http://www.youtube.com/watch?v=Rl03afAqeFQ На под, на маса, на кревет, на клупа, во кола, каде сакаш... спушти ги картите!!!
Сакам да знаеш дека те сакам најмногу, и тоа сакам да го извикам на цел глас кога ти си во мое присуство. За тебе дишам, за тебе живеам!
Aман више ....амаааан ! Не си само ти....и да не си мислиш дека си само ти! И ништо нема да ми ја расипе денешната среќа...ниииишто А ти, ако се јавиш - се јавиш, ако не - не. Никому ништо Ако немам дечко, врска, секојдневни излегувања, незначи дека сум умрена за тебе Зошто дозволувам да ми се плеткаат вакви мисли за тебе, кога сум си среќна и онака. Иш, бегај, чи-бу од главава моја Дали си се самоубедувам дека не ми значиш? Никаков еден...
не ми се умилкувај со разбирање и слатки зборчиња-НЕМА ДА ТИ УСПЕЕ и заборави го тоа чајче-мајче, да се видиме и сл. поминаа 3 месеци ако не и повеке се уште се секавам на тебе а прееска кога видов кола иста ко твојата веднаш се свртев да ги видам табличките ама за срека не беше твојата и не е тоа единствената работа која што ме потсека-за жал зошто бе зошто-беше тврд орев, лажго невиден, нерасчистено минато со детенце плус, интима катастрофа и јас се уште се секавам на тебе толку сум разочарана од љубовта што машко не дозволувам да ми се доближи дури и неколку сегменти од животот си изменив ама не ми помогна еден ми треба за да те заборавам очигледно
Се надевам дека ќе го положиш овој испит, несакам да те гледам како се нервираш и разочаруваш. Ми недостигаш!
Знам дека си нерасположен али ќе видиш дека се ќе биде во ред. И ме изненади сабајлево што ми дојде специјално да ме бациш и гушнеш
Не ти е криво што сум среќна... ТИ сакаше јас да сум среќна, ама среќна со тебе, а не со него... тебе тоа те јаде!-до ЕКС
Не дека сумњав у тоа дека си женкар, али го послушав другар ми коа рече дека си мекуш. Очигледно згрешил...не си мекуш-дибек си!
Тоа што сум го сакала од тебе не сум го добила додека сме биле заедно, така да сега воопшто не ми ни треба
Дека го сакам премногу, иако не треба да биде така.Дека сакам сега да сум до него и дека му благодарам за најголемата поддршка која ми ја дава, за љубовта која ми ја дава и силата за да продолжам понатаму, да им се спротиставам на сите проблеми и предизвици кои животот ми ги носи те сакам љубов моја,колку и да е погрешно..