Секоја клетка ми пулсира од и за љубов. Ме нервираш, ме иритираш и ме смируваш. Ти си One man show darling. Со секоја споделена амбиција растеш се повеќе во моите очи. Знаеш како е кога штотуку запознаени луѓе искрено ми зборуваат колку си добар во работата, притоа не знаејќи дека сум со тебе? Стабилен си, повеќе од мене и за нијанса помалце импулсивен, можеби токму тоа го прави балансот меѓу нас. Остани тука да си припаѓаме, ќе ја местиме перницата распознавајќи ја мојата од твојата страна по мирисот.
Секогаш си ти крив, за се што ми правиш. Секогаш испревртуваш ситуација и ќе направиш јас да бидам крива. За се си таков, за СЕ! Највеќе ме боли тоа што те сакам и тоа го користиш. Знаеш дека што и да направиш ќе ти простам. Само ти ме доведуваш во вакви ситуации, да се расправам со глупав али упорен човек кој и најочигледните работи неможе да ти се објаснат зошто пак си тераш по твое, дури и кога ќе видам колку е саатот ќе пробам да искулирам ти пак тераш по свое, дури и мене ме нарекуваш глупава и дека јас размислувам глупаво и дека глупаво ги сфаќам работите.. Не можам веќе да ти објаснувам дека ме повредуваш. Неможам! Победуваш ти во оваа битка од самиот почеток зошто со будала не вреди да се расправам! Прво ќе те спушти на свое ниво а потоа ќе те победи на домашен терен, така да подобро да исчезнам!
Ненаспан си многу лош. Наспиј се и кога ќе станеш да даде Господ да ме сакаш 14 пати повеќе од прееска. оти јас те сакам, многу.
Денес утепа пола од мене, да скрос ме утепа со се што ми кажа.. се очекував, само тоа не го очекував да ми го кажеш.. Вистината е дека јас и ти си верувавме, јас и ти бевме совршено добри, се разбиравме, барем така ми се чинеше.. А очигледно не било така И многу ми е тешко што очигледно тебе не ти беше тешко да го кажеш сето тоа.. Уште немаме речено здраво како што треба, а тебе ти е толку лесно да кажеш збогум.. Не знам што е ова што го чуствувам, но знам дека е доволно за да не те пуштам да си заминеш.. Многу ме болеа твоите зборови, ме правеше да се чуствувам дека воопшто не ми веруваш и дека ништо не било меѓу нас.. Зошто правиш вака? Се што е во врска со тебе ме возвишува, не верувам дека може туку така се да се уништи.. Зар можеш да оставиш се зад себе и така да си заминеш? Не си од камен, и знаеш и самиот колку направи за мене и колку труд вложи? Но никогаш не би помислил дека ке бараш од мене нешто толку тешко? нешто што сум родена да го правам, нешто поради кое живеам, нешто поради кое се гордеам, нешто што највише го сакам во целиот моој живот? Но, не знаеш ти. Не знаеш ти какво е чуството да сакаш една работа со целото твое битие, да знаеш дека само за тоа те бива, да знаеш дека секој пат си -подобра и подобра, да знаеш дека сите се горди на тебе, дури и тогаш кога најмалку очекуваш... Не знаеш како е да одиш против сите, само за да го исполниш твојот сон, да гледаш од далеку како некој го живее тој твој сон, но повторно да не се предаваш, да знаеш дека си многу подобра од некого.. Да плачеш за тој сон, да веруваш дека можеш да го исполниш.. затоа и не барам да ме сватиш!! и никогаш нема да ме сватиш.. а криво ми е! криво ми е што посакав да си дел од тој сон, и сеуште посакуам да си дел од се што ми се случува, дел од секоја работа во мојот живот.. Без никакви услови, без никакви компликации.. Само да се сакаме, само тоа да ни биде доволно, само јас и ти и таа наша љубов.. Сеуште сакам јас и ти да бидеме НИЕ!!.. http://www.youtube.com/watch?v=q7Uz1eInvig You're everything I thought you never were And nothing like I thought you could have been But still, you live inside of me, so tell me how is that? You're the only one I wish I could forget The only one I love to not forgive And though you break my heart, you're the only one And though there are times when I hate you 'Cause I can't erase The times that you hurt me and put tears on my face And even now, while I hate you, it pains me to say I know I'll be there at the end of the day I don't wanna be without you, babe I don't want a broken heart Don't wanna take a breath without you, babe I don't wanna play that part I know that I love you, but let me just say I don't wanna love you in no kind of way, no no I don't want a broken heart I don't wanna play the broken-hearted girl No, no, no broken-hearted girl There's something that I feel I need to say But up til' now I've always been afraid that you would never come around And still I wanna put this out You say you've got the most respect for me But, sometimes I feel you're not deserving of me And still, you're in my heart But you're the only one And yes, there are times when I hate you, but I don't complain 'Cause I've been afraid that you would walk away Oh, but now I don't hate you I'm happy to say That I will be there at the end of the day I don't wanna be without you, babe I don't want a broken heart Don't wanna take a breath without you, babe I don't wanna play that part I know that I love you, but let me just say I don't wanna love you in no kind of way, no no I don't want a broken heart I don't wanna play the broken-hearted girl No, no, no broken-hearted girl Now I'm at a place I thought I'd never be, ooh I'm living in a world that's all about you and me, yeah Ain't gotta be afraid, my broken heart is free to spread my wings and fly away, away with you...
Збогум си немам работа со патолошки лажговци повеќе јас не губам ништо секоја чест како ја заврши 2 годишната врска нека ти служи на чест се надевам дека нема ни на улица да те сретнам повеќе до тука било...
Си ме изнасмеал индиректно, абе алал да ти е. Ех бре Марио бе. Ај со среќа нека ти е врската. Со шестнаесетгодишна. Бед ме мава. Можеш ти и подобро од тоа, ама не сакаш.
Mи недостига да ти го бакнам носето и челото. Да ги ставиш дланките на моите образи, а јас да се милувам од нив. Најмногу, да ми го топлиш грбот со твоите гради, да те чувствувам како заштита, положба која на почетокот ја мразеше, но сега се` повеќе ја сакаш. Ми фалиш ти и твојата гушка. Спојлер
Знаеш дека ја мразам таа реченица. Ти си знаеш - па ако знаев јас немаше тебе да те прашам за мислење или совет. Ја претеруваш некогаш, со инат нигде не одиш, само ме нервираш мене.
Требаше и јас да дојдам со тебе, ќе си направевме една мини империичка, пуно деци, многу гушкање и ќе си бевме среќни.
Доста гледаш во постов што ти го пишувам Знаеш и самиот дека само пофални зборови имам за тебе Туку ајде гушни ме сега оти ладно ми станува. Уф што те сакам бе
Ах бе до некни од сите 17 годишни девојченца ме знаеше само мене ! Сега гледам со цела генерација си ја имаш живеачката...па кога од нигде никаде ќе слушнам на кои му пишуваш ме фаќа бед и жал за тебе. Очаен си батко
Сега, кога го гледаш Chalet girl ( хихихихи, доволна беше пораката за да гледаш, еј, ако си толку лесен, лесно мене со тебе), можеш да научиш нешто. Уште подобро .. да сфатиш некои мои постапки.