Што би му кажале...

Discussion in 'Врски' started by Lilit, Dec 13, 2009.

1. ilipili

ilipili Популарен член

Мило ми е што пак сме на старо,што пак гори нашата љубов,што се брлајме како мачи дечиња и што не ни е гајле дали некој не гледа и што мисли за нас.Кога те тепкав со снежни топки се чувствував како мало девојче,се вратив назад во детството.Сеуште во мене постои и живее тоа мало девојче,а ти го заживеа пак и ме натера повторно да се радувам на малите нешта кои што се огромни заедно со тебе.Секој миг е свет со тебе,сакам да имаме се заедно и како што ми кажа секогаш ќе бидиме матуфи,па и нашите делиња ќе се матуфи ко нас :D.Убаво ми е кога после секоја караница чим се видиме забораваме на се и бакнежите се постратсни и поврели,потребно е само еден наш поглед за да се заборави на се.Како што ми кажа ти,и јас не сакам никогаш да се караме и да ни биди лошо.Сакам да имаме само убави моменти,а ќе се потрудам да е така,знам дека и ти.Те Сакам Најбескрајно мило мое :* .

2. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се мислам дали да ти ја купам книгата која стално ја ловиш со поглед низ полиците, или поголемо количество гумички за да ни се најдат. :D
    Арно би било и двете, едното по секако ќе го користиме, книгата по секако ќе ми дадеш да ја прочитам откако ти ќе ја прочиташ, така да ... Дедо Мраз не штеди на тебе, беше добро момче годинава. :lol:

kikav likes this.
  3. tweety26

tweety26 Популарен член

Одсекогаш си се восхитувал на мојата способност да те гледам во дирекно во очи и без да изустам збор да ми признаеш се.Така се случи и вечерва,воопшто не сум ти крива.Ти благодарам што се си кажа.Можам само едно да ти одговорам на тоа...ми се гадиш!

thelittle17 likes this.
  4. Ligavka

Ligavka Истакнат член

Знам бре љубави, дека ти мене неможеш да ми се лутиш :lol: :*, те сакам најмногу и сакам да ме заедно секоја секунда минута, знам дека овие денови ја искомплицирав али потруди се и ти да ме сватиш. И синоќа толку ми се допадна твојот говор бидејќи имаше дози на хумор :D . Те сакам и знам дека секогаш ќе бидеш тука до мене те :hug: најсилно те :* онака знаеш по нашки страствено, и се разбира да не се повторувам по којзнаа кој пат ти тоа го знаеш и те :l: најмногууууууу !!!!!!!!!!

5. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Кој би рекол дека сме на почеток?
    Кој би рекол дека после се мојот мозок ке даде зелено светло во врска со тебе? :)
    Јас те сакам, и колку сум опуштена, колку сум опуштена од секаков страв и колку сум сигурна, не си свесен..
    И колку ми е најубаво спиењето, будењето со тебе, и постојано сум насмеана, постојано мислам на тебе..
    Те гледам како да си ми принц од бајките :rofl:
    И за крај не можам да ти го опишам незаборавното чуство на апсолутно блаженство по водењето љубов

:* :inlove:

6. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

мило мое.. можеби на моменти не можам никако да те разберам, но мојата љубов кон тебе расте се повеќе и повеќе .. единствен си!! :*

7. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Дојди си, дојди ми..подај рака и не зборувај..
    гушни мееее....и само одболувај... ♥

DeepRed and starbucks like this.
  8. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Пораката ме изненади.
    Искрено, прво на тебе помислив иако немаше број.
    Ти, само ти, имаш безброј .. :music:

:)

9. starbucks

starbucks Популарен член

Солзи ми доаѓаат во очите што помислам на тоа дека ќе заминеш уште малку. Ќе не делат илјадници километри, скоро 3 месеци. А, се навикнав на тебе. Ќе биде тешко, ама оди, за твое добро. Јас ќе те чекам.

francais likes this.
  10. Libera

Libera Популарен член

Убаво ми е кога те прашувам дали годинава ќе ја меморираш како среќна или повеќе исполнета со негативни случувања, и покрај тоа што знам дека ја доби првата плата и првата принова во семејството, ти ми велиш - Па, прво те добив тебе.
    Сакам да ме научиш како успеваш кога ќе ти се соопшти лоша вест, да ја задржиш насмевката и претходното расположение. Велиш - Тоа што не ми се допаѓа, не го примам, си ги чувам само убавите моменти. Ако ти кажам дека чувствата ми се менуваат, како е можно да не ти влијае? Ако ти кажам дека немам иста желба и исти размислувања за тебе, како тоа само ме гушкаш и си убеден (а не се тешиш) дека е минливо?

Како успеваш и реалното да го претвориш во невистинито, тагата во среќа и на крајот тоа реалното, поткрепено со милион факти и докази и неможност за промена, да испадне по твое и да заврши со среќен крај? Ти се восхитувам, живееш далеку поедноставен и живот со помалку нервози и негативизам.

11. rosebush

rosebush Истакнат член

Ти си како чаша освежителен пијалок,ако јас сум најжедната девојка на светот.

12. LilBaby

LilBaby Популарен член

Намерно те критикувам, за да иако ја немаш таа особина, никогаш да не ти се пројави. :lol: Јас те обожавам тебе смотан, и престани да го тегнеш Том за бркови, да не те оптегнам јас тебе. :devil:

13. sm1zla

sm1zla Истакнат член

нели гледаш дека не те сакам море не те ни свигам више бегај!! -.-боо мозок на бебе!!

14. anichka94

anichka94 Популарен член

Се запрепастив кога видов дека си ја сменил нашата профила слика :|
    Знам дека ја претерувам и те разбирам,понекогаш секој човек има потреба да биде сам иа да расчисти со своите мисли,ништо лично верувај не сакам да те загубам !

15. perlaa

perlaa Популарен член

Ми недостигаш многууу :|

16. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Не сум среќна... А сакам да бидам ! СО ТЕБЕ !
    Не знам што ти се случува...нека заврши побргу. Те молам биди тој што беше. Ужасно ми недостасуваш :(
    Нека не те зачуди моето ладно однесување. Се надевам ќе сфатиш на време и ќе се подобриш, во спротивно ќе биде подобро да не се измачуваме.
    Ми недостасуваш ! Те сакам ! :*
    https://www.youtube.com/watch?v=dh6JSLgGo1Q

Adi888 and MarcheloGirl like this.
  17. Ingvild

Ingvild Популарен член

И сеа... Вака со песни ќе си комуницираме ??? :^)
    Добро бе, твој ред е. Чекам...

18. tweety26

tweety26 Популарен член

Знаеш не си прв што тоа ми го вели,ама го кажа со некој посебен тон. :wasntme:
    Ахх сите сте исти,а сепак различни...
    Додека еден ме повредува,а притоа не се ни извинува,друг пак гледа на секој можен начин да ми се приближи... :?:

19. ilipili

ilipili Популарен член

Знаеш дека секогаш ќе сум крај тебе и ќе ја имаш мојата поддршка во се мило мое.Ужасно ми е бидејќи не можам да ти помогнам на друг начин,но сакам да знаеш дека поради тоа што се случи може да ја одложиме веридбата јас ќе те разберам,и самата ти го предложив тоа.Доколку тоа е еинствениот начин да се исплива нагоре ќе им објасниме на моите,ќе разберат верувај ми како што те разбирам и јас.Се би жртвувала за тебе само да си ми среќен и да немаш ниту една грижа.Иако си далеку од мене верувај дека сум до тебе и со тебе цело време,секој миг сум во мислите,кога си ти тажен и јас сум тажна,а кога си среќен јас сум уште посреќна.Заедно до крај,без разлика на се засекогаш,се сеќаваш на овие зборови?Епа сега сум уште поуверена дека тоа ќе е така вечно.

20. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

се врти кругот ;) ќе дојди денот кога ќе се заврте во моја корист :)