Иако ми вети дека мината вечер ќе бидеме заедно , не испадна така.Премолчев за мн.работи после еден наш разговор.....Ме разбуди синоќа во 3 и ми кажа убаво си поминал,а никогаш не прашам што правам јас,како ми е секогаш да сум околу истите 4 ѕида??? Убав помин и вечерва на прослава,се надевам др.недела ќе најдеш и ден за мене.
http://www.youtube.com/watch?v=YcMat4JOU60 И, неможам да разберам...а барам одговор... Ти ме лажеш без да кажеш еден збор!!!
Кога само би знаела ... Кога само би знаела дека друга можеш да љубиш како мене, не би ти се вратила. Ќе те гледам отстрана, како ја гушкаш, како ја милуваш, како се смееш. Ќе бидам среќна што повеќе љубената не ти ги сече градите со нож. И ако живеам во мизерии, и ако таа жртва е по цена на мојата среќа, ќе ја направам. Неподнослив е еден ден без тебе, камоли цел живот. Но, ако знам дека туѓа топлина ќе те грее подеднакво, нечии бакнежи ќе те растреперуваат повеќе од моите, нема да се двоумам. Ни за миг. Без тебе сум како дождливо утро. Мрачно, со сиви облаци. Нема насмевки. Меланхолија и солзи.
Не знам што се случува? Никогаш не можам да знам, понекогаш си добар, понекогаш не, кога како ке ти текне..ти се јавувам ти зборувам те прашувам што правиш како си? а ти ладен до немајкајде.. Како во празно да зборувам со себе.. Не ми се верува дека еден човек може да се промени од ден на ден.. Ама ако, јас ке чекам. А Треба ли да чекам? Зошто чекам? Тебе те сакам, тебе ке те чекам.. Додека не се увериш дека навистина те сакам.. Можеби затоа ке те чекам, вреди да те чекам.. Јас не знам да бидам ладна, сурова и нечовечна како тебе.. И да сакам не можам да бидам таква спрема тебе А ти изгледа уживаш во ова.. И јас пак те сакам..
http://www.youtube.com/watch?v=vPl3w3a0qwY This just might hurt a little love hurts sometimes when you do it right dont be afraid of a little bit of pain pleasure is on the other side.
Јас знаев дека ти недостигам колку и ти мене и знам дека ќе дојдиш за два дена... Знам дека ќе те гушкам најсилно! А!
Ја гледам емисијата на Берта. За Париз! Ауч, каква убавина. Знаеш дека уживам да гледам убави голи гради кои танцуваат. Еднаш ми спомна дека може сум лез. О не, неее - само уживам да ги гледам благодетите кои се создадени. П.С. Уживам да гледам и убави машки тела во кабаре како танцуваат ама Берта е крива, не ги снимала.
Дојди ми... Сакам да те впијам како пустината пустинскиот дожд. Сакам да те љубам. Да се заборавам од љубов и убавини. Сакам да заборавиме на се` друго, да бидеме важни само јас и ти. И нашето, тоа што е толку посебно.
Како да ти кажам, ама гадно си се заебал!Јас кога сакам можам да сум фина, смирена, љубезна, прекрасна, ама ако ме налутиш, се тоа ќе исчезне и ќе се претворам во your worst nightmare.А штета, беше добро дете...
Се излакирав, за мерак твој. Едно прсте тиркизно, едно розово, едно виолетово и така по ред. Знам дека многу сакаш да ми ги лупиш, па ставив 2 слоја да ти биде поинтересно. Ле - ле. Одвај чекам да те видам. Неможам да дочекам.