Ако еден сон се сруши создади нов, никогаш не е доцна, само со чиста мисла и голем труд, без фантазии премногу, созадавај во граници на остварливото, ако сам не си создадеш никој не да ти даде чисто така..
Има денови кога ми недостигаш и ми минува некоја топла солза низ образот. Но продолжив.Ти беше и најубава и најлошата лекција во мојот живот Алек. А сепак те љубам со ист интензитет. Незнам ни како ни до кога,ама тоа е она што го знам сега.
стварно катастрофа ми е ама страврно... знаЧи ако сте маски и мора на се бре да се сопинате а ? а бре не неможам да сватам гледај вистината да е кажувас секогас и нисто лосо да не помислис да направис подобро за тебе!.
Чинам,усните сеуште ти се црвени. Сеуште мирисаш на мојот,намерно ставен,силен парфем. Чинам сеуште ги криеш модриците на вратот. Чинам,сеуште си мој. Јас повторно те чекам. Во љубовта нема место за гордост. Ни за трошка самопочит.
Немам големо его, туку имам голем инат. И не знам зошто не научиш веќе еднаш дека јас лесно не попуштам. Кога не сум во право и кога ќе згрешам - се извинувам. Ама кога ти ќе ја оплескаш, не можеш да очекуваш дека се ќе си биде по старо кога утре ќе се чуеме. И нема прва да кренам слушалка, тоа да ти биде јасно!
После цело ова време, пак на истото се вративме. А тамам си помислив дека се смени. Која глупачка сум.
Јас и ти чуден спој, и рано е да кажам како се одвива нашата врска но доволно ми е што е навистина убаво, и среќна сум.. Има некои работи преку кои не можам да преминам но нема да ги спомнам, сметам дека треба да останат во минатото но и сум погрешила што сум ги сметала за небитни ..Знаеш и самиот кој, замисли јас да го шпионирав мојот бивши дечко и по завршетокот на нашето? Како би се чуствувал? Можеш да се правдаш на секаков начин, можеш да кажеш дека не си криел, да знам дека не криеше, знам дека ти беше на мајтап меѓутоа не требаше да стигнеме до тоа... И како тоа си играл мајтап со твојата бивша а уште ти стојат коментари на слики кај нејзина другарка дека YOU LOVE HER MADLY.. ?! aко некој си игра со некого не го пишува тоа.. не сумљам у твојата љубов, знам дека ме сакаш и знам дека тоа било во минатото, но немој да мислиш дека си направил да се чуствувам полесно со тоа што си ми кажал дека не ти значела ништо.. знаеш дека не ми е битно минатото, што биднало биднало.. едноставно не ми е мило кога ти си ми кажал другчие а послем испаѓа дека е трето.. Јас бев искрена со тебе и за ништо не сум ти преќутела, знаеш и самиот. што си ме прашал сум ти кажала... И да Те сакам.. don't let me down
Секој ден се повеќе се заљубувам во тебе,во тие преубави очи и тие слатки долги трепчиња,во тие полни усни баш какви што сакам мх,мх ... Се настрвив сега. Ги сакам твоите нежни раце кога ме гушкаат толку топло и грижливо,кога ме гледаш со толку љубов што дури почнуваш да блескаш,прекрасната слатка насмевка и најискрено упатените зборови колку ме сакаш и колку ти значам. Исто така обожавам што со тебе се чувствувам како дете,а посебно кога си зборуваме бебешки. Детската љубов е најискрена,нели? Ах,мило мое само да знаеш колку ми недостигаш не си свесен и неможеш да замислиш. Слатко да ми наниш сабајле кога ќе стигнеш од работа,а јас сега ќе заспијам со твоето перниче. Те сакам не заборавај,ти праќам гушка да те топли бидејќи јас во моментов неможам,и врели бакнежи.
Ти измислив нов прекар ,ти си мојот Климо ,а јас Климејца .Луди сме ние од љубов знам,ама ни фали и некоја штичка во главчето