1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Прекрасен ден.
    И не туку се лути додека ја вртам главата додека возиш и гледам на спротивната страна, онака како да не ме интересираш. Ме интересираш, и тоа многу, те сакам и тоа премногу, ама не можам секогаш да го покажувам тоа, бидејќи секогаш кога ќе покажам помалку заинтересираност, ти покажуваш многу повеќе! :*

На DeMelo, ilipili и Mrs.Cuper им се допаѓа ова.
  2. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    то је било то?

бај бај :hai:

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.941
    Допаѓања:
    11.103
  4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.195
    Допаѓања:
    23.271
    Господ да те разбери. :| , Те молам немам сила за кавги, немам. ;(
    Само да не е лошо то шо треба да збораме, оти не знам како ќе го преживеам и то :|

5. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Ти си ми се. :) Остани ми се. :)

На Hipster, LilBaby, Libera и 6 други им се допаѓа ова.
  6. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Сега сваќам дека секогаш во тешки моменти, треба да преспиеш па утредента да мислиш што да правиш..
    Денес цел ден ми беше хаос, изгубена бев, и сите го осеќаа тоа кај мене, иако се трудев да се смеам, да не покажам, да се забавувам..
    Бев преоптеретена.. и постојано мислев на тебе, на се што се случи вчера?!
    Имам прашалници во главата, ништо не ми е јасно.. Се измачувам
    И јас сум човек, психички ме измалтретира вчера, ако тебе не ти е гајле за мене, јас си се сакам себеси и не сакам вакви игри..
    Ако тоа е тоа што сакаше да го постигнеш, тогаш биди сигурен дека го постигна.
    Слаба сум на тебе, Но во исто време се плашам, се плашам да не се излажам, толку си мистериозен, не можам да те читам, не можам никогаш да знам што да очекувам од тебе..
    Се ке направам за тебе..
    Но :!: немој да мислиш дека немам линија на толеранција, знај дека имам гордост и дека сум многу појака отколку што се појавувам пред тебе..
    Биди вистински со мене, само тоа го барам.. и ме имаш засекогаш

и песнава од http://www.youtube.com/watch?v=KMOOr7GEkj8

На Ingvild и Adi888 им се допаѓа ова.
  7. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.797
    Допаѓања:
    2.564
    Денеска ми рече дека ти недостигав овие денови. Знам, и ти на мене ми недостигаше. Ми рече дека денеска цел ден си мислел на мене ме радува тоа знаеш. Не ме пушташе од гушкање. Уф што те сакам кога си ваков :*

На ilipili и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  8. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.646
    Велиш ладно надвор, а ? :angel:
    Колку сакам сега да те гушнам, да те притиснам со рачичкиве.
    Колку сакам да ти ја бушавам косичката, знам дека те нервира. И да ти го чепкам носето истотака.

:*

9. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    5 години и 5 месеци заедно.Се надевам дека сабота ќе разговараме смирено и ќе се однесуваме рационално и двата.Се надевам дека ќе ја решиме ова недоумица и дека ќе остани зад нас како лош сон на кој што никогаш нема да се навратиме.Не сакам да те изгубам,потребен ми си,те сакам крај мене сега и засекогаш.Ти си мое се,единствена светлина,но сакам секогаш да си ми таа светлина,а не мрак како што овие дена ни се случува.На моменти не те разбирам зошто се однесуваш така и зошто кажуваш некои зборови кои печат,но некогаш само со една твоја насмевка сите тие горчливи зборови исчезнуваат.ЈА чувствувам твојата љубов константо и сакам секогаш да ја чувствувам.

На Mrs.Cuper, Serafima, green.eyes и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Ph0enix

Ph0enix Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    325
    Да знаеш, ова воопшто не е љубовно обраќање, далеку од тоа, та не се ни знаеме... :lol: Едноставно ова сакам да ти го кажам како на девојка која има нешто во неа (во карактерот, убавината да не ја ни спомнувам!) што ја прави интересна и привлечна за мене...
    Но искрено, очекував ДА... па ако така требало, и НЕ одговор на моето дефинитивно и „официјално“ прашање вечерва... Зашто еве го петок, дојде... Но вака, без одговор... Е, тек сега сум збунет! :!:
    Се надевам само дека нема да постапам дефанзивно и да се повлечам и откажам потполно од нешто што воопшто не било ни добиено in the first place...

Добра ноќ, и сони убаво! :*

На Micheleljubov, Katerinceee, Doozy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Ме разочара. Кажи ми со што те натерав за вакви зборови да ми кажеш. Зошто не сакаш да ме сфатиш дека се што правам, правам оти те сакам, за на двајцата да ни биде убаво. Ама ти ти тврдоглав и себичен.
    СЕБИЧЕН си ДА и тоа е многу. Првиот збор со кој би те опишала е тој... за жал. Ама и моево трпение има граница да знаеш, само се плашам кога ќе се прелие чашата да не биде лошо. Се плашам да не уништам во 1 минута се што сум градела и за што сум се трудела и нервирала. Се плашам од карактеров мој, од бесот и лутината што се собира во мене. Кога ќе „пукне“ лошото ќе не снајде верувај.

Слушни си ја песнава... ќе си ја пееш и ти биди сигурен во тоа.

http://www.youtube.com/watch?v=YtZqHdxh2f4

На WomanInRed му/ѝ се допаѓа ова.
  12. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    ЛАЖГОО!!! |( :lol:

13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.099
    Допаѓања:
    165.773
    Ууу колку сакам да си тука овие ладни раце да ти ги пикнам у врат!

На Oxymoron, Chocolate.me и L-enna им се допаѓа ова.
  14. Beyonce87

Beyonce87 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    38
    Немам храброст да ти кажам се во очи,но знам дека ме читаш овде на форумот....
    Се сеќаваш ли ендаш колку беве среќни?Се сеќаваш ли колку време поминувавме заедно на фб?Се сеќаваш ли како се погледнувавме во школо со ниту еден збор?Се сеќаваш ли само колку многу се сакавме,и бевме верни еден на друг.Иако тоа беше само една обична детска љубов јас многу те сакав и ќе те сакам.
    Ти ми беше најверен другар,но денес дете кое најмногу те сакам.Ти беше единствената личност која по толку долго време успеа да ми помогнеш да го заборавам бившиот.Многу жалам ти што не ми беше првва љубов туку тој...Многу те сакам,но незнам како да ти кажам.Еднаш те имав,те изгубив и повеќе неможам да те имам.Сега знам си среќен со друга.Секој ден кога те гледам во училиште очите ми се солзат и одвај се воздржувам.Неможам да те гледам како стоиш покрај друга.Кога ќе се сетам дека цел ден поминувавме заедно на фејзбук,заедно си пишувавме таму домашни,ти помагав и ти мене.Кога ќе излегувавме со другарќите секогаш ми пушташе сигнали на тел,ми пишуваше пораќи...Многу си фантазиравме што ќе правиме кога ќе пораснеме,каде да живееме,и што сакаме да бидеме.Но розевиот свет сега е претворен во сив.Секогаш знаеше да ме изнервираш со тоа што сум пишувала статуси за бившиот и со тоа се сакаше да ти докажувам дека те сакамммм.Секоја вечер до касно седевме на фб,си пишувавме и заедно читавме фемина,си коментиравме меѓусебно за мислењата...и пред да си легнам секоја ноќ ми испраќаше приспивна порака,но сабајле кога ќе станев бев како да сум спиела со години иако седевме до касно.Секоја недела беше на утакмица а јас ви држев среќа да победите.Ниеден момент не заборавав да мислам на тебе.Секогаш знаеше да ме насмееш но и да ме расплачеш.Ме расплачуваше со твоите нежни зборови,знам дека тешко и ти ќе ме заборавиш.Вчера ме праша како новата љубов и јас ти одговорив дека немам никој повеќе и нема никогаш да имам.Можеби свати што сакам да кажам со тоа,а можеби не.Секоја ноќ се моев да не згасне оваа љубов,но се што е убаво кратко трае.
    Сега само ти посакувам многу среќа во животот.Биди насмеан како и секогаш со прекрасна насмевка на лицето и тие убави очи.Се надевам дека ќе бидеш многу среќен со неа и дека вашиот сон нема никогаш да згасне.Што и да се сличи јас секогаш ќе те сакам,знам дека ќе го прочиташ тоа сигурна сум.Немој никогаш да забораваш и на последниот мој збор што ти го ветив,знај еден ден ќе го остварам.Таа те одвои на таков начион од мене што многу болеше и на крај секој по својот пат.Вчера на големиот одмор благодарение на некои лица седнавме на истам маса еден спроти друг.Знај моментот беше рај за мене а исто така и незаборавен.Знам дека еден ден ќе ги оствариш сите замислеи цели со неја и знај кога и да ти требам тука сум и дека секогаш ќе си тука во моето срце.Но незаборавај дека кога ќе се сетам на тие зборови одамна што ми ѓи кажа доден денес ме растажуваат.Ти посакувам многу среќа ТЕ САКАМ!!!

15. Micheleljubov

Micheleljubov Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    484
    Допаѓања:
    2.940
    Учам да љубам. Сите лоши навики во љубовта ги бришам. Помогни ми да бидам подобар човек, научи ме на љубов. Ти знаеш да љубиш.
    Која среќа што те имам.
    Само не ме нервирај , многу!
    Уозбили се малце.

На marama му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    3.770
    Знаев, значиии знаееееев дека ќе те видам денееееес !
    Од сабајле го осеќав тоа.

И сега ми е бетер. :|
    Ужасно ми фалиииииш бре ! ;(

Ехх, бар да можев да те гушнам...

17. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.901
    Чувај го она што го имаш.Ќе биде доцна да жалиш,ако го изгубиш... ♥ :*

18. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    Немам лоши намери, играм како што ми свират, и моето расположение зависи од твоето.
    Тоа е од што многу ми значиш, многу те сакам и многу цврсто сакам да го држам најдоброто што некогаш сум го имала.

Воглавно,сакам да поминувам време и време со тебе.
    Ме фаќа нервоза кога не си ми во близина.
    Многу Иван,многу те сакам.
    Не се гледам како здрава и среќна личност без тебе.
    Биди мој,само мој,сега,и секогаш.
    Те гушкам,те бакнувам,те сакам!

19. Miss-Angie92

Miss-Angie92 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    736
    When you see my face
    Hope it gives you hell, hope it gives you hell
    When you walk my way
    Hope it gives you hell, hope it gives you hell

If you find a GIRL that's worth a damn and treats you well
    Then SHE's a fool, you're just as well, hope it gives you hell

:devil:

http://www.youtube.com/watch?v=A6APxbBYnoo

може требаше ова до го ставам во испукајте се, ама мислам дека и за темава одговара :$

На Doozy и MandyLane им се допаѓа ова.
  20. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Стварно ми се свиѓаш и не сакам да си ми пролаз. Може сум МАШКЕСТА во умот но со тебе е се друго....

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.