Како сакам да си до мене. Го потценувам твоето присуство и си играм со твоите нерви. А ми требаш!!! баш сега.
Срце те сакам најмногу.Колку само посакувам да ти се искажам колку ми е тешко.За се имам време,освен за тоа.Ајде ќе помине се! Сме имале и потешки периоди. Но толку многу ќе ми недостигаш,премногу,на мојот најсреќен ден јас нема да сум со тебе. ЗОШТО? Лута му сум на животов. Изгледа морало вака да биди.Тоа е тоа.А, јас ќе се помирам со судбината.Ќе дојдат и нашите убави времиња.Да се надевам и да си фантазирам-убаво е...но реалноста поинаку ми кажува. ТЕЕЕ САКААААААММ
I'm missing you so much Can't help it, I'm in love A day without you is like a year without rain I need you by my side Don't know how I'll survive A day without you is like a year without rain
Моментално ништо не би му кажала. Ќе го гледам и ќе ќутам. Ќе си ги затријам очите, бидејќи не ми се верува дека конечно го најдов човекот од моите соништа. И на крај ќе го бацам ,потоа ќе го фатам за тие убави мазни обравчиња и ќе го тегнам како мало бебе
ЈАс да те чекам тебе да ти текне што сакаш да правиш?!?!?!?! Безобразен еден!!!! Мислиш дека мојов свет се врти околу тебе, па се на тебе ќе чекам! кај сакам ќе одам сега,со кој сакам.ЈАСНО?! Нема потреба да ме бараШ!
Земи лижавче и дојди да се гушкаме под ќебето. Ми студи. 2 епизоди Big Bang Theory, јас и ти, а остатокот од светот нека оди по ѓаволите!
Не ме сфаќаш повеќе!Едноставно ми се чини дека бадијала ти зборам кога не ме разбираш!! А зошто е така?Кога ни се случи ова?Да не се разбираме??Од кога во нашата врска има само љубов и повредувања?Нема почит,нема разбирање,нема толеранција за ништо.. Ми велиш - го имаме најдрагоценото- се сакаме,ај да не го уништуваме за глупости.. Епа ајде де!! Колку ли пати само го правиме истиот муабет?После секоја караница?? Не сакам вака да ни е..Дај да смениме нешто..и ние да се смениме.. Ме боли..
Денеска те сакам,за утре не знам.малку ме нервираш,но ќе ти прегледам низ прсти.многу стана вообразен,не се замислувај многу. Ајде веќе да не се караме,доста е
недостигаш ми едвај помина само еден ден а како цела вечност да те нема ајде сакам овие 2 недели да пролетаат најбрзо што можеееее