I love you. I'm in love with you. You're the love of my life. My every feeling is controlled by the look on your face. I can't breathe without you. I can't sleep without you. I wait for you, I watch for you. I exist for you. If I could escape all of this and run away with you. You're nobody's victim. I belong to you. We're in this together.
Што убаво си ме смирил прееска по телефон, јас така нервозно те прашувам што сакаш бе ти од мене и ти кога ми рече дека мене ме сакаш одма ми помина нервозата. Само ти знаеш како да ме смириш во секој момент, но и да ме изнервираш во друг момент
Многу сум среќна затоа што раскинавме а гледам многу ме сакаше па најди замена и неа и ги кажуваш истите лаги за тебе
Ali ipak uz mene se moze, mada je neobicno. Sa mnom je opasno ici, ja se nikad ne umaram. Ali ipak uz mene se moze, mada je neobicno. Sa mnom je opasno hteti, ja nikad ne odustajem. Ali ipak uz mene se moze, mada je neobicno. Sa mnom je opasno voleti, ja nikad ne zaboravljam. Tesko je biti okovan u moju vrstu slobode. Lako mi je s nemirom, ne mogu da umirim mir.
Да, возможно било човек да е вљубен во истата личност и по многу години, исто како првиот ден! Сеуште понекогаш треперам и знам дека чувствуваш..
Мой ангел, мой свет, мой день.Не знаю, откуда теньТвоих влюблённых глаз.Ты должен знать ответ,Люблю я тебя или нет?
Грешка направив што се скарав со тебе, иако толку години поминаа, јас сум се`уште љубоморна кога те гледам на сликите на фб со друга. Те аднувам, па те бришам пак, ни самата не знам шо правам. Криво ми е.
Сакам да те земам за раче како мало детенце и да те шеткам надвор на студов. Ама знам ,ти ќе бидеш уморен и безволен... Затоа вечерва ќе се стуткаме под кебе кај тебе дома и ќе се гушкаме ,што има подобро од тоа?
Никој не може да смени личност,но некој може да биде причината за да се смени некоја личност.Не постои свет без тебе,не постои ден ,ниту пак ноќ.Без тебе не би постоела јас и мојот живот би бил пекол,а не рај. Сега кога ќе дојдиш ќе ја китиме елката заедно,ќе се тепаме со топки и ќе правиме чоелиња во снегот .Се чувствувам како мало дете кога сум крај тебе кое што сака да го вкуси секое чоколадо,да си игра со секоја играчка.Така јас сакам со тебе да го вкусам живото мило мое единствено најбескрајно најубаво душле .
Колку сум само трапава кога сум во твоја близина Коленцата ми се тресат. Ама оправдано ми е. И првпат те гледам во таква ситуација како денес. Признавам, ти стои совршено. Ме оставаш без зборови. Не можам да најдам доволно прекрасен збор кој би те опишал тебе. И покрај ладново време, мене ми е топло во срцето, заради тебе.