Почна со валканите муабети?? Имаш среќа што веќе преминав на ГОЛЕМАТА страна. Не дека ќе превземев нешто да не беше така. Бесмислица.
Фала што ме разбуди. Уф колку среќа имам што не ти верувам, па си направив аларм. Претпоставувам дека си најде добра занимација, што заборави да ми се јавеш. Само да знаеш дека ако не направев аларм за да ме разбуди, немаше да појдам на училиште!
Ти текнува кога ми пушташе и посветуваше песни како http://www.youtube.com/watch?v=exWBW-nNmoY ? Мене не ... Сега за тебе сум само злобна ..
Пак старата песна? Ама ај, ќе си останеш сам со братучед ти... Кога јас ќе кажам дека нешто ми смета треба да почитуваш. Како што почитувам јас! Вечер ме нема. Оди каде знаеш со него.
Мајмунче лелее колку ми требашшшшшшшшшшш , ептен ми недостигаш Ајде набрзо ќе се видеме и има цел Штип да разбере колку сум среќна
Памет во глава. Знам ти верувам.. знам дека ништо нема ни поглед да и мавнеш.. Знам дека цела вечер ќе мислиш на мене.. До сега тоа ми го збореше! Но неможам... Како така падна бе со неа да искачаш, со тие сите исти една до друга?! Ќе искочат сеа разголени, и таа ќе се бута за инает во тебе... Се од ова ти филозофирав сеа.. и ти само едно ми кажа.. Те сакам. Верувам во твојата љубов.. Ти верувам и на тебе.. Ама ќе ти вратам за оваа вечер! И јас ќе искочам со бившиот со друштво па ќе видиш ти како ќе се нервираш дома, како јас сега што се нервирам!!!!
Егото ти е најголем непријател! Заигран си многу, ти го дозволува тоа љубовта... Ооо кутри жени! И најсериозните машки примероци се дечиња длабоко во себе. Ама има игри за деца во кои неможат да победат. Ако, нека си мислат така, нека им биде! Така сум и јас позадоволна, покрај победникот во играта!
Барем да се јавеше,збогум да кажеше...последен бакнеж за крај.... Се ожени. уште неможам да верувам. па и се преселил..... зошто ме остави сега кога ми е најтешко!!? aхх...како ли да те заборавам.....СЕ ме потсека на тебе..а тоа боли...премногу боли. Би сакала барем да знаеш како ми требаш. дека никогаш не престанав да те сакам. дека сеуште сум спремна да се жртвувам со тебе. Се надевам некогаш ке те видам некој ден. Иако тогаш не би знаела како да реагирам.....Ми требаш пак.... да те гледам секој ден....да ми се насмевнуваш.... да ме гушнеш..... ТЕ МОЛАААААААМ ВРАТИ СЕЕЕЕЕ ПАК ВО МОЈОТ ЖИВОТ!...иако сега е можно и деца да имаш веке.... ах.... 2 години бевме заедно...се мачевме да успееме. и сега што?!.... не не не не не ми се верува...господе....не ме казнувај вака....никогаш нема да можам да замислам да го сретнам со жена му некаде. НЕМОЖАМ И НЕСАКАМ ! со надеж дека некогаш ке слушнам нешто од/за тебе.... мече мое..
Жал ми е Стефанија... Ме трогна постот некако... Ќе помине со време некако, иако тагата нема никогаш сосем да исчезне. Млада си, ќе си ја најдеш среќата во животот Срце, доаѓај си веќе, скапа на работата. Ееех што ќе им правиме на парите