Се надевам дека знаеш дека не треба да те загрижува фактот дека тој е овој период на местата каде што излегуваме ние. Сакам да знаеш дека те сакам најмногу на цел свет, и дека за мене не постои ниеден друг Нема да дозволам оние клети 15 минути слабост од пред 3 години да го уништат она за што до ден денес сме се бореле. Гледам како го гледаш, само не го ставај на памет жити се, игнор му е мајката, немој да се чувствуваш загрозен од него, колку и да провоцира..
“ ‘Те сакам’ значи дека те прифаќам каков што си и дека не сакам да те променам во некој друг. Значи дека ќе те сакам и ќе бидам покрај тебе и во најлошото. Значи да те сакам кога си нерасположен или изморен да го правиш она што јас го сакам. Значи да те сакам кога не си во ред, не само кога е забавно да се биде со тебе. Значи дека ти ги знам најдлабоките тајни и не те осудувам, барајќи да го направиш истото за мене. Значи дека се грижам доволно за да се борам за она што го имаме и дека те сакам доволно за да не те пуштам. Значи дека мислам на тебе, те сонувам, те сакам и си ми потребен постојано, со надеж дека и ти се чувствуваш на истиот начин.”
Ти ми докажа со дела,а не со зборови дека навистина ме сакаш.Ти ми докажа и натера никогаш да не се откажувам од нештата,ме научи да верувам,да сакам најбескрајно,да се борам.Ми докаж дека не сум сама, дека те имам тебе крај себе засекогаш и кога сум те терала од себе ти никогаш не ме остави.Некогаш се прашувам дали те заслужувам тебе и твојата љубов која што нема граници.Сигурна сум дека Бог те испратил кај мене,ти си бил негов ангел,а јас сум благословена да го имам тој ангел само за себе.
Те сакам. Еден куп. Миљарда. И некако... ми требаш, необјасниво многу. И јас сум ти била некоја независна и самостојна жен(ск)а!
"Just promise me, you'll think of me everytime you look up in the sky and see a star.." http://www.youtube.com/watch?v=XJ2bjStu ... r_embedded
ЗНачи вечерва не да ми докажаааа ... Немам зборови чоек не не немам зборови да ти опишам како се осеќам само . Значи ми докажа дека вредиш за многу повише почит од сево ова ... Значи не сум згрешила во врска со тебе И фала ти за гушките
Колку сакам да те прегрнам, да ти кажам дека ме маѓепса, а те нема ... http://www.youtube.com/watch?v=MJSSf-r1GrA
Со тебе сум зосто ме правиш комплетна.Кога ти го предавам телото,ти ја давам и душата,кога ме гушкаш-никој ништо не ми може,кога ме бакнуваш,ми ги будиш сите сетила....Кога ме гледаш додека водиме љубов,ме возбудуваш на некој чуден магичен начин...Остани со мене ноќва заспи ми во прегратки...
И после толку долго време, јас сеуште се радувам на секое ново утро со мислата дека ќе те видам и денес...
ќе те биде за татко како го чуваше денеска братучед ми како сопствено дете абе срце си ти за се те бива