !! :@

8. Tenkai

Tenkai Популарен член

Кога во раните утрински часови ќе сакаш со некого да зборуваш... мене заборави ме. Муабетите во раните утрински часови со тебе ми будат болни спомени кои се обидувам да ги заборавам. Не ми требаат спомените бидејќи пробувам да живеам и да бидам повторно среќна. Без тебе. Со него.

Марио, во многу погрешно време се појавуваш. Во време кога се трудам да те заборавам.

thelittle17 and Libera like this.
  9. girl-miri

girl-miri Форумски идол

нервозна сум брееее еееејјјј :@ :@ :@

10. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Обожавам кога во спиење ќе ме гушнеш од назад, ќе ми го грееш грбот, и ќе ја ставиш твојата глава на моето рамо. Тие мигови ми се најскапоцени, во тие мигови се осеќам најзаштитено и најсигурно. Како да си ме обвиткал во некое меурче направено од некоја непропуслива материја за да не може ништо да допре до мене и да ме повреди. Се чувствувам како да лебдам во тие мигови. Со тебе залепен на мојот грб, твојата топлина која за секунда ми продира во секоја клетка, со сета сигурност на светов, со мирот и спокојството на твојот сон. Знаеш дека обожавам да те гледам додека спиеш.....зашто си како ангел во тие моменти, толку спокојство се гледа на твоето лице, не се опишува. Ги обожавам тие моменти, никогаш нема да ми бидат доволно, колку и да ги има.

11. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Злато си, знаеш? :inlove:

12. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Знаеш дека јас и со некој друг повторно ќе одам по сите рибници во земјава и ќе јадам мешана салата и пилешки прсти и ќе уживам во жабите? И знаеш дека ќе се смеам и ќе го терам тој да ми порача нова ракија зошто мене ми е срам? И дека ќе се смеам заразно и лицето ќе ми блеска од среќа?

Од каде знам? Па фала Богу знам како беше со тебе не барав да ме гледаш како принцеза, не се лутев кога се шегуваше на моја сметка, зборувавме на секоја тема и пак ке е така Горане, пак се ќе е исто, но не со тебе со некој друг, со некој кој што ќе знае да љуби и цене! Некој кој што нема да се труди да го скроти мојот темперамент туку ќе го искорити и ќе ушива.
    Не ме гледај така жално Горане, не ме барај, не прашувај за мене, не заборавај ти заеба се!

thelittle17, ilipili and jasBia like this.
  13. machka1

machka1 Популарен член

Ми правиш да се чувствувам како да сум на 19то,не на 7мо небо.

Ми докажа дека ќе направиш се за да останеме заедно, дека сакаш да сум со тебе во секакви ситуации, дека се ангажираш,дека ме сакаш.

Ценам се. Те сакам таков каков што си. Не се менувај, никогаш.
    Правиш да се чувствувам гордо,само во позитивна насока, се повеќе и повеќе да се залагам.
    Те сакам , многу.. премногу. :l:

14. francais

francais Популарен член

Не грешев, кога реков дека ми мириса на танцување во снегот, близу полноќ.
    Зошто само понекогаш ја користиш таа магија? Магијата што ме враќа во сеќавањата, на првиот пат, пеперутките и бестелесната состојба? Онаа што ми го зашеметува умот и ме заслепува? Себично ја чуваш, за да ти остане за паузирање на лошите времиња, како ова..
    Повторно ја видов таа совршена насмевка на твоето лице, очи што блескаат од среќа. Повторно ме нарече мајмунче, повторно го припи твоето тело во моето. После незнам колку време ја почувствував таа магија на едното. Среќа кога сложувалка од вкупно 2 парчиња ќе се спои.
    А ние толку се трудиме да ја растуриме....

starbucks likes this.
  15. Greeen

Greeen Истакнат член

Почна малку да се враќаш во нормала или можеби само така ми се чини.Времето ќе покаже.А до тогаш остани добар,каков што си сега ;)

16. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

17. Doozy

Doozy Форумски идол

Убаво ме искараа во врска со тебе. :emo:
    Сите. :tmi:
    И во право се.

Како успевам некој толку добар, пре, нај, и сите можни префикси за позитива, да го споредувам со некој кој не ти е ни до колена? Со некој кој се истуфка и кој отпосле сфати што има... Добро ми викаат, зарем не знаеш какви идиоти се денешните машки, и ти го најде еден од ретките неидиоти, и си играш мајтапи и го споредуваш со други, што не ни треба да ги гледаш како воопшто негова конкуренција?

Со дечко кој никогаш нема да те излаже, остави, изневери, или направи било што лошо на светов? Некој кој ќе те сака кога ќе станеш гурелчеста насабајле, и ќе те сака кога ќе имаш 120кг и ќе те почитува исто како да си најубавата девојка на светот? Некој кој нема да ти биде срам да го запознаеш со твоите дома?

За срамови си Дузи, за срамови си ако не се заљубиш до уши и ако не ти го сврте паметот и ако не успее да ти всели јато пеперутки во меот. ЗА СРАМОВИ! И сама ќе сум крива, така да знаете. :!:

machka1, ilipili, green.eyes and 4 others like this.
  18. Noemi

Noemi Популарен член

Се додека ти сакаш да дриблаш, а јас ја смирувам топката, нема да се разбереме.

19. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Стварно не си фер...Ама ќе видиш кога јас ќе почнам да не се грижам за ништо.

20. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Тешко ми е кога те гледам со други, макар и на фотографии. И по којзнае кој пат, доаѓам до истото прашање - зошто толку проклето се приврзувам?! За луѓе, за предмети, за места...всушност заборавив да вметнам за небитни луѓе, предмети, места. Не си мој, само се имавме неколку дена. И само неколку дена беа доволни да се опседнам со тебе, да ги направам сите можни филмови во главава, да им раскажам на сите мои другарки... Да, девојка сум, мило ми е што се запознавме.

А ти само ми фрлаш мали ковчиња, ме залажуваш, ми праќаш слатки полу-насмевки, а јас си леткам и си леткам, и кога ќе ме прашаат абе шо стана со тебе и со Охриѓанецот? - Ааа, па ништо бе, шо ние ништо не сме, нека си го тера животецот, си немаме ни пишано, не ни ми е гајле што прави (не дека последен пат ти го проверив профилот пред 5 минути и патем која ти е таа ку*ка со која си тагнат на сликата и си испаднал во саботата?).

Патетична сум :|

machka1, francais and crazylady like this.