Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.898
    Допаѓања:
    4.903
    Те сакам многу ! Многу ! :inlove: :inlove: :inlove: :* :* :l: :l:

2. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    а бе не,тој што сака ке сака и ке биде само за таа личност секогаш,што и да е :^) таа сум јас бре :(

3. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.646
    Сигурно ноќеска сум те сонувала, штом сум ти ѕвонела.
    Па и неможам да се сетам што сне разговарале .. Ах, знаеш дека јас глупости зборувам во сон. Докажавме тоа, нема потреба пак.

Туку, да ти кажам. За Нова Година ако не дојдеш ваму каде што ќе чекам јас, рачунај дека ќе ме знаеш како првата што ти се скарала на Нова Година. Озбилна сум.
    Како што можат сите да дојдат, можеш и ти.
    Како што ќе ги пуштат сите, така и тебе ќе те пуштат.
    Не си играј. Сакам тогаш да те видам. Уште од сега сакам.
    ]:)

На Antigonna му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Antigonna

Antigonna Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2012
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    257
    Кратко и јасно.

Прикачени фајлови:

• 32579124.jpg
      32579124.jpg
      Големина на фајлот:
      114,8 KB
      Прегледи:
      132
  5. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.315
    Допаѓања:
    430
    до кога бе?? до кога ќе дозволуваш други да се мешаат мегу нас??
    ДО КОГАА???? :@

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  6. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    ајде дојди си вечерата е готовааа :lol:

7. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.924
    И да сакав да ти дадам шанса, после ова што ми го кажа Нема.

8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    види види некој е многу несовесен
    си ги изгубил телефоните
    ме виде мене вчера,па памет во глава не ти остана за мислење :lol: :rofl:

9. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
  10. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Леле, не мо-жам. :rofl: Кај ме послуша, си го пушти гласот. :D
    Осеќам која ќе биде шалата ако им кажеш за бламот денес. После лути се што си као Ѓоко. :rofl:

Умирам од смеа. :rofl:

11. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.797
    Допаѓања:
    2.564
    Да не те сакав многу, верувај дека немаше до сега да ги трпам сите твои глупости, сите твои навредувања...

На Divinebutterfly, Miss.Ricci и sm1zla им се допаѓа ова.
  12. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    ;( незнам од каде да почнам...се секаваш порано кога уште бевме мали?? се секаваш кога прв пат се сретнавме?? хмм тогаш имавме околу 10 год. кога се пресели во товето ново маало..хаха ти играше фудбал аа јас со точакот вртев..хаха и случајно се сретнавме..се секаваш ли на денот?? како беше шо??? да јас се секавам како вчера да беше..27 јули 2009 год.. се секаваш после кога се видовме у исто школо?? се секаваш кога другар ти ми кажа дека ме сакаш?? се секаваш на оние тајните погледи?? хихи кога ке ми текне се смеам... се секаваш кога се каравме на часот по музичко?? хахах...ле а кога ке ми текне нз тоа како ме бранеше..хихи аа...знаеш ли како ми беше кога слушнав дека ја сакаш онаа од твоја стаја?? после плакав а незнаев ни сама зошто плакам..тогаш сватив дека се заљубив во тебе..дека те сакам.. после нејкев пред очи да ми излезеш..оние чуства шо ги имав за тебе ги закопав мн длабоко.. се секваш ли кога другарка ми ти даде честитка за нова год. дека демек е од мене ??? НЕ ТАА ЧЕСТИТКА НЕ БЕШЕ ОД МЕНЕ!! знаев дека сакаш друга па си викав остај ги ако се стекни они нека бидат..оваа со честитката сакав да ти го кажам уште многу оддамна...дури 2 год. никако да ти го кажам..се секамам и на тој ден со честитката 31.12.2010 год... баш пред нова година...се секаваш кога се глупирав со оној од ск за да те направам љубоморен?? хаха знам ти те видов направи некоја фаца ама нешто не раче..знаеш ги знаев сите твои симпатии..на кого си му пишувал шо..СЕ ЗНАЕВ!! иако се правев дека не се замарам за тебе..се секаваш летото во 2011 кога се сретнавме после толку многу време?? кога погледите ни се сратнаа.. погледнот ми кажа се!! се секаваш лани во седмо?? кога несакајки се бутнав во тебе?? ии во седмо мислев дека веке не те сакам..после тебе имав некој мали симпатии према некој други ама не беше тоа..и еве не сега сме осмо последна година.. денас те гледав како играш кошарка.. ок симпатичен беше да..ии после натпреварот кога ни се сретнаа погледите..незнам во мене ги осетив оние чуства од петто одд..кога прв пат те стернав да нема шо да кријам те сакам!! ДА ДО СЕГА НЕМАМ НИКОЈ САКАНО..ОСВЕН ТЕБЕ..ии знам дека ти мене не ме сакаш срекен си со онаа другата и баш ми е мило ради вас!!! :) дека ти заслужуваш некој како неа.. ама сепак јас те сакам.. ама те молам немој да ја повредиш и онаа со кој си сега..бидеки тоа девојче е многу добро..те молам..сите другарки ми викаа за џабе шмизло си го трошиш времето со него гледаш дека сака друга.. а јас и вракав ејј кој јас да го сакам?? пфф не..никад не сум го сакала и нема ни да го сакам само симп ми е бил...а лажев сите ги лажев.. посакував тоа шо го викав да е вистина!!.. знаеш сега свигам друг ама не е тоа шо беше но сепак добар е (сега за сега) и знам дека еден ден се одам во др држава и дека нема да те гледам толку често..може и во друг ке се заљубам..НО НА ТЕБЕ СЕКОГАШ КЕ СЕ СЕКАВАМ!! дека ти беше мојата прва љубов..прв пат во тебе се вљубив..ии ти самиот знаеш дека ние никад ништо не сме имале ни сме биле заедно.. а сега те молам остави ме наа рат и биди срекен со неа.. :) ако си ти срекен и јас ке бидам :) ЗБОГУМ!! ;( :*

13. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Подготви се за штипење,галење,бакнување,гушкање до бескрај.Доаѓаат убави денови мило мое,со душа чекам да ти го видам лицето,твојата насмевка и очи во кој што го гледам целиот свет.Само ако ми се пожалиш,ќе те тепкам ама знајш како :!: :D :*

14. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Дали си ти нормален знам што си ми купил за нова година случајно го пронајдов прееска кај тебе во фиока но само да ти кажам доколку планираш да ме бараш за жена не прифаќам додека не го завршам факултетов стрпи се уште 4 год .

15. francais

francais Популарен член

Се зачлени на:
    23 ноември 2012
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.283
    Светот се движи а јас и ти мрзливи, пасивни. И убаво ми е. Сега и тишината, како и многу одамна, ми годи. Без збор ниту движење чувствувам љубов во воздухот. Испреплетени раце и нозе, топло ќебенце, измешани воздишки и сонливи очи. Посакав да трае вечно. Да постоиме само ти и јас, како што беше на почетокот, без никој да ни смета. Да живееме во нашиот свет, исполнети, да живееме во утопија. Убаво ни беше, безгрижни, заљубени. Камо сега да е така. Не, не сакам да звучам неблагодарно, добро е што го имаме тоа и сега бар на момент, после толку долг период. Конечно хармонијата по која копнеев долго. Конечно заврши таа војна од недоразбирања помеѓу нас.
    Посакувам да трае вечно..

На Stoimenovska и Libera им се допаѓа ова.
  16. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Фала срце за прекрасниот подарок.

17. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    678

На Libera и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  18. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
  19. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Ти знаеш дека ја отсекогаш сум бил романтичен

На LilBaby, Libera, lunicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.805
    Изглеа дел од вчерашната магла ти останал во мозокот. Пази шо праиш море...не сум во тој период коа трпам срања. Доволен е мал куршлуз за цело осветлување да оди у пм.

Eве ја моменталната ситуација, те молам немој да “напредуваш“.
    И те поздравувам со песнава...
    http://www.youtube.com/watch?v=ZgpKSQcAEjk

а да, утре у пет ќе си го гледам Бали Бег на канал 5. Не се замарам со тебе моментално, пријатно.

Прикачени фајлови:

• untitled-bmp.jpg
      untitled-bmp.jpg
      Големина на фајлот:
      1,1 KB
      Прегледи:
      207